Çocuklarınıza çilek yedirmeyiniz

ne kadar duyarlı bir yaklaşııım çok tşkler konu sahibi arkadasım. bu bilgiler dünyayı kurtaran bilgiler harikasınız

Peki mısır özü yağımı sadece. Normal mısırdamı yemeyeceğiz patlamış mısır yada haşlanmış onlardamı zararlıymış ?????????**

Söz konusu çocuklar olunca çok üzülüyorum
Benim de üç yaşında kızım var elimden bir şey gelmiyor
Organik adı altında deli paralarla insanları kandırıyorlar

Peki mısır özü yağımı sadece. Normal mısırdamı yemeyeceğiz patlamış mısır yada haşlanmış onlardamı zararlıymış ?????????**

Mısır, mısır yağı, patlamış mısır v.s.
Köy mısırı bulabilirseniz yazdan dolaba atıverin

ayçiçek yağına ve çileğe çok şaşırdım

bilgi için teşekkürler..

Söz konusu çocuklar olunca çok üzülüyorum
Benim de üç yaşında kızım var elimden bir şey gelmiyor
Organik adı altında deli paralarla insanları kandırıyorlar

malesef oyle

pekı konuyla alakalı degıl ama bılgınız varsa bu konuda da soru sormak ıstıyorumm

bılgısayar kablosuz ınternet telefn televızyon mıkrodalga fırın vb bır suru eletronık esya tehlıke saçıyor fılan dıyorlar
yaydıkları radyasyon dolayısyla

evde de malesef hesı mevcut gercekten denıldıgı gıbı mı acaba

bırde oyleyse eger bunları vucuttan hangı yıyecekler atabılıyor

bıl kullanıyorum yaa aklıda hep cocuklara yaydıgı radyasyon kotu dusunmek ıstemıyorum ama aklımda kotu seneryolar kuruyorum hep yaa hıc olamaycak yada oluyorsa onlemı alınacak

hayır gelmiyor biz sadece kızartmada kullanıyoruz zeytin yagınıda köyden alıyorlar marketlerdenkinden almıyoruz

En iyisi zeytin yağı arkadaşlar,
tereyağını da şöyle tanıdık ve kendilerinin yaptığından emin olduğumuz kişilerden alıp kullanmak lazım.

Kızartmaya ne kullanacağız derseniz kızartma da yemeyiverin , tonlarca zararı var.
Onun yerine ızgara tercih edin.
Çileği de ne ben severim ne de eşime çocuğuma yediririm.

Bencede zeytinyağından başka yağ kullanmamak lazım kızartma bile yapılacaksa zeytinyağıyla yapılabilir.

Çocuğum çok iyi yiyor bağışıklık sistemi güçlü diye bir şey yok.
Çocuğunuzun yediği elma elma değilse boş küme yani faydasız besin

mısır, mısır yağı, patlamış mısır v.s.
Köy mısırı bulabilirseniz yazdan dolaba atıverin

canım o da çözüm değil ki
benim herşeyim köyden geliyor ama yine de içim rahat değil
çünkü tohumlar sorunlu
asıl tohumlar kötü kısır hormonlu tohumlar

Çilek en sevdiğim meyvelerden(di) ama artık yemiyorum çünkü en güzel görünenin bile tadı yok, ortası boş, kocamanlar, çilek çileklikten çıkmış vaziyette... Gerçi hormonsuz hiç bir yiyecek kalmadı gibi bir şey...

Dünyayı el birliği ile tükettik, bu dünyaya çocuk getirmek mi deriz ya artık aynen öyle...

Neden şaşırdınız ki; gdo lu ürünlerin en başında zaten mısır vardı hatırlarsanız, soya, ayçiçeği, pirinç gibi ürünlerde de yaygın şekilde olduğunu açıklamışlardı...

eskiden arenada hep gösterilirdi bunlar artık varmı bilmiyorum artık tv izlemediğimden,
mesela bi keresinde antalyadaki sebze üreticilerinin nasıl bilinçsizce tarım ilacını bastıklarını göstermişti, ama kendi yiyecekleri sebzelere ilaç atmıyorlardı, tarım ilacı bu ya direk kanserojen, nasıl bir vicdan bilmiyorum

ıspartadaki elma bahçelerinde de hep aşırı ilaç kullanılıyormuş, o ilaç topraga ordan göle karışıyor, ilaç atmayan çiftçilerin etkilenmemeside mümkün değil, hava gölde suda o ilaç dönüp duruyor, bunuda arenada göstermişlerdi

mısır çok tehlikeli zaten, artık pastanelerde, marketlerdeki ıvır zıvırlarda hep mısırdan üretilen şeker kullanılıyor, glükoz şurubu yazar hepsinde içindekileri okursanız, şeker kamışından yapılan şekeri bile koca koca yazıyorlar artık şeker pancarından diye, tüketiciyi etkilemek için, gerçi ikiside şeker, ama insan gdo suz olanı tercih etmek istiyor

obamanın eşi, biz hiç glükoz şurubu kullanmıyoruz tavsiye etmiyoruz diye açıklama yapmıştı, halbuki bu mısır belasını başımıza saran amerika

