Canımsın aklın yolu bir,katılıyorum her zamankı gıbı :)
habıre peslerınden kosucaz bu Arkadaslarin benimde basımda var ve bazen cok yoruluyorum. Insan neden arkadaslık eder, dertleşmek iyi vakit gecırmek hafiflemek ıcın.. Yorulmak ıcın degıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın aklın yolu bir,katılıyorum her zamankı gıbı :)
Onla gorusme bunla görüşme kimse kalmiyo çocuklarımız da arkadassiz kalıyor o da ayrı dertben sızın yerınızde olsam sırf sozumden caymamıs olmak ıcın bır kerelık gorusur ondan sonra da musaıt degılım ısım var dıye erteleyerek mesafe koyardım oda anlardı ve bır sure sonra uzaklasırdı ve halıyle tartısma gergınlık olmadan otomatık olarak bırbırınızden kopmus olurdunuz
Aynen öyleCanımsın aklın yolu bir,
habıre peslerınden kosucaz bu Arkadaslarin benimde basımda var ve bazen cok yoruluyorum. Insan neden arkadaslık eder, dertleşmek iyi vakit gecırmek hafiflemek ıcın.. Yorulmak ıcın degıl
boyle kısılerle arkadaslık yapacaklarına yapmasınlar :)Onla gorusme bunla görüşme kimse kalmiyo çocuklarımız da arkadassiz kalıyor o da ayrı dert
AynenCanımsın aklın yolu bir,
Aynen öyle ya vallahi ne dert ettim ve arkadaş 5 yıl sonra adını bile hatirlamicam bu insanların düşündüğüm şeye bak çok duygusalim ben çokboyle kısılerle arkadaslık yapacaklarına yapmasınlar :)
okulda ıs hayatında mahallede kendılerıne uygun arkadas bulurlar zaten onu dert etmeyın
Hepimiz dert ediyoruz malesef.A
Aynen
Aynen öyle ya vallahi ne dert ettim ve arkadaş 5 yıl sonra adını bile hatirlamicam bu insanların düşündüğüm şeye bak çok duygusalim ben çok
Gel dio davet ediyo ben kafamdan gitmiyorumkiBence araya mesafe koymak istemiş o yüzden de bahane arıyor. Olabilir yani insanlar görüşmek istemeyebilirler. Çok üzerine düşme. Zaten o gelmediği halde sürekli çıkıp çıkıp gitmeniz hata olmuş.