Bu işin doğrusu sanırım karşınızdaki ebeveynin mimikleri ve yüzündeki ifadeye göre değişiyor.Ben kk daki bu tarz anne tepkili konuları okuduktan sonra hiç yüz vermiyorum artık milletin çocuğuna.
Yüzüme bakıp özellikle sevimlilik yapan bir çocuğu bile görmezden gelip gittim geçen.
Yüzümde küçük bir mimik oluşmadı.
Sonra da kötü hissettim.
Bu işin doğrusunu çözemedim valla özellikle kucağıma atlayıp beni öpmeyen hiç bir çocuğa da yakınlık
göstermiyorum.
Bu işin doğrusu sanırım karşınızdaki ebeveynin mimikleri ve yüzündeki ifadeye göre değişiyor.
Herkese gülen, el sallayıp öpücük atan bebek gördüğümde bebeğe gülerim, bende öpücük atarım ama uzaktan, annesi kucağıma vermediği sürece kucağıma alıp sevmem, zaten bebekleri öpmem belki gıdığından biraz koklarım o da samimiyete göre değişiyor.
İnsanlar endişelerinde haklılar, pedofili sapkınlık arttı ama herkesi potansiyel sapık olarak görüp uzaktan bebeğinize gülen herkesten kaçırmakta doğru gelmiyor bana.
Kızım şirin bir bebekti, herkese mavi boncuk dağıtan cinsten, bilmiş bilmiş konuşmaları da olunca çok dikkat çekerdi, sevmek, laf atmak isteyenler olunca sakınmadım hiç, yeri geldi öptüler de, bence çocukları bilinçlendirmektir önemli olan, benim yanımda gözetimin altında sevip öptüler ama mesela hiç kimseden para, şeker, çikolata gibi şeyler almasına izin vermedim, bunu karşındakine tepkili bir şekilde göstermedim, direkt kızıma öğrettim, biri şeker uzatınca teşekkür ederim yemeyeceğim derdi olay çözülürdü.
Belki kızıma birşeyler vermek isteyenler gayet iyi niyetliydi ama çocuğun hem arsız yetişmemesi, sürekli birilerinden birşey istememesi, hem de karşılaştığı insanların niyetlerini bilemeyeceğinden kendini koruması için bir nevi önlem aldım kendimce.
Tamam çocuklarımızı korumak istiyoruz ama bunun için insanları tersleyip kendilerini potansiyel sapık gibi hissetmelerine neden olmak yerine çocuklarımıza kendilerini korumayı öğretmeliyiz.
Yüz verme nomu. Sonra bazıları tek kendileri doğurmuş gibi tripe girmeyi kendinde hak görüyor. ( konu sahibinden bağımsız yazdım.)Evet Mune abla ben de sapık gibi hissettirilmemek adına kökten çözdüm problemi.
Hiç yüz vermiyorum kimsenin bebesine.
Çocuk da sevimsiz gudubet diyordur benim için Allah bilir ama yapacak bir şey yok
Yüz verme nomu. Sonra bazıları tek kendileri doğurmuş gibi tripe girmeyi kendinde hak görüyor. ( konu sahibinden bağımsız yazdım.)
Bazı çocuklar çok itici anneleri daha da itici.Vermiyorum valla bir de benim yaş 31 çocuğum da yok.
Kendinin olmuyor derler
Yerim falan diye ödleri kopar.
Kimseyi korkutmayayım en temizi :)
Evet Mune abla ben de sapık gibi hissettirilmemek adına kökten çözdüm problemi.
Hiç yüz vermiyorum kimsenin bebesine.
Çocuk da sevimsiz gudubet diyordur benim için Allah bilir ama yapacak bir şey yok
Bu nasıl bi yorum ya sevimli olmuyorlar.Sevimli bulmuyosanizda böyle açık açık.yazilirmi.Valla benim çocuğumu kimse sevmese niye boziliyim.Vallahi iyi ki çocuk sevmiyorum. Bana da sevimlilik yapan çok çocuk oluyor ama hiç umurumda olmuyor. Birçoğu sevimli olmuyor ne yalan söyleyeyim. Çocuğunu sevmeyince bozulan da çok var. Hiçte umurumda değil.
Sanki herkes onun prems ve premsesini sevmek zorunda. Benim de bu konuda şikayetim var.
bebeği üzme bence.Vermiyorum valla bir de benim yaş 31 çocuğum da yok.
Kendinin olmuyor derler
Yerim falan diye ödleri kopar.
Kimseyi korkutmayayım en temizi :)
bebeği üzme bence.
kadınların, benim kızlarıma karşılık vermelerini sorun etmiyorum.
ama özellikle erkeklerin fazla yaklaşması, dokunması, öpmesi rahatsız eder.
kadın ilgilenince sorun değil de öpmesini, fotoğraf çekmesini istemem.
erkekler uzaktan gülümsesin, el sallasın yeter.
işin kötü yanı okulda bazı anneler çocuklarının her anını fotoğraflıyor, videoya çekiyor, sosyal medyada paylaşıyor ve kızım da var mecburen. ama elimden hiçbir şey gelmiyor.
Hanımefendi herkesin düşüncesi kendisine. Zarar vermediğim sürece sorun yok diye düşünüyorum. Siz bozulmayabilirsiniz ama bozulan var ve evet çocuk sevmiyorum.Bu nasıl bi yorum ya sevimli olmuyorlar.Sevimli bulmuyosanizda böyle açık açık.yazilirmi.Valla benim çocuğumu kimse sevmese niye boziliyim.
Seridinacim sen ogretmen diil miydin?Hanımefendi herkesin düşüncesi kendisine. Zarar vermediğim sürece sorun yok diye düşünüyorum. Siz bozulmayabilirsiniz ama bozulan var ve evet çocuk sevmiyorum.
AkademisyenimSeridinacim sen ogretmen diil miydin?
Anladim canim bi an sasirdim da o yuzden sordumAkademisyenim. Öğretmenlikte yaptım ama lisedeydim. Çocuklarla çalışmadım hiç o anlamda. Şu andaki bölümümde de çocuklarla çalışmam gereken durumlar oluyor ama o çocukların gerçekten yardıma ihtiyacı olduğu için yaklaşımım daha farklı oluyor.
Yok canım. Biraz sert geldi yazdıklarım sanırım ama ben bu tür konularda zaten aşağı yukarı benzer şeyler yazıyordum.Anladim canim bi an sasirdim da o yuzden sordum
Yoksa nickin hacklenmis diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?