Çocuklarınızı dövmeyin...

benim yasadigim eyalette sadece english var french kolaydi aslinda derslerine gitmistim ama gerekli olmadigi icin ustune dusmedim ve biraktimm eger okula gidiosun cabuk kavrarsin

Hamileyken okula gıdıyodum ama doğumdan sonra gidemedim şimdi YouTube da fr ders kanaları ve uygulamalardan öğrenmeye devam edıyorum

Buarada dinlediğiniz için teşekkürler daha fazla burayı işgal eetmesek iyi olacak

Eş kısmına kadar aynı benim hayatım ama ben eş ve ailesi tarafından da asagılandim...

Bogazim dugumlendi ve sunu hissettim cok iyi bir anne olucaksiniz

Cok uzuldum.
Dovmeyin, asla dovmeyin, ve sevginizi gosterin, onu koruyun daha dogrusu korundugunu, arkasinda biri oldugunu hissetsin.
Ben siddet gordugumu hatirlamiyorum ama sevmediklerini dusunurdum kucukken. Ilk cocuktum ve ilk oldugum icin kardeslerim kadar rahat buyumedim. Sevgi aradigimda bulamadim, veya kardeslerimle ilgilendiklerinde icime atarak uzuluyordum. Cocukluk cagindan cikinca da sevgiyi baskalarinda aradim ve inanin bu sevgi arayisi hep hataya surukledi, yanlis kisiyi severek hayatin acisini yasatti. Eger birgun cocugum olursa, onu sevdigimi hep soylemek istiyorum, derdini anlatabilecegi bir annesi oldugunu bildirmek istiyorum ki benim gibi olmasin... galiba bu yuzden cocugum olmasinda da korkuyorum. Biraz ic dokme gibi oldu kusura bakmayin

Çocuk yapmadık daha ama, dövmeden de nasıl disiplin vereceğiz ki?

Tabii abartmadan dövmek lazım. Yani yanlış bir şey yaptığında önce uyarıp, kibar ve şakacı yaklaşıp tokat atmak gibi.

Yoksa kimse çocuğuna öyle pata küte nefretle dalmamalı. hiçbir anne baba bunu yapamaz zaten vicdanlı olan.

Gözlerinin hizasına eğilerek, o yasakladiginiz şeyi neden yapmaması gerektiğini bıkmadan usanmadan anlaratarak terbiye verilir.
Sinirlendiginizde öfkenizi bastirdiktan sonra tekrar yanına gitmeniz gerekiyor.
Her fırsatta sevginizden söz ederek , sarılarak terbiye edebilirsiniz.
Kurallarınız olmalı ancak esnek olacağınız zamanlarinizda olmalı.

Ona vurdugunuz her vakit size olan sevgisi azalır, güveni kaybolur.
Sadece size muhtaç diye yanınızda kalır ve bir gün kendine yettiginde size karşı asileşir.

Düşünün , sizin iki katı buyuklugunuzde bir insanın sizi uyarması ardından o koca elleriyle size tokat attığını düşünün.
Empati kurun.
3 5 10 yıllık aklı olan çocuklarla baş etmenin yolu dayak değildir asla.

Hayvan terbiyecisi misin? Yoksa şaka mısın?
Lanet olsun her kim evladını dayakla terbiye ediyorsa. Rabbim verdiği emanetin hesabını dirhem dirhem sorsun ahırette böyle anne babalarrdan.

Baslık sahibi yasadığın şeyler için çok üzgunum. Umarım atlatabilirsin

sizin gibi zihniyetteki anne babalar yuzunden bugun icimizdeki bu yaralari tasiyoruz...

Dövmeden de öğretebilirsiniz yaşamayı. Kanım dondu şu yazdığınız şeye. Dövmeden öğretilmezmiş hafif bir tokat popoya şöyle olur o Zaman. O da büyür hafif hafif vurmanın sorun olmadığını bilerek uygular bir başkasına. Her türlü şiddete HAYIR. Siz bu kafayla çocuk yapmayın lütfen!

Merhaba bir anne olarak cok etkilendim ve cok uzuldum iki tane canimdan kiymetli ikiz ogullarim var ve ben 24 yasindayim sabirla sevgiyle buyutuyorum onlari evlatlarimiza verebilecegimiz en guzel duygunun sevgi ilgi oldugunu dusunuyorum bizden tek bekledikleri bu ve sizin anneniz hic iyi bi psikolajide degilmis belkide babanizdan bekledigi ilgiyi goremeyince acisini sizden cikartiyor olabilir herkez anne olamaz hic uzulmeyin siz bu yasadiklarinizdan cok iyi bir ders cikartarak bilincli bir anne olacaksiniz ve cocugunuza sizin yasayamadiginiz o mutlulugu ona fazlasi ile yasatacaksiniz ve artik sizin aileniz esiniz cocugunuz olacak bundan snra si icin mutlu olun hatta bir bebeginizin olmasi size cok iyi gelecektir eminim guzel gunlerin sizinle olmasini temenni ediyorum ..

Kesinlikle çocuk dövmeye karşıyım lütfen kimse evladını dövmesin insan bakmaya kıyamadığı evladını nasıl döver

Benim babamda küçükken çok döverdi çok aşağılardı ondan nefret ediyorum.. Hala unutmuyorum seni çok iyi anlıyorum inşallah bende beni seven bi eş bulurum...

Esinize ve esinizin ailesine sarilin. Sizde sevdiginizi belli edin onlara. Maalesef annemizi babamizi secme hakkina sahip degiliz dogarken. Kendi ailenizden uzak durun sevmiyorsaniz ve bunu belirtebilirsinizde onlara. Ama sunu unutmayin anneniz bir sen daha doguramayacak. Kendini sev. Hayat herseye ragmen yinede guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…