• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukların doğum gününe cagirmadi

ben sızın yerınızde olsam sırf sozumden caymamıs olmak ıcın bır kerelık gorusur ondan sonra da musaıt degılım ısım var dıye erteleyerek mesafe koyardım oda anlardı ve bır sure sonra uzaklasırdı ve halıyle tartısma gergınlık olmadan otomatık olarak bırbırınızden kopmus olurdunuz
Onla gorusme bunla görüşme kimse kalmiyo çocuklarımız da arkadassiz kalıyor o da ayrı dert

Onla gorusme bunla görüşme kimse kalmiyo çocuklarımız da arkadassiz kalıyor o da ayrı dert
boyle kısılerle arkadaslık yapacaklarına yapmasınlar :)
okulda ıs hayatında mahallede kendılerıne uygun arkadas bulurlar zaten onu dert etmeyın

A
Canımsın💓 aklın yolu bir,🥰
habıre peslerınden kosucaz bu Arkadaslarin benimde basımda var ve bazen cok yoruluyorum. Insan neden arkadaslık eder, dertleşmek iyi vakit gecırmek hafiflemek ıcın.. Yorulmak ıcın degıl 🎶
Aynen
boyle kısılerle arkadaslık yapacaklarına yapmasınlar :)
okulda ıs hayatında mahallede kendılerıne uygun arkadas bulurlar zaten onu dert etmeyın
Aynen öyle ya vallahi ne dert ettim ve arkadaş 5 yıl sonra adını bile hatirlamicam bu insanların düşündüğüm şeye bak çok duygusalim ben çok

A

Aynen

Aynen öyle ya vallahi ne dert ettim ve arkadaş 5 yıl sonra adını bile hatirlamicam bu insanların düşündüğüm şeye bak çok duygusalim ben çok
Hepimiz dert ediyoruz malesef.

Keske etmesek, oksijen degıl ekmegımı vermiyor suan kan lazım olsa kan grubu bana uygun degıl hayatımı kurtaramaz . Baska ısım mı yok, neden takıyorum kı diyemiyoruz.
Keske herkes duzgun dursa, yorulmadan içimizden geldıgı gıbı sevip gorussek ıcsek kahvelerımızı.
Allah iyi insanlarla karsılastırsın ne diyim

Bence araya mesafe koymak istemiş o yüzden de bahane arıyor. Olabilir yani insanlar görüşmek istemeyebilirler. Çok üzerine düşme. Zaten o gelmediği halde sürekli çıkıp çıkıp gitmeniz hata olmuş.

bi arkadasim var(di)eşli gorusuyorduk esimin uzaktan akrabasi.neyse biz gidip geliyorduk ama genelde hep ya biz gidiyorduk yada davet ediyorduk.bende yalniz oldugum icin bisey olmaz diyordum neyse gecen seneden beri uzaklasti.ben onu kizimin diş bugdayina cagirdim bi baktim o yapmis ve hic soylemedi.ben sizin gibi hic hesap sormadim iletisimi tamamen kestim.ne ariyorum ne soruyorum bi yerde gorsem en fazla merhaba der gecerim.gorusmek istemeyen biriyle asla gorusmem.pis bi gururum vardir birine kolay kirilmam ama kirilsam omur billah affetmem onu

Bence araya mesafe koymak istemiş o yüzden de bahane arıyor. Olabilir yani insanlar görüşmek istemeyebilirler. Çok üzerine düşme. Zaten o gelmediği halde sürekli çıkıp çıkıp gitmeniz hata olmuş.
Gel dio davet ediyo ben kafamdan gitmiyorumki

Back
X