• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocuklarnıza tavuk eti veriyormusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilkbahar79

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
463
35
623
İstanbul
kızım 2 yaşında ve ben ona pek tavuk yedirmiyorum,şimdiki tavuklar hormonlu,kısa sürede yetiştiriyorlar,suni yemlerle besleniyorlar falan diye. eskisi gibi doğal ortamda yetişmiyorlar çünkü. gerçi birçok besin öyle ama kırmızı ette bu durum daha az diye düşünüyorum.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

evet tavuklar hormonla 1 gunde resmen şişiriliyorlar bu doğru
ama bu yıllar sonra değişmeyecekki daha kötu olacak
ben 1 bucuk yaşındakı bebeğime verıyorum
yemesını ıstıyorum çünkü

köy tavugu yediriyorum ben..annemin bi kasap var ordan köy tavugu alıyoruz pişerken bile eskinin güzel tavuk kokusu çıkıyo..bizlerin durumu çok iyiyimiş aslına bakarsanız..yazık yavrularımıza yedirecek düzgün bişey bulamıyoruz..herşey ya hormonlu ya gdo lu... inorganik bi dünyada organik çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz..vah halimize ve vah yavrularımıza..

ben yedırıyorum.zaten hormonsuz ne varkı yedırecek bişey bulamıyorum.tavuktan bari gıda alsın yavrucuklar....

dediğine katılıyorum... ilk listemde değil oğluma yemek hazırlarken vede düşünürken... kırmızı et ve balık ilk tercihlerim arasında.....

ben kızımı bebeken alsıtırdım tavuk suyu et suyu olmadan hıc bısye yemez corbada olucak muhakkak et yada tavuk suyu yoksa yemıyor tavukda yedırıyorum etde balıgı taze tutuyoruz zaten tavugu haslıyorum cogu zaman suyunu pet bardaklara bulusturuyorum suyunu koyuyorum dondurucuya tavuk dıdıorum atıorum yoksa etsız tavuksuz yemek yemz bıde cocugu nasıl yetıstırsen oyle gıder et suyu tavuk suyu vermez ısen damak alısır sonr ayemez

biz 9 aylıkken başlamıştık tavuğun göğsünü veriyodum haşlanmış...doktorumuz böyle önermişti..

kızım 2 yaşında ve ben ona pek tavuk yedirmiyorum,şimdiki tavuklar hormonlu,kısa sürede yetiştiriyorlar,suni yemlerle besleniyorlar falan diye. eskisi gibi doğal ortamda yetişmiyorlar çünkü. gerçi birçok besin öyle ama kırmızı ette bu durum daha az diye düşünüyorum.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

canım öyle düşününce vercek bişey kalmıyo çocuklara ..sonuçta onların da besin değerleri var vitaminler v.s. bunlardan mahrum etmek doğru değil çocukları....

Arkadaşlar bu tavuk etinde hormon var hurafeleri nerden çıktı bilemiyoruz.Tavuklarda hormon yok katkı olarak antibiyotik war.Hormon olsa kilosunu 3.5 liradan almanıza imkan yok.Hormon çok pahalı bikere:1:

eee biz ne yedireceğiz bu çocuklara. gerçi ben tavuğu güvendiğim bir yerden getirtiyorum, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yere kadar aklım iyice karışıyor.

Arkadaşlar bu tavuk etinde hormon var hurafeleri nerden çıktı bilemiyoruz.Tavuklarda hormon yok katkı olarak antibiyotik war.Hormon olsa kilosunu 3.5 liradan almanıza imkan yok.Hormon çok pahalı bikere:1:

hormon yoksa da antibiyotik var,neyse işte. zararlı bişey var sonuçta. antibiyotik vücuda sürekli yüklenirse neler olur ,korkunç bişey..

Aynı şey deil tabi antibiyotikle hormon.Kümeste salgın olup da hepsine yayılmasın diye weriliyo.Antibiyotik veriliyo ama kesilmeden 3 gün önce verilmesi durduruluyo.Devamlı da antibiyotik yüklemesi yapılmıyo hayvanlara tabiki :)

Aynı şey deil tabi antibiyotikle hormon.Kümeste salgın olup da hepsine yayılmasın diye weriliyo.Antibiyotik veriliyo ama kesilmeden 3 gün önce verilmesi durduruluyo.Devamlı da antibiyotik yüklemesi yapılmıyo hayvanlara tabiki :)

siz tavuk etinin sağlıklı ve zararsız olduğunu mu düşünüyorsunuz

Back