How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cocuklarinin bebekliklerini net hatirlayanlaaaar bakar misiniz?

lightpinklady

Bslngc:74.7 Gncl:63.2 Hedef:62 12ay
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
3.084
2.810
83
Merhaba arkadaslar,3haftalik anneyim..Bebegimle ilgili surekli evhamlara kapiliyorum. Mesela simdi de,uykuya dalarken gozlerini acip acip kapatmasina kafayi taktim.. off normal diyceksiniz belki ama, uykuya dalmadan once gozlerini actiginda bazen, hatta cogunlukla ,gozbeyazi gorunuyor cok korkunc oluyor cocugum. Goz bebegi kaymis oluyo yukariya galiba..kirpistiriyo biseyler yapiyo. Gaz sancisi,kaka yapamama zaten rahat birakmiyo ,tam uykuya dalamadan gozler geri aciliyo falan aglamaya basliyo. Internetten baktigim zaman cok da ic acici olmayan seylerle karsiastim.. Korkuyorum :(
Bebegi boyle olan var mi aranizda acaba?
Anneleeeer cocuklarinizin bebekliklerini,nasil uykuya daldiklarini hatirliyor musunuz?
Bir de,bebekler ne zaman goz temasi kurarlar bizimle ?

Canim lohusa halinle kendine dert mi arıyorsun gayet normal bisey benim bir yasında bebeğim hala bile uykusunda kayabiliyor

Tazecik annesiniz telaşa kapilmayin lütfen :)

Kardeşim de öyle uyuyordu zannetmiyorum bir sıkıntı oldugunu. Tam dalamiyordur uykuya muhtemelen. Ben dahasini söyleyim 24 yasindayim hala gözüm yari açık uyurum :)

Ne zaman göz temasi kurar demişsiniz ya tam vaktini bilmiyorum ama aile hekimligindeki hemsireniz sizi sürekli yönlendirecek bu konularda telaslanmayin. Daha cokk erken

Tazecik annesiniz telaşa kapilmayin lütfen :)

Kardeşim de öyle uyuyordu zannetmiyorum bir sıkıntı oldugunu. Tam dalamiyordur uykuya muhtemelen. Ben dahasini söyleyim 24 yasindayim hala gözüm yari açık uyurum :)

Ne zaman göz temasi kurar demişsiniz ya tam vaktini bilmiyorum ama aile hekimligindeki hemsireniz sizi sürekli yönlendirecek bu konularda telaslanmayin. Daha cokk erken
Ay yari acik uyursunuz da, goz beyaziniz mi gorunuyo peki sadece?
Sizi izleyen o an goren birine sormak gerek gerci :)
Aile hekimligine sadece ilk asisi icin gittik daha. Bu tur konularda bilgilendiriliyor muyuz,iyiymis o zaman ;)

Canim lohusa halinle kendine dert mi arıyorsun gayet normal bisey benim bir yasında bebeğim hala bile uykusunda kayabiliyor
Peki bebisiniz sizle.ne zaman goz temasi kurdu?
Ya bu gozle ilgili seylere bakarken cok korkunc seylerle karsilastim ama internette :(

Ya bu gozle ilgili seylere bakarken cok korkunc seylerle karsilastim ama internette :KK43:

Ben anne olmadim henüz :)
Biraz gec abla oldum sadece : D 24 yasindayim kiz kardesim de 4 yaşında :anne:

Ne zaman göz temasi kurduğunu hatırlamıyorum. Ama internete saglik konusumda güven olmaz.
Gecmeyen kulunclarim icin baktigimda kemik kanseri olabilecegimi bile zannetmistim. En iyisi bir saglikci ile görüşmek ;)

Ya bu gozle ilgili seylere bakarken cok korkunc seylerle karsilastim ama internette :KK43:
O seni şuan görmüyor ki annesi nasıl temas kursun
Ya aynen iki aylık falandı hatırlıyorum şimdi sen deyince bende eşime bir sürü söylenmiştim bu çocuk gözüme bakmıyor neden bakmıyor down vs gelmişti aklıma ama normalmiş
Tam olarak ne zaman bakıştık bilmiyorum ama:KK49:

Anneme sordum 2 aydan sonra göz göze bakar bebek dedi. Dördunuzde birbirinizden farkli zamanlar göz temasi kurdunuz dedi.
Yani telaslanmayin hic

Ben anne olmadim henüz :)
Biraz gec abla oldum sadece : D 24 yasindayim kiz kardesim de 4 yaşında :anne:

Ne zaman göz temasi kurduğunu hatırlamıyorum. Ama internete saglik konusumda güven olmaz.
Gecmeyen kulunclarim icin baktigimda kemik kanseri olabilecegimi bile zannetmistim. En iyisi bir saglikci ile görüşmek :KK66:
her ay bir hastalık teşhisi koyuyorum kendime ,internetten.varmış benim gibiler demek ki...

