How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cocuklarinin bebekliklerini net hatirlayanlaaaar bakar misiniz?

Mayoclinic'in bebeğimin ilk yılı diye bir kitabı var onu al. Bende hamilelik kitabını almıştım çok faydasını görüyorum. D&R da satılıyor. İnternete de alabilirsin.

Diğer konun yüzünden ban yemişim:) neyse senden de özür dilerim, topluca galeyana geldik.

Bebekler uyku evreleri arasında geçiş yaparken gözlerini açıp kapatıyorlar. Normal olduğuna eminim çünkü ben de kafaya takıp araştırmış bununla ilgili bi yazıya denk gelmiştim.

Aynı benim gibi pimpiriklisin sen de ah bu internet her şeyin en kötüsünü yazıyor sanki eşim de söyleniyor bana bakma oraya diye ama elimde olmuyor zamanla azalıyor orda yazanların en kötü ihtimal olduğunu anlıyorsun kafaya taktigin çoğu şeyin de normal olduğunu...Benim bebeğim dördüncü ayinda kayma olayı oluyordu ama artık yok gözleri yarı açık uyuyor hala sana yarım kundak tavsiye ederim kollarını saracaksin sadece öyle daha uzun uyuyorlar bir de hafif yan yatır göz teması iki ay civarı zaten o zaman gelince anlamlı gülme de başlıyor gözlerinin içine bakıp bakıp gülümsüyor dünyalar senin oluyor Rabbim korusun onları
Merhaba arkadaslar,3haftalik anneyim..Bebegimle ilgili surekli evhamlara kapiliyorum. Mesela simdi de,uykuya dalarken gozlerini acip acip kapatmasina kafayi taktim.. off normal diyceksiniz belki ama, uykuya dalmadan once gozlerini actiginda bazen, hatta cogunlukla ,gozbeyazi gorunuyor cok korkunc oluyor cocugum. Goz bebegi kaymis oluyo yukariya galiba..kirpistiriyo biseyler yapiyo. Gaz sancisi,kaka yapamama zaten rahat birakmiyo ,tam uykuya dalamadan gozler geri aciliyo falan aglamaya basliyo. Internetten baktigim zaman cok da ic acici olmayan seylerle karsiastim.. Korkuyorum :KK43:
Bebegi boyle olan var mi aranizda acaba?
Anneleeeer cocuklarinizin bebekliklerini,nasil uykuya daldiklarini hatirliyor musunuz?
Bir de,bebekler ne zaman goz temasi kurarlar bizimle ?

Aynı benim gibi pimpiriklisin sen de ah bu internet her şeyin en kötüsünü yazıyor sanki eşim de söyleniyor bana bakma oraya diye ama elimde olmuyor zamanla azalıyor orda yazanların en kötü ihtimal olduğunu anlıyorsun kafaya taktigin çoğu şeyin de normal olduğunu...Benim bebeğim dördüncü ayinda kayma olayı oluyordu ama artık yok gözleri yarı açık uyuyor hala sana yarım kundak tavsiye ederim kollarını saracaksin sadece öyle daha uzun uyuyorlar bir de hafif yan yatır göz teması iki ay civarı zaten o zaman gelince anlamlı gülme de başlıyor gözlerinin içine bakıp bakıp gülümsüyor dünyalar senin oluyor Rabbim korusun onları

Amiin.. gercekten de bana gulumsese bi nasl mutlu olucam. Kendi kendine gulumsuyo falan ona bile nasil mest olup bakiyorum. Bi an once tepkilere baslasa keske. :)
Evet burda bi cok.kisi internettekilerin sacma ve en.kotusu oldugu konusunda hemfikir galiba :)
Ellerini hareket ettrmek cidden de uyandiriyor cocugu sanki,bunu ben de farketmistim demekki tum cocuklar oyleymis. Kollarini battanyesine skstiriyorum artik ;)

Diğer konun yüzünden ban yemişim:) neyse senden de özür dilerim, topluca galeyana geldik.

Bebekler uyku evreleri arasında geçiş yaparken gözlerini açıp kapatıyorlar. Normal olduğuna eminim çünkü ben de kafaya takıp araştırmış bununla ilgili bi yazıya denk gelmiştim.
Ay amaan tamam ozur dileme yani aciklamada da belirttigim gibi, tepki verenlere de hak veriyorum. Tamam beni yanlis anladiniz falan topyekun amaaaaa..Ortalik kotu ve duyarli insanlar gormek guzel.. :)
O gun fazla hassastim mesela su an oyle degilim. Su lohusalik bana ugramadi diyodum da ugramis demekki. Insanin ani anini tutmuyomus gercekten de..

Back