- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
Teşekkürler.erdek tarafına bakabilirsiniz bende oğlum 3 yaşındayken gitmiştim memnun kaldım butik otel tarzında giriş kat tuttum parkı çocuk havuzunu görebiliyordum aloria garden hotel
Mutlaka değerlendireceğim memeleketimin her kosesini gezmek istiyoruz cunku.Teşekkürler :)butik otelde kalmıştım oğlumla çok rahat ettik.
ama çocuk oyun alanı yok.
bir de sadece kahvaltı fiyata dahil, akşam yemeği ayrı ücretli.
ben egeye bayıldığım için size de tavsiye ederim.
Hünnap Han - Adatepe, Küçükkuyu/Çanakkale
Mutlaka değerlendireceğim memeleketimin her kosesini gezmek istiyoruz cunku.Teşekkürler :)
Inşallah siz de harika bi sürpriz tatil yaşarsınız bu yıl. Her yere bu yıl gidemesek de notlarimi hep alırım gelecek tatiller için :) çok çok zor bi yıl geçirdik bizde.zor bi hamileliğin ardından sezeryan sonrası 40.gün safra ameliyatı gecirdim.2 yaş sendromu ve kıskançlık krizi yaşayan 2.5 yaşındaki kizimla kış da zorluydu.eşim 3 ay önce 3.kez beyin ameliyatına girdi.depresyon peşimi hiç bırakmadı. Boşanmanın eşiğinden döndük son 1 yılda defalarca.toparladik çok şükür toparlanacagiz daha da.2 çocukla ilk tatilim olacak gerildim biraz.iyi bi Otel olsun istedim.hakettik güzel bi tatili.inşallah da öyle geçer :)ay ben kıskandım sizi, bu yaz tatil yapamayacağım gibi.
Adatepe köyüne giderseniz ama muhakkak araba şart, sahile inmek için ve etrafı gezmek için.
çocuklar köyde keyifli zaman geçirirler, bir de Kaz Dağları Milli Parkına gidersiniz, hem sizin için hem çocuklar için güzel olur.
ege sahilleri zaten çok temiz ve güzel, Küçükkuyu çok kalabalık da olmuyor hem.
ama bazı kişiler Ege denizi soğuk diyorlar, özellikle Akdenize alışmış kişiler.
ben egeyi çok severim, sorun yaşamıyorum ama.
bu da aklınızda olsun.
Inşallah siz de harika bi sürpriz tatil yaşarsınız bu yıl. Her yere bu yıl gidemesek de notlarimi hep alırım gelecek tatiller için :) çok çok zor bi yıl geçirdik bizde.zor bi hamileliğin ardından sezeryan sonrası 40.gün safra ameliyatı gecirdim.2 yaş sendromu ve kıskançlık krizi yaşayan 2.5 yaşındaki kizimla kış da zorluydu.eşim 3 ay önce 3.kez beyin ameliyatına girdi.depresyon peşimi hiç bırakmadı. Boşanmanın eşiğinden döndük son 1 yılda defalarca.toparladik çok şükür toparlanacagiz daha da.2 çocukla ilk tatilim olacak gerildim biraz.iyi bi Otel olsun istedim.hakettik güzel bi tatili.inşallah da öyle geçer :)
Isin açığı ben oldum olası 5 yıldızlı ultra lux tatili sevmiyorum.kimkime timtima misali.hersey resmi herkes itaatkar oluyor.daha sıcak, sohbetli, güven veren,tatil arkadasliklari oluşturan küçük Bahçeli sakin yerler benim de tercihim. Bu konuda adrasani tek geçerim. Bende orayı tavsiye ederim.Aslıhan motelde kaldık biz inanılmaz sakin bi tatil di. Kızım 8 aylıkti üstelik. Kocaman bahçesi hamaklari denize sıfır temiz muhteşem mutfağı harikaydı. Orası hep ilk 3 te olacak benim için.ay inşallah güzel olur.
ben her şey dahil tercih etmediğim için ancak bu tarz yerleri önerebiliyorum.
herşey dahilde belki daha rahat edersiniz ama.
öneri gelirse biraz araştırmakta fayda var.
çocuklar küçük ama bir kaç yıl sonra kamp da düşünebilirsiniz, benim hayalimdir, bakalım kısmet olacak mı...
Isin açığı ben oldum olası 5 yıldızlı ultra lux tatili sevmiyorum.kimkime timtima misali.hersey resmi herkes itaatkar oluyor.daha sıcak, sohbetli, güven veren,tatil arkadasliklari oluşturan küçük Bahçeli sakin yerler benim de tercihim. Bu konuda adrasani tek geçerim. Bende orayı tavsiye ederim.Aslıhan motelde kaldık biz inanılmaz sakin bi tatil di. Kızım 8 aylıkti üstelik. Kocaman bahçesi hamaklari denize sıfır temiz muhteşem mutfağı harikaydı. Orası hep ilk 3 te olacak benim için.
bir inceleyim ama bizi asar gibi 3800. 2000 2200 en fazla bütçemiz. Kızımız daha tek başına eglenebilecegi bi yaşta değil o yuzden Aqua etkinlik vs bizi eglendirmiyor aslında.@aysedurmaz Bütçeniz nedir? Club Megasaray tam çocukla gidilebilecek bir yer. 3800 civarı olmuş bu sene. Geçen sene 2700e gitmiştik. tatil.comdan bakabilirsin
Adrasan ilk 3 um içindedir her zaman.Aslıhan otelde kalmistik bizde.tavsiyelerinizi inceleyecegim :) teşekkür ederim.Bende size adrasanı önerebilirim uzak demezsiniz . Adrasan Deniz otel de kaldık 3 yıl üst üste cok da keyifliydi. Bir de İzmir gümüldür de denizatı diye bir otel var orası da cok güzel ama fiyatlarını artırdığını duymuştum nedir şuan bilemiyorum
Tamamdir inceleyecegim.Teşekkürler :)Otium Eco club bakın. Gitmedim ama otel arastirirken cok karsima cikti bu hafta. Özellikle çocuklu ailelere öneriyorlar, çocuk konsepti olan en iyi otel diyorlar . Fiyatı da uygun
Tamamdir inceleyecegim.Teşekkürler :)[/QUOT
rica ederim, bir tarafı göl bir tarafı deniz geniş bahçeleri olan güzel bir yere benziyor, çocuklar için geniş aktivite alanları vs varmış. Hatta ben kendimiz için düşünüyorum ama çocuksuz çiftler için herşeyin bu kadar çocuklar için düzenlendiği bir yerde sıkılır mıyız diye kararsızım. Eşime de gösterdim çok beğendi , bakalım bugün yarın biz de karar vericez, ama çocuğum olsa kesin seçerdim :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaIsin açığı ben oldum olası 5 yıldızlı ultra lux tatili sevmiyorum.kimkime timtima misali.hersey resmi herkes itaatkar oluyor.daha sıcak, sohbetli, güven veren,tatil arkadasliklari oluşturan küçük Bahçeli sakin yerler benim de tercihim. Bu konuda adrasani tek geçerim. Bende orayı tavsiye ederim.Aslıhan motelde kaldık biz inanılmaz sakin bi tatil di. Kızım 8 aylıkti üstelik. Kocaman bahçesi hamaklari denize sıfır temiz muhteşem mutfağı harikaydı. Orası hep ilk 3 te olacak benim için.