- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.913
- 33
Valla çok fenasınız ha. Hafıza silme büyüsü falan yok mu ya. Şimdi işin yoksa sıfırdan hesap aç.bakalım beni tanıyabilecek misinizdedi Ruslara ölürem biterem diyen tipten çocuk aldıran abla
Valla çok fenasınız ha. Hafıza silme büyüsü falan yok mu ya. Şimdi işin yoksa sıfırdan hesap aç.bakalım beni tanıyabilecek misiniz
Ayneeennnn katılıyorum bacım. Yok ayak bileğinden nolcak, yok gözler görünse nolcak, yok eller açıkta kalsın bari diye diye bitirdiler burkayı... Halbuki burka zorunlu olsa görmeden evlenmek zorunda kalacaklar, sürprizli ilişkilerin , cinsellikte heyecanın dibine vuracaklar haberleri yok. Neymiş efendim ille medeniyet? Pehhhh. Şeytan işi hep bunlar.Sadece o değil ama evet duygular köreliyor,içi boşalıyor. Şeytan ayrıntıda gizlidir ki bu ayrıntı bile değil.yok ondan ne olacak yok bundan ne aolacak. Eee neden n e olacak o zaman? Hiçbir şeyden birşey olmuyor mu yani ?
İşte burka zorunlu olsa görmeden duymadan evlenmek mümkün ve mecburi olsa, sen de elbet evlenirdin. Herkesin yüzü gözü açık olunca duyguların da içi boşalıyor. Çok haklısın.Bu serbestlikle yine iyi evlenmişsin.tam tersi ben evlenmedim
İşte burka zorunlu olsa görmeden duymadan evlenmek mümkün ve mecburi olsa, sen de evlenirdin. Herkesin yüzü gözü açık olunca duygular da bitiyor. Çok haklısın.ben anladım seni
Sizi bir kadınlar hamamına yollayalım şöyle yerel bir yere.Kadın ve erkeklerin cıplak bir şekilde saunaya girmelerini normal bulmadığım içinmi sapkın buldunuz?
Ben türkiyede hiç çırıl çıplak soyunup giyildiğine denk gelmedim yıllarca spora salonlarına gittim. Kadınlar üzerlerini değişirken ya sırtını döner yada bi kenara çekilir üzerlerini değişirdi. Duştan çıkan havluya sarılırdı falan.
Uyarından sonra düzenledim, düzelttim. Evet. İçi boşalıyor demişBitmiyor içi boşalıyor.
Şey gibi düşün, gece gelen tost perileri.
Hanımefendi herkes aynı inanca ve kültüre sahip değil. Bir de en doğrusu bu gibi yazıyorsunuz.Bu nasıl bir yorum yaa.
Ben Türkiye'de orası burası açık giyinilip soyunulduvunu görmedim.iyice tozuttu bazılarida biz Türkiye'de yaşıyoruz.nu ne rahatlık ordakiler gibi niye olsunlar ne munasaebet.konu sahibi gayet iyi düşünüyorsunuz.bizim kültürümüz ve inancımızda bir bayan diz üstünü bir bayana gösteremez.o bile günah.
Çok şey yapmayın ona...araba yeni çıktı servisten.Hanımefendi herkes aynı inanca ve kültüre sahip değil. Bir de en doğrusu bu gibi yazıyorsunuz.
ben geldim dostlarrr.Uyarından sonra düzenledim, düzelttim. Evet. İçi boşalıyor demiş
ben geldim dostlarrr.