- Konu Sahibi fenogretmeni
Hamilelik dönemim iyi geçmişti sezeryanla doğum yaptım kızımda sezeryanla doğmuştu.Devlet hastanesi birde ilçede oturuyorum Doktorum çok iyiydi ama hastane çok kötü doğum esnasında ciğerine su kaçmış küveze kondu orada enfeksiyon yaptı 3. gün taburcu oldum oğlum sürekli ağlıyor ateşi 39 dereceye çıktı.özel hastaneye hemen götürdüm üresi 80'e çıkmıştı hemen küveze aldılar.tüm değerleri çok kötüydü doktor umarım yarın değerleri düşer yoksa iç organlar böbrek biter dedi.Kızımı görmen lazımdı almayın kardeşimi götürdüler diye ağladı o ağladı ben ağladım.ertesi gün değerler düzelmeye başladı sabah gidiyordum akşam eve geliyordum gece tutmuyorlardı telefon açıp soruyorduk durumu kızım hemşireye kardeşim iyi mi mamasını yedi mi ona iyi bakın dedi 3 gün kaldı sonra çıktık çok güzel sahiplenmişti kızım kardeşini hala da öyle eminki hamilelik döneminde o kadar çok konuşmamın etkili olduğunu düşünüyorum.oğlum karnımda çok hareketliydi çok hareket ettiği zaman kızıma koy elini kardeşine derdim konuşalım seni seviyorum sende beni seviyor musun diye soruyoruz oda hareketli tekme atıyo kızım anne beni çok seviyormuş diyordu....
Canım çok geçmişler olsun.. Bayaa yorulmuş ve üzülmüşsünüz bir daha yaşatmasın Rabbim... Vicdanı sevgi dolu bir çözülmüş böyle etkilenmiş olaydan... Bende biraz karnım belirginleşsin anlatıcım inş kızıma...