bak canm benı ıyı dınle benm kızım 25 aylık 8 aylıktan berı ugrasıyoruz 2 tane ılac var ara ara kesp kesıp baslıyoruz kızm o ılacları ıcmeyınce yemeden ıcmeden kesılıyo kusuyo ve hala tam anlamıyla ıyılesmedı dr un dedıgı sabredın bu kalıcı degıl gecıcek dıto cocuk gastroentrolojısıne goturym dıye dusundm velhasıl boyle gecer dıyolar ama ılac kullanırsan daha ıyı olur bebek ızdırap cekmez bu arada merak etme yemek borusu oyle hemen zarar gormez bıde bısey dıycem reflu oyle bı olup bı gecmez grıp gıbı ya olur ya olmaz belkı reflu dııldır varsada cok kısa surede gecmıyo dr degılım ama tecrubelerım bunlar allah herkesın sıfalarını versın
Merhaba,
Forumda çok aradım ama genelde bebek reflüsü hk. da yorumlar mevcut, emzirme dönemi biten çocukluk çağında olanlar için ilgili konu bulamadığım için konu açma ihtiyacı gördüm.
Kızım 20 aylık , bir yaşından önce reflü sorunumuz hiç olmadı , hatta kusmadı bile ama gaz problemi hep vardı, kolik bir bebekdi, bir yaşından sonra 2 defa aşırı kusma yaşadı ve ara ara reflü oldu ama son 1 -2 aydır sürekli reflü oluyor ve uykuya dahi dalamıyor yutkunmakdan, dr. a bayram bitişi gidicez, reflü diyeti uyguluyorum, yatış pozisyonunu ayarlıyorum ama nafile yavrum sürekli yutkunuyor ve az yiyor, yemek borusu zarar görmemiştir, geç kalmamışımdır umarım.
konuyu internetden araştırdım, çoğunda ilaçla kesmişler ama tekrarlamış, tecrübesi olan anneler yardım lütfen, ilaçsız düzelen var, illaki ilaç kullanılmalı mı, kullanılsada ilaçın etkisini gören varmı , çok üzülüyorum daha çok küçük, derdinide anlatamıyor, dr. a gitcez ama muayene bizim için kabus oluyor, inş. doğru dürüst mua. olurda çözüm buluruz.
iyi bayramlar
evet benim kızımda bir aydır kilo almamış ve boy aynı, bu sebepden miş demekki doktor kilosu normal şu durumda birşey söylenmez demişti,kusma yok sık sık yutkunuyor ama yaramıyor heralde yedikleri
Merhaba Feride Hanım,Merhaba,
Forumda çok aradım ama genelde bebek reflüsü hk. da yorumlar mevcut, emzirme dönemi biten çocukluk çağında olanlar için ilgili konu bulamadığım için konu açma ihtiyacı gördüm.
Kızım 20 aylık , bir yaşından önce reflü sorunumuz hiç olmadı , hatta kusmadı bile ama gaz problemi hep vardı, kolik bir bebekdi, bir yaşından sonra 2 defa aşırı kusma yaşadı ve ara ara reflü oldu ama son 1 -2 aydır sürekli reflü oluyor ve uykuya dahi dalamıyor yutkunmakdan, dr. a bayram bitişi gidicez, reflü diyeti uyguluyorum, yatış pozisyonunu ayarlıyorum ama nafile yavrum sürekli yutkunuyor ve az yiyor, yemek borusu zarar görmemiştir, geç kalmamışımdır umarım.
konuyu internetden araştırdım, çoğunda ilaçla kesmişler ama tekrarlamış, tecrübesi olan anneler yardım lütfen, ilaçsız düzelen var, illaki ilaç kullanılmalı mı, kullanılsada ilaçın etkisini gören varmı , çok üzülüyorum daha çok küçük, derdinide anlatamıyor, dr. a gitcez ama muayene bizim için kabus oluyor, inş. doğru dürüst mua. olurda çözüm buluruz.
iyi bayramlar
Merhaba Feride Hanım,
Sizin yıllar önce yaşadığınız bu sıkıntının aynı belirtilerini 22 aylik oğlum yaşıyor yapmadığımız şey ve götürmedigimiz dr kalmadi yutkunmaktan uykuya dalamiyor gelisiminde kilosunda bir problem yok o zaman ne yaptiniz nasıl bir yol izlediniz kullandığınız ilaçlar ıyi geldi mi ne kadar bu durum sürdü konu ile ilgili bana yazarsanız çok sevinirim.[/QUOTE
Merhaba umarim yazimi gprursunuz sizin cocuk nasil oldu benim bebegimde dogustan reflu var suan 1 yasainda ve daha da azdi..yutkunmaktan bogazi tahris oldu oksuruyor yemek yiyemiyor habire hickiriyor vok uzuluyorum siz ne yapip nasil yol izlediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?