• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukların doğum gününe cagirmadi

Leame

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba nasılsınız .
Hanımlar kadın kadına bir arkadaş durumundan bahsedeceğim .
Yaz mevsimde yoğun geçirdiğim sağlık sorunları sebebiyle telefon ve sosyal yaşama yeterli vakit ayiramadim . Arkadasim durumumu bilmesine rağmen geçmiş olsuna dahi gelicem deyip gelmedi ve ben çocuğumu alıp hep oturmaya ben gitsimdir kimin gittiği geldiği önemli değil aslında ama ben ne gelip gitmişim ne de mesajına cevap vermişim diye konuşmuş dostlara nasıl oldun diye mesaj atmıştı iyiyim sağol diye mesaj attığım için ona bu soğuk gelmiş ve alınmış ama ben çocuklarının doğum gününden bir hafta öncesinde ona video atmistim o da cevap vermişti . Mesaj attım doğum gününe niye cagirmadin kırıldım dediğimde onu arayıp sormadigimdan yakındı oturmuş kafasında kurmus kurmuş kendi kendine küsmüş olay bu arkadaşlar hadi onu geçtim eşi de eşimle arkadas eşimin suçu ne peki .. ben neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedigim için mesaj atıp sorun neyse çözmek istedim ve barıştık halloldu ama ne bileyim yanlış mı yaptım belki de görüşmek istemio gerçekten. Siz olsanız napardiniz . Ha bide gelememesinin nedeni yoğun olmasıymış çocuk vs onun da hastane işleri olmuş falan ama arkadaşlar sosyal medyada haftanın en az iki üç günü gezmeye giderken fotoğraf koyuyordu ben ise haftanın üç günü hastanede oluyordum arkadaş toplantisina beni cagirmadilar bide yani sonuç olarak hep ben gidiyorum o gelmiyor günüm var dedi istersen ona denk getir dedi benimle yalnız kalmak istemiyor mu ne. Diğer arkadaslar geçmiş olsuna geldiler hatta demişler ki siz bizden daha iyi aranız niye cagirmadin bile demişler.

yanlis anlamayin lutfen ama siz böyle yapmaya devam ederseniz daha cok konu acirsiniz. size kıymet vermeyen, acınizı acısı bilmeyen hastalikta yaninizda olmayan, mutlu günlerinde sizi yaninda görmek istemeyen birinden zaten dost olmaz olsa olsa menfaat iliskisi olur.

Yerinizde olsam bu kadar peşinde koşmam. Siz hastasiniz hanim hala yok mesaj atmadi, yok soguktu, sicakti derdinde bundan arkadas mi olur????
Size gelmeyen insanin da zirt pirt evine gitmeyin derim, gorusmek isteyen kendisi de gelirdi. Sizinle arkadaslik kurmaya pek istekli degil bu cok belli.
O insanin ne ozelligi varda pesinde kostunuz bu kadar?

Gelmeyeni neden telefonda arayıp hesap soruyorsunuz. O cagirirsa sizde gitmezdiniz. Ayrıca eslerinizin arkadaşlığı ne alaka esleriniz ortak plan yaparsa katilirsiniz o kadarla kalır görüşmeniz.
İnsanlara çok anlam yüklemeyin.

iyi niyetli değil bence.üstüne gitmeyin kendi isterse çabalasn artık.

Aranızda ki bazı şeyler degişmiş
Üstüne gitmenin anlamı da yok
Eşler görüşmek isterse dışarda görüşebilirler

Yerinizde olsam bu kadar peşinde koşmam. Siz hastasiniz hanim hala yok mesaj atmadi, yok soguktu, sicakti derdinde bundan arkadas mi olur????
Size gelmeyen insanin da zirt pirt evine gitmeyin derim, gorusmek isteyen kendisi de gelirdi. Sizinle arkadaslik kurmaya pek istekli degil bu cok belli.
O insanin ne ozelligi varda pesinde kostunuz bu kadar?
Konumda da bahsettim ya ortada bir şey olmamasına rağmen bir şey var gibi sorun yaratması gariba gitti olay bu ben şimdi ona gelicem dedim giderim bir kez daha sonra bakarım ilerlemiyor ustelemem daha da ben hastayım çünkü dışarı çıkıp gelince inanılmaz bitiyorum çocukla bı de dusunun. Hastalığım ciddi boyutta ama dışardan belli olmadığı için insanlar iyi sanıyor genelde beni.

keske hıc arayıp neden cagırmadın demeseymıssınız
en basta hastalıgınızda arayıp sormamıs bırı cagırsa bıle musaıt degılım deyıp gıtmesenız yerıyken arayıp neden cagırmadın demıssınız oda bunu ılgı dılenmek olarak algılayıp yok efendım soguktun da bılmemne dıye zırvalamıs

ustune konusulacak dusunulecek bırı degıl... mesafe koymanız sızın hayrınıza olur . sımarık bırıymıs sızde hassas davranmıssınız bosverın

Gelmeyeni neden telefonda arayıp hesap soruyorsunuz. O cagirirsa sizde gitmezdiniz. Ayrıca eslerinizin arkadaşlığı ne alaka esleriniz ortak plan yaparsa katilirsiniz o kadarla kalır görüşmeniz.
İnsanlara çok anlam yüklemeyin.
Eşler bizden önce tanışıyorlar arkadaşlar onlar da bu zamana kadar sorun yoktu yeni yıla bile birlikte girmiş insanlarız insan eşi cagirmayinca niye cagirmiyorsun demez mi bı erkek ben burada eşini de doldurduğunu düşünmüyor değilim anlatabildim mi

Konumda da bahsettim ya ortada bir şey olmamasına rağmen bir şey var gibi sorun yaratması gariba gitti olay bu ben şimdi ona gelicem dedim giderim bir kez daha sonra bakarım ilerlemiyor ustelemem daha da ben hastayım çünkü dışarı çıkıp gelince inanılmaz bitiyorum çocukla bı de dusunun. Hastalığım ciddi boyutta ama dışardan belli olmadığı için insanlar iyi sanıyor genelde beni.

