Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam jelibon. Gerçi benimkiler çocukluktan çıktı ama, yazmadan geçmek istemedim
Kucuk 15 buyuk 21Merhaba canım, senin çocuklarının yaşları kaç acaba?
Canım bişey soracağım. Küçük kaça gidiyor? Beninkiler 8 e gittikleri için merak ettimKucuk 15 buyuk 21
Küçük lise 1e gidiyor :)Canım bişey soracağım. Küçük kaça gidiyor? Beninkiler 8 e gittikleri için merak ettim
Teog nasıldı peki?Küçük lise 1e gidiyor :)
Sıfır çalışmayla Anadolu Lisesine girdi çok şükür. Ama kızıyorum yine de potansiyel var kullanmıyor diye. Ne yapalım canı sağolsunTeog nasıldı peki?
Canım kızmı erkek mi? Benim oğlanda pek çalışmıyor bakalım ne olacakSıfır çalışmayla Anadolu Lisesine girdi çok şükür. Ama kızıyorum yine de potansiyel var kullanmıyor diye. Ne yapalım canı sağolsun
Anasına mı çekti acepSıfır çalışmayla Anadolu Lisesine girdi çok şükür. Ama kızıyorum yine de potansiyel var kullanmıyor diye. Ne yapalım canı sağolsun
Erkek tabiki. Kızlar biraz inek olurCanım kızmı erkek mi? Benim oğlanda pek çalışmıyor bakalım ne olacak
Anasına mı çekti acep
Merhabalar Selamsız girdim ama
smeagol u görünce daldım hemen
Benimde 2 kuzucugum var oğlum 7 yaşında meleğim 4.5 aylik
Şimdi bu lafa sevineyim mi üzüleyim mi
He dal dal
Senin kuzuları ısırayım ben
Sende hoş geldin sen büyümüşsun baya darısı başımaSelamlar herkese
Benim kuzum da 11 aylik
Anası gibi akıllı demek istedim için pis anacum
Benim kuzuları uyuyor bende kafa dinliyorum. Benim ufaklık çok fena kucağa alıştı anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor valla
Senin çocuklar o kadar gocaman miydi yaf
Hos buldum. Ya daha minacik o. Hala gözüme minicik geliyor. Allah bagislasin sizin kuzularinizi da. Kucaga alissin nolcak. Ihtiyaci var size. Yerim ben onu. Enminak bebisSende hoş geldin sen büyümüşsun baya darısı başıma