Benm tecrubm yok ama annem bnde tecrube etmis 1.5 yil o ayakkabilarka kucagnda tasimis bni sonuc masallah barekakkah sutun gbi bacaklar :-D bnm kizimdada var gbu ama daha 4 aylik dktrmz 1 yasina kadat gcmzse ortopedye gtr dedi
Ins biran once sagligina kavusur canim 24 yil once tedavisi varsa bu cagda kesin vrdir icini ferah tut biraz zor olck senn acindan cok agirmis cunku annem cok zorlanirmis beni tasirken ama eminim ki oglum iyilessonde hic sorun degil diye dusunuyrsundur ins en kosa zamnda saglikli bacaklari olurcanım bende oğluşumu 12 aylıktan bu yana doktor doktor gezdiriyorum...6 ay ortopedik ayakkabı giydi... şu an kalçasına kadar demirli ayakkabı giyor...6 ayda düzelir dedi doktor...bakalım bekleyip görücez...
merhaba canım; benimde 27 aylık kızım var. parantez bacak sıkıntısı bizdede var. bende 15 aylıkken yürümeye başlayınca farkettim hemen ortopediye götürdüm. oda ortopedik ayakkabı verdi. 6 ay kullandık düzelme olmayınca başka ne yapabilirim diye üniv hastanesine götürdüm orada hipofosfatemik rikests(fosfor eksikliğine bağlı raşitizm) tansıı konuldu. şimdi ilaçlarını içiyor düzelmeyede başladı. senin ki belki benimkinden değidir ama yinede cocuk endokrinoloji ve metobolizma hastalıkları bölümüne götürmeni tavsiye ederim.arkadaşlar oğlum 1 yaşında yürümeye başladı... ama bir tuhaflık hissettim. doktora götürdüm. hiç bişeyi yok geçer dediler... şu an 2 yaşında ve hala parantez şeklinde bacakları... yeni doktorumuz kalçaya kadar demirli ayakkabı verdi. 6 ya kullanın dedi...
bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan varmı...içim içimi yiyorrr
merhaba oglunuzun durumu ne düzeldimi? benim kızımda 20 aylık 15 aylıkken yürüdü . birazda tombul bi bebekti bacakaları asırı parantez zamanla duzelır dedım ama duzelmedı. dr a goturduk kan verdık. d vıtamı kalsıyum herseye bakılcak işte. inşallah düzelir çok korkuyorum. sizin durumunuz ne?arkadaşlar oğlum 1 yaşında yürümeye başladı... ama bir tuhaflık hissettim. doktora götürdüm. hiç bişeyi yok geçer dediler... şu an 2 yaşında ve hala parantez şeklinde bacakları