mısırın açılımı daha çooook geniş

Sera ürünleri hepten tehlikeli kayınpederim seracı domates üretiyorlar ve hormon kullanıyorlar.
Bir arkadaşın dediği gibi alanın bir bölümüne hormon vermiyorlar ve o kısmını tüketiyorlar.
Rusya'ya satıyorlar onlar bu konularda hassas diye biliyordum ama alıyorlar.
Mevsimi dışında hiçbirşey tüketmemek gerek.
Çilek ilkbahardan beri 6 aydr tezgahta böyle meyve mi olur hiç zamanı,mevsimi yok mu bunun ?
Çilek yemeyeli 3-4 yıl oldu galiba halbuki çok severim.

sağlıklı gıda konusunda yazılabilecek o kadar şey var ki...
ne yiyeceğimi düşünmekten helak oldum.
çilek özellikle zararlı , doktor benim yeğenim de çok erken gelişince yasaklamıştı.
çilek , mısır en başta gelenleri ama tabi bitmiyor..

yağ olarak tereyağı ve sızma zeytinyağı dışında yağ kullanmamaya çalışın.
riviera tamamen tuzaktır , yemeklerde riviera salatalarda sızma diye bir şey yok.
ben baya bir yemek kurslarına filan gittim ordaki eğitmen şeflerimiz dahi yemeklerde sızma zeytinyağı ve terayağı dışında yağ kullanmıyorlar.
hatta mümkünse soğuk sıkım zeytinyağı bulmaya çalışın. evet bulması zor ve biraz pahalı ama sağlığımız söz konusu.

paketli ürünlerden koşarak kaçmak gerekiyor. içindekiler resmen yiyecek değil , kimya laboratuarı..

kuru meyveler de ayrı bir konu..
yurtdısına ithal edilenlere gösterilen özenin 10da biri iç piyasaya verilene gösterilmiyor..

yurtdısından satın alan firmalar meyvelerin üzerinde kurutulucagı bezleri dahi yurtdısından gönderirlerken

iç piyasaya verilenlerin bir cogu kuru üzümler erikler parlak gözüksünler diye sacma sapan kimyasallara bulanıyor..

mevsimin sebzesiniz meyvesini yemek gene biraz daha güvenli ama onlarda ilaç ve hormon dolu.
kabugunu soysak da hormonun ilacın cogu icinde..

ucuz etin yahnisi yavan olur lafı da dogru malesef..

artan nüfusu ucuza besleme amacıyla hepimiz hormon /ilaç yağmuruna tutulduk.
kış için hazırlak yapan kadınlarımızı görüyorum.
uygun diye 30 kurusa kilo kilo domates alip saatlerce emek harcayıp domates suları püreleri hazırlıyorlar kışlık amac cok güzel ama
mevsiminde dahi olsa o ucuza satılan domateslerin cogu hormonlu ilaclı.
iyi bir sey yapmaya calısırken iyi bir sey yapamıyoruz aslında.

köye gitmek de care degil, köylü ürünlerine de cok inanmıyorum.
cünkü maalesef gözü dönmüs tüccarlar köylüleri de su ilacı koyun bu ilacı koyun
daha cok ürün alırsınız diyerek kandırıyorlar.

çocuklarınıza mümkünse tavuk eti de yedirmeyin.. onlar da tamamen hormonla şişirilmiş durumdalar.
her ne kadar denizlerimiz çok temiz olmasa da balık gene en iyi protein secenegi.
olabildigince kücük ve yüzey balıkları secerseniz de cocuklarınızı denizlerdeki zararlı maddeler korumus olursunuz.
hamsi iyi bir secenektir mesela..

günaydın arkadaşlar mısır şurbunu artık heryerde kullanıyorlar severek tükettigimiz ballarda bile kullanıyorlar maliyeti daha ucuza getirmek için mısır şurubu kullanıyorlar

Hadi çilek yemem ki zaten çileğin dönemi kısadır,hemen biter tezgahlarda.Mısır köyde yaşıyorum burada yiyoruz...Patlamış mısır da çok sever kızım artık onu da vermem...Deee biz ne yiycez?? En organik gıda bile yağmurlardan dolayı etkileniyor diyorsunuz e o zaman ne yiycez?

Abur cubur tarzı şeyleri kızımda azalttığımdan beri normal ev yemeğini yemeye başladı.Günde 3 kutudan fazla hazır kutu meyve suyu içerken süte döndük.Meyve suyu içip gece 3 4 kez kalkan çocuk süte başlayalı deliksiz uyuyor...

OFF ya valla off.Hep kukla gibi oynatılıyoruz.Ne düşünülürse hakkımızda onu yavaş yavaş yapıyorlar.Seneler öncesinden planlanmış şeyler.Çocuklar ergenliğe erken geçsin,sapıklıklar başlasın diye....Hep bir örnek gençler yetişiyor şuan.Saçları başları,yatpıkları diyetler yedikleri fast foodlar....Yazık oldu...yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…