Çocukları dudaklarından öpmek...

Şimdii benim kırmızı ile işaretlediğim yerleri okuyun, sonrada bana cewap hakkı doğup doğmadığına siz karar verinn !!

Şimdiii benii yadırgayacaksınızzz belki ama ben
bazen oğlumu öpüyorum dudağındann..
Yanağından falan öperken arada öpüyorum yani..
Ne bilimmm evlat başka bişii yaa dayanamıyom o an

[ı][sıze=2]bende bu konuda sizlerle hemfikirim lakin bazen evlat öle güzel görünüyorki gözüne
öpüp koklayıp içine sokasın geliyor yani elde olan bir durum değil
tabikide doğru değil
şu da bir gerçekki
zaten belli bir yaşa kadar öptürür kendini 6-7 yaşına gelince kendi istemez
öpme beni der
ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum kendi adıma[/sıze][/ı]

Geçen bu konu yüzndn toplumda komşunun bebek mevlütündeydm görmemişin bi çocugu oluck yaftasi yedim(3 aylik hamileym) her gelen şap şup bi damlack cocugu öpüyo,o kucaktan o kucaga simdi bunun adi sevmek mi yani?hele sigara icen agizlar birakn öpmelerini yakinlaşmalarina bile karşıym bebeklere..ben artk tam annem öptgü sırada yüzünü öpme anne yazık ya ddm bebegn annesi de nolck ki korumak istedkce hasta olur ddi icimdn iyi sen blrsn ddm:)

Şimdii benim kırmızı ile işaretlediğim yerleri okuyun, sonrada bana cewap hakkı doğup doğmadığına siz karar verinn !!

yahu alındıysan alındın napim yani lütfen sabrımı zorlamayın ben sizin yazınızı okumadı bile konunun içeriğini okudum allah allah fikir yazarken bide alınanlaramı hesap verecez yaaa lütfen daha fazla uzatmayın size desem alıntı yapardım diyorum anlıyomusunuz tartışmak için daha meyilli kişileri seçin yeter ama sabrımda biyere kadar size taş atmadım diyorum hala uzatıyosunuz yeter yaaaaa

benim oğlumda 3 buçuk yaşında poposuna vurarak hafif seviyorum ama yapmamaya çalışıyorum artık..

oğlan çocuklarının poposuna vurmak, ileri yaşlarda eşcinsel yapabiliyormuş. Evet yapmamaya çalışmanız iyi bir şey.
tabi şimdi "ben çocuğumun hep poposuna vururdum bugün 20 yaşında ama eşcinsel değil" demeyin.. her sigara içen de akciğer kanseri olmuyor sonuçta.

bu arada yazıya da katılıyorum.. çocukların heryeri pamuk gibi zaten, dudaklarını öpmeye gerek yok..

Sorun dudaktan öpmenin de ötesinde çocuklaır çok fazla öpmek. Benim 30 yaşında bir akrabam hala annesini kızkardeşini dudağından öpüyor. Bu yazıyı okuyunca onlara göndermek istedim ama alınırlar diye sadece sosyal medyada paylaştım umarım orada görüp okurlarr. Bunun adı ensest değil zaten sorun o kısım değil ama psikolojik olarak ilişkilerin ayırdına varamıyor çocuk böyle yetişince. Bu nedenle o bahsettiğim koskoca adam olmuş akrabam eşiyle boşanmanın eşiğinde annesi yüzünden.

aslında çocuğun psikolojik gelişimi için doğru değil,,,ama biz anne babalarrr temassız sevgiisiz yapamıyoruzzz

hele ben çalıştığım için sabahtan akşama kadar görmüyorum oğlumuu

onu geldiğimde gıdıklayıp mıncıklayarak sevmekten alıkoyamıyorum kendimiii

içime sokasım geliyor onuuu

Her kelimesi çok doğru... Gel seni bir opeyim diyoruz gelmezse tutup opuyoruz hatta bu duruma aglasa bile öpmeye devam ediyoruz..

Kanimiz kayniyor evet ama çocuğun bedenine o izin vermeden kimsenin dokunmamasi gerektigini ogretmenin başka yolu yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

26 yaşındayım annemi dudağından öperim ben arada hala

kardeşimi de öperim ha erkek kardeşim olsa onu öpmezdim belli bir yaştan sonra...

ben bi zararını da görmedim

Çok güzel doğru bir yazı, benimde 3 yaşında oğlum bizde öpmeyiz dudağından, akşama kadar sık sık öper sarılırım oda beni öper bana sarılır anne seni öpücem sana sarılıcam canım annem der, o kadar yeri varken dudağından öpmeye gerek yok benimde çok kanım kaynıyor ama tutuyorum kendimi.

Şimdi oğlumada öğretmeye çalışıyoruz dudaktan öpülmez, popona kimsenin dokunmasına izin verme aynı şekilde pi.. ye de, dokunan olursa kız izin verme gerekirse bağır diyorum, oralar sana ait senin diyorum, yapan olursa babana ya da bana söyle çekinme diyorum, 3 yaşında ama anlıyor, söylediklerimi soruyorum tekrar

Bu durum ensestlikle alakalı değil yazıda da da söylendiği gibi çocuğumuzu kötü niyetli insanlara karşı korumak için yapıyoruz, ben öyle duydum ki poposunu afedersiniz pipisini öpenler var hatta daha ileri gidenler şok olmuştum

Ne hijyenik ne sempatik... Çevremde çok var çocuğunun dudağından öpen. Beni ise çok rahatsız eden ve asla yapmayacağım bir davranış.

Bir yasina kadar olan bebeklerin yanagından da öpülmesini tavsiye etmiyorum.....en basiti ucuk virusu bile bebekte hemen yaygın enfeksiyona dönüşüp ölümcul sonuclar dogurur...........mikrobiyoloji hocamiz bebegi open insanlara ifrit olurdu
Agız ici mikro organizmalar dünyanın hicbiryerinde bu kadar çeşitlilik barındırmiyor

her kelimesine katiliyorum, cok dogru yazmis.
cocuga kendini korumasini en kücük yasta ögretmek gerek,
görüyoruz olani biteni...

böyle yazıları gördükçe kaynanama okutasım geliyor,gerçi okusa da içindeki o derin o tükenmek bilmez sevgisi ağır basıp çocukları yine sadece ağzından değil her yerinden öpmeye devam edeceğinden eminim. arkadaşlar benim kv oğullarımın pipisine aşık mıdır hayran mıdır nedir anladım fırsatını buldukça açıp bakıyor ya! 3yaşındaki oğlumla tuvaletini yaptığını gördüm bir kaç kez uyardım,onu bıraktı çok şükür. ama pipi görme sevdasından vazgeçmiyor.neden her görüştüğümüzde illa ki bakmak istiyordur? ben anlayamıyorum sevginin bu çeşidini. dudağından öpmeyi küçük oğlana yapmıyor diğerine çok yaptı bebekken. yani sevmesine kimse bir şey demezde nene dede olunca her şey mübah mı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…