Çocuklarınızı okula gönderecek misiniz?

queeny22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
301
89
48
28
6eylülde yüz yüze eğitim baslıyor biliyorsunuz endişeleriniz var mı o kadar kalabalık sınıflarda korunabilecek mi bu cocuklar? Yeğenlerim var korkuyoruz valla.

6eylülde yüz yüze eğitim baslıyor biliyorsunuz endişeleriniz var mı o kadar kalabalık sınıflarda korunabilecek mi bu cocuklar? Yeğenlerim var korkuyoruz valla.
Birşey olmaz Allah'ın izniyle çocuklara hissettirmeden bağışıklığı yüksek tutup göndereceğiz inşallah.

Mecbur göndereceğiz yapacak birşey yok.
Pcr testinin zorunlu olmasi iyi oldu aşı olmayan öğretmenler için.

Zaten göndermesek heryer insan kaynıyor ne fark edecek ki of.

Benim kardeşim var lise 2ye geçti ama bir şey görmedi yazık çocuklara gitmeyip ne yapacaklar online da gördükleriyle yüz yüze bir değil olamazda...

Göndericem okula göndermesek bile eşimiz çalışıyor biz dışarı çıkıyoruz çocukları eve hapsetmek olmaz

Kızlar size Naci zane tavsiyem okula gitmeden önce ve eve geldiklerinde mutlaka adaçayı gargarası yaptırın. Her gün ama hiç üşenmeden hatta sizde yapın. Bu hem boğaz enfeksiyonlarına hem corona ya karşı bir önlemdir lütfen hatta bunu whatsup gruplarınızda yayarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…