Valla nerden baslayim bilmemki. Temiz bi Otel. Personel öyle güleryüzlü ki iyiki geldiniz sizi cok sevdik modunda sanki hepsi :) mutfak harika. Eşim ben babam reflu hastasiyiz.yağın markası değişse bozulur eşimin midesi.o derece.annem de bildiğin gurmedir. Her yerde yemez. Çok memnun kaldık biz.öğle yemeği dahil değildi bizde.hep dışarda yedik. Ama akşam menüleri süperdi. Bungalow evleri de var tek odalı diye tercih etmedik biz.en arkadaki villalarda kaldık. 2 katliydi.girişte biz kaldık.2.kat dubleksti en üst kata hala hayranım :) gayet Temizdi.havuzu bahçesi heryeri. Hamaklar var bahçede. Cardaklar. Sabaha kadar oturup çay icecegimiz yerler. Aaah ah özlemişim :) denize sıfır. Bi araç geçecek kadar yol sonra Sahil.denizi de sahili de cakiltasli ama temiz.deniz ayakkabisi mutlak ihtiyaç. Biz 2014te gitmistik.yeni düzenlemeler olacak sahilde demişlerdi. Bisiklet kiralayip akşam turlamistik.eglenceden uzak sakin bi yer adrasan. Inşallah pişman olmazsınız.
öncelikle teşekkürler...
bize de üst katlardan balkonlu bir oda verdiler öyle konuştuk
temizlik zaten olmazsa olmaz çok önemli birşey o konuda sanırım memnun kalacağız
sabah kahvaltı nasıldı peki
ben ve eşim için kahvaltı çok önemli :):)
akşam yemekleri güzel diyorsanız , öğlen yemekleri de güzeldir sanırım.
biz de her gün otelde yemeyi düşünmüyoruz..
civarda yemek için hatırladığınız tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı peki ..
şu nehir üstündeki yerleri merak ediyorum aslında ...
sahilin sanırım bir tarafı çakıl diğer trafı kum ?
yani yazılarda hep öyle ...
bir de merak ediyorum denizi dalgalımı acaba ?
ben zaten aslıhan oteli bulana kadar 3 otel değiştirdim..
ki bundan bir öncesine ücret bile ödemiştim
ama bu otele o kadar çok ısındım ki aradım ücretimi istedim diğer taraftan hemen buraya rezervasyon yaptım ..
son bir şey daha..
aralarda çay vs gibi ufak ikramalrı oluyormu otelin mesela çay yanına kek gibi
çay bile ücretli mi ?