Çocuklarımı evde oyalayamıyorum!

Znmh

Cennet kuşum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
98
16
3
34
Biri 7.5 yaşında oğlan biri 3.5 yaşında kız çocuğum var evde oyalayamıyorum sürekli oyun istiyorlar ben oynamazsam oynamıyorlar oynasınlar diye oyuncak falan da alıyorum oynayamıyorlar çizgi film izliyorlar sürekli öneri istiyorum tecrübeli anneler siz nasıl oyalıyorsunuz çocuklarınızı? Bana öneri verin lütfen

Çizgi film izledikleri için oynayamiyorlar, oğlumda tablet telefon bilmez TV kısıtlı izler misafirlikte takılıyor televizyona falan evde bazen diretiyor izlemek için, oynamıyor sen oyna diye mizliyor, tvyi kesince kendi kendine neler yapıyor neler, oyuncak yigmayada gerek kalmıyor 3yasinda, çizgi filmi kısıtlayin hazıra alistiklarinda oyun falan uretmiyorlar

3.5 yaşında olan tv izlemiyorum çoğu zaman ama yine de oynamıyor benden istiyor hep 7.5 yaşındaki de okuldan geliyor tv açmam oynayın derim ama oynamıyor yanına illa ki arkadaş istiyor en sonunda bunalıp açıyorum artık o tv yi

Pes ettirmek içinde daha çok bunaltiyorlar tabii, onların taktikleri daha istikrarlı istediklerini alıyorlar sizi yildirarak

Pes ettirmek içinde daha çok bunaltiyorlar tabii, onların taktikleri daha istikrarlı istediklerini alıyorlar sizi yildirarak
Aslında oğlum da çok oynamak istiyor ama benle oynadığımız oyunlar da bir yere kadar artık tükeniyor bu yüzden zorlanıyorum zaten çocuklarla oynuyorum elimden geldiği kadar tükeniyor oynadığımız oyunlar ben de çocuklar da çok bunalıyoruz yazın çok güzel oyalıyorum parktan bahçeden içeri girmeyiz kış mevsimi beni çok zorluyorlar...

Çizgi film izlemek onlar için tek çözüm oyun olursa hiç çizgi filmin yüzüne bile bakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…