• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklarımızın yaptıkları....

SizBiz

Mâşaallah Bârekallah
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
3.865
18
116
Konya
Çocuklarımızın yaptığı herhangi şeyleri yazalım mesela bizi üzdüğü anı-çok güldürdüğü anı-bizim boğazımızı düğüm düğüm yaptıkları anı-yada bizi düşürdükleri utandıran &komik anlarını-şaşırttıkları zamanı…..v.s. yazalım :emir_bebek:

mesela benim kızımın beni geçen gün düşürdüğü komik anı yazayım..kızımla markete gittik kasada sıra bekliyoruz.elindede suyu vardı bir anda suyu yere attı bende eğildiğim anda almak için gürültülü şekilde gaz çıkardı herkes dönüp bana baktı herkes benim çıkardığımı sandı açıklama yapayım dedim kızardım (çok çabuk kızarırım :17: )kızarınca zaten suç hepten bana kaldı marketten çıkınca eşimde demezmi hiç böyle yapmazdın neden yaptın dedi sende mi dediim...eee o kadar minikten bu koca ses nasıl çıkar eee be kızım hala ihaleyi bana bıraktın ya inanamıyorum birde millet ağzını burnunu buruşturmaz mı off offf...şimdi düşündükçe çok gülüyorum tabii :1:

bir tane daha yazaım bari kızımın yaptığı.. geçenlerde "rango" diye bir animasyon film var seyrredenler bilir susuzluk çeken bir kasaba su arıyorlar...bir kertenkele var nasıl susuzluk çekiyor resmen kurumuş su arıyor aa bir baktım ki kızım eline almış suyu gidip su döküyor televizyona su verecekmiş..Ahh vicdanlı yavrum sen nereden biliyorsun nasıl anlıyorsun keşke hepimiz sen gibi siz gibi olabilsek...seyrettiği animasyonlara verdiği tepkiler beni çok şaşırtıyor "rio"dada yine seyredenler bilir kafese kapattıklarında blue'yu(blue mavi papağan vahşi ortamından tüm kuşlarla dans ederken biranda kuş avcılaı tüm kuşları toplyorlar lue da yavru yuvasından düştüğü anda kafes atıyorlar üstüne" ağladı yavrum içini çeke çeke..ikiside çok güzel film özellikle rio çok eğlenceli çocuklarınıza seyrettirin

Son düzenleme:
bir tane daha yazaım bari kızımın yaptığı.. geçenlerde "rango" diye bir animasyon film var seyrredenler bilir susuzluk çeken bir kasaba su arıyorlar...bir kertenkele var nasıl susuzluk çekiyor resmen kurumuş su arıyor aa bir baktım ki kızım eline almış suyu gidip su döküyor televizyona su verecekmiş..Ahh vicdanlı yavrum sen nereden biliyorsun nasıl anlıyorsun keşke hepimiz sen gibi siz gibi olabilsek...seyrettiği animasyonlara verdiği tepkiler beni çok şaşırtıyor "rio"dada yine seyredenler bilir kafese kapattıklarında blue'yu(blue mavi papağan vahşi ortamından tüm kuşlarla dans ederken biranda kuş avcılaı tüm kuşları toplyorlar lue da yavru yuvasından düştüğü anda kafes atıyorlar üstüne" ağladı yavrum içini çeke çeke..ikiside çok güzel film özellikle rio çok eğlenceli çocuklarınıza seyrettirin

ayy yerim ben onu ya kiyamam nasilda duygulanmis anlamaz kücük saniyoruz ama masallah cok zeki oluyolar baksana hemn nasil etkilenmis

Back