Ya aynen iki aylık falandı hatırlıyorum şimdi sen deyince bende eşime bir sürü söylenmiştim bu çocuk gözüme bakmıyor neden bakmıyor down vs gelmişti aklıma ama normalmiş
Hah evet ben de internetten arastirdikca otizmden falan korktum :(

Ben de diyorum daha etrafini gormuyordur diye.. esim de ne biliyosun kim bilebilir,bizi goruyor diyip duruyo. Ama 3haftalik bebek de goz temasi kurmaz yani bence de..

Merhaba arkadaslar,3haftalik anneyim..Bebegimle ilgili surekli evhamlara kapiliyorum. Mesela simdi de,uykuya dalarken gozlerini acip acip kapatmasina kafayi taktim.. off normal diyceksiniz belki ama, uykuya dalmadan once gozlerini actiginda bazen, hatta cogunlukla ,gozbeyazi gorunuyor cok korkunc oluyor cocugum. Goz bebegi kaymis oluyo yukariya galiba..kirpistiriyo biseyler yapiyo. Gaz sancisi,kaka yapamama zaten rahat birakmiyo ,tam uykuya dalamadan gozler geri aciliyo falan aglamaya basliyo. Internetten baktigim zaman cok da ic acici olmayan seylerle karsiastim.. Korkuyorum :KK43:
Anneleeeer cocuklarinizin bebekliklerini,nasil uykuya daldiklarini hatirliyor musunuz?
Canim onlarin daha goz hakimiyeti yok kaymasi gozlerini sasi yapmasi cok normal internete cokda inanma genelde hersey hakkinda hep kotu seyler yaziyor cok kafana takiyosan dr sor rahatla ama bence normal sıkma tatli canini bebisin keyfini cikar :anne:

Cok sevimli tabi :)
Biraz rahat büyütun bebeginizi inanin rahat davranmak sizin ruh halinizi genisletecegi icin daha iyi anne olacaksiniz :KK66:

Ben ve rahatlik.. :) hic sanmyorum ben cook evhamliyimdir. 20 yasinda kiz kardesim var ben de 26yim bu arada. Kardesime De kök sokturmusumdur hep . Illa elim.ustunde olucak ,herseyden haberim olucak.. bi yerim agriyo dese alir yururum falan..
Ama haklisiniz valla bence de rahat olmak gerek. :)

Merhaba arkadaslar,3haftalik anneyim..Bebegimle ilgili surekli evhamlara kapiliyorum. Mesela simdi de,uykuya dalarken gozlerini acip acip kapatmasina kafayi taktim.. off normal diyceksiniz belki ama, uykuya dalmadan once gozlerini actiginda bazen, hatta cogunlukla ,gozbeyazi gorunuyor cok korkunc oluyor cocugum. Goz bebegi kaymis oluyo yukariya galiba..kirpistiriyo biseyler yapiyo. Gaz sancisi,kaka yapamama zaten rahat birakmiyo ,tam uykuya dalamadan gozler geri aciliyo falan aglamaya basliyo. Internetten baktigim zaman cok da ic acici olmayan seylerle karsiastim.. Korkuyorum :KK43:

Canım benim Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini...
Evettt yeni doganlarin gözbebeği uyurken yukarı kayar hatta bazen gözleri açık uyuyabilirler ;) ;)
Çok dikkatli bakma seni urkutebilir ama normal bundan emin ol.
Tulbentle uyurken yüzünü kapatabilirsin nefes almasını engellemeden...

Ne gibi korkunc seyler demissiniz, soguk havale ,epilepsi,goz kaymasi sasilik,otizm vs vs offf bi.ton korkunc sey..

ay 3 haftalık bebiş.sakin olun biraz.allahın izniyle,birşey olmaz.

ben oğlumu büyüteli , çok uzun yıllar oldu.iyiki de o zamanlar internet falan yokmuş diyorum,cahillikte vardı biraz,bi şekilde büyütmüşüz çocuklarımızı.hiç öyle incelediğimi falan hatırlamıyorum.
bilinçli olmak iyidir ama bazen diyorum ki,bu kadar çok şey bilmeseydik,daha mı mutlu yaşardık.

Canım benim Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini...
Evettt yeni doganlarin gözbebeği uyurken yukarı kayar hatta bazen gözleri açık uyuyabilirler :KK66: :KK66:
Çok dikkatli bakma seni urkutebilir ama normal bundan emin ol.
Tulbentle uyurken yüzünü kapatabilirsin nefes almasını engellemeden...
Valla ben.pur dikkat bakiyorum napcak nolcak diyeee :110:

Back