Ayy hala son kez giderim diyorsunuz. 😳😳😳
İyi peki ne diyeyim.

keske hıc arayıp neden cagırmadın demeseymıssınız
en basta hastalıgınızda arayıp sormamıs bırı cagırsa bıle musaıt degılım deyıp gıtmesenız yerıyken arayıp neden cagırmadın demıssınız oda bunu ılgı dılenmek olarak algılayıp yok efendım soguktun da bılmemne dıye zırvalamıs

ustune konusulacak dusunulecek bırı degıl... mesafe koymanız sızın hayrınıza olur . sımarık bırıymıs sızde hassas davranmıssınız bosverın
Esimize dostumuza gidipte olmadık şeyler kafasında yarattığı şeyleri anlatmasına bozuldum napim ah ah haklısınız ben iki defa daha arayıp müsait misin dediğimde müsait değilim demişti ben anlamamisim sanırım zaten son gittiğimde ilgilenmedi benimle bi arkadasi vardı onla oturdular

Ayy hala son kez giderim diyorsunuz. 😳😳😳
İyi peki ne diyeyim.
Ne bileyim o an öyle gelişti canım dedim bı kere son görev gibi düşünün ben sözümde dururum . Haklısınız kırgın olması gereken benim ama o kirginmis gibi davranacak bunu da biliyorum sözümde dururum ben. Eğer konuyla ilgili şaka bile yapsa lafı yer benden bu kez hiç acımam kibarlık bibyere kadar

Yerinizde olsam barısmak ıcın adım atmazdım.
Kendi kafasında kurup, kurduklarına inanıp bana asla birsey sormadan karar veren birine enerjimi gercekten harcayamam.
Bu dakikadan sonra gorusmek ıcın bisey yapmayın, o yaparsa canınız isterse karsılık verin.

Esimize dostumuza gidipte olmadık şeyler kafasında yarattığı şeyleri anlatmasına bozuldum napim ah ah haklısınız ben iki defa daha arayıp müsait misin dediğimde müsait değilim demişti ben anlamamisim sanırım zaten son gittiğimde ilgilenmedi benimle bi arkadasi vardı onla oturdular
sundan emın olun herkes kımın ne oldugunu bılır hanı kafasında bırseyler kurmus ya ya etrafındakılere soranlara da aynı sekılde anlatmıstır sız ne hıssedıp dusunduysenız etrafındakıler de aynı seyı dusunecek
oyle ınsanların sonu yalnızlık onu demek ıstıyorum
sızın kaybettıgınız bırsey yok oyuzden canınızı sıkmayın

sundan emın olun herkes kımın ne oldugunu bılır hanı kafasında bırseyler kurmus ya ya etrafındakılere soranlara da aynı sekılde anlatmıstır sız ne hıssedıp dusunduysenız etrafındakıler de aynı seyı dusunecek
oyle ınsanların sonu yalnızlık onu demek ıstıyorum
sızın kaybettıgınız bırsey yok oyuzden canınızı sıkmayın
Diyorum ya o anlattığı insanlar bile geçmiş olsuna geldi neyse sanırım mesafe en iyisi olacak gibi eşim de sizler gibi düşünüyor çünkü ne yaşadığımız biliyor genelde beni suçlar sucluysam eğer. Destekledi .

Yerinizde olsam barısmak ıcın adım atmazdım.
Kendi kafasında kurup, kurduklarına inanıp bana asla birsey sormadan karar veren birine enerjimi gercekten harcayamam.
Bu dakikadan sonra gorusmek ıcın bisey yapmayın, o yaparsa canınız isterse karsılık verin.
Barıştık konuştuk konu akışında ne zaman geleyim ne zaman istersen dedi girmeyeyim mı yani şimdi şu an tek arada kaldığım konu bu dürüst olmak istiyorum sozunden caymak bana göre degilki.

Barıştık konuştuk konu akışında ne zaman geleyim ne zaman istersen dedi girmeyeyim mı yani şimdi şu an tek arada kaldığım konu bu dürüst olmak istiyorum sozunden caymak bana göre degilki.
Hayır girme. Fazla durust olup deger verince malesef kırılan incinen oluyorsun. Hepimiz ıcın gecerlı bu.
Görusmeyi cok isterse sana geleceğim desın sende buyur gel de, veya bana bekliyorum desın geliyorum dıyın.
Gorusme adımı artık ondan gelsın.

ben sızın yerınızde olsam sırf sozumden caymamıs olmak ıcın bır kerelık gorusur ondan sonra da musaıt degılım ısım var dıye erteleyerek mesafe koyardım oda anlardı ve bır sure sonra uzaklasırdı ve halıyle tartısma gergınlık olmadan otomatık olarak bırbırınızden kopmus olurdunuz

Hayır girme. Fazla durust olup deger verince malesef kırılan incinen oluyorsun. Hepimiz ıcın gecerlı bu.
Görusmeyi cok isterse sana geleceğim desın sende buyur gel de, veya bana bekliyorum desın geliyorum dıyın.
Gorusme adımı artık ondan gelsın.
katılıyorum her zamankı gıbı :)

Back
X