Hadi çilek yemem ki zaten çileğin dönemi kısadır,hemen biter tezgahlarda.Mısır köyde yaşıyorum burada yiyoruz...Patlamış mısır da çok sever kızım artık onu da vermem...Deee biz ne yiycez?? En organik gıda bile yağmurlardan dolayı etkileniyor diyorsunuz e o zaman ne yiycez?
Abur cubur tarzı şeyleri kızımda azalttığımdan beri normal ev yemeğini yemeye başladı.Günde 3 kutudan fazla hazır kutu meyve suyu içerken süte döndük.Meyve suyu içip gece 3 4 kez kalkan çocuk süte başlayalı deliksiz uyuyor...
OFF ya valla off.Hep kukla gibi oynatılıyoruz.Ne düşünülürse hakkımızda onu yavaş yavaş yapıyorlar.Seneler öncesinden planlanmış şeyler.Çocuklar ergenliğe erken geçsin,sapıklıklar başlasın diye....Hep bir örnek gençler yetişiyor şuan.Saçları başları,yatpıkları diyetler yedikleri fast foodlar....Yazık oldu...yazık...
az önce tv de izledim doktor konuşuyor sebzeyi ço k tüketin meyveyi az tüketin diyor meyvedeki şeker oranı çok fazla diyor ekmegi falan tam bugday tüketin diyor ama nerde bulacagız geçen gün gaztede okudum kepekli ekmegin içine kakao okuyorlarmış rengi esmer olsun diye biz ne yiyecegiz peki insan şaşırıyor
Ben sağlık kurumunda çalışıyorum adolesan bölümümüz dolup taşıyor.
Obez, erken ergenlik bütün çocukların ortak sorunu
Çilek, mısır, ayçiçek yağı hormonlu ve bu üç besin özellikle çok tehlikeli
Hormonlu gıdalar yüzünden vücudumuza aldığımız ilaçlar çok kötü seviyede
Burada hocalarımız sebze yiyorum sağlıklıyım diye bir şey yok diyorlar
Yapılacak bir şey var mı hayır tabi ki yok şehiri terk edip köye yerleşmeyeceğimize göre
Köye yerleşseniz bile yan komşunuzun tarlaya attığı ilaç bile sizin ürününüzü etkiliyor
Yağmurla birlikte sizin tarlanıza geliyor.
Kimse şehirde bahçe aldım organik tarım yapıyorum demesin Ankara'da bir kaç arkadaşım var bahçe aldılar organik ürün ekiyorlar
Yanlız şehir şebeke suları tarım için elverişli su değil içindeki yoğun meteryaller ürünü organiklikten çıkarıyor
yeliz_nur
az önce tv de izledim doktor konuşuyor sebzeyi ço k tüketin meyveyi az tüketin diyor meyvedeki şeker oranı çok fazla diyor ekmegi falan tam bugday tüketin diyor ama nerde bulacagız geçen gün gaztede okudum kepekli ekmegin içine kakao okuyorlarmış rengi esmer olsun diye biz ne yiyecegiz peki insan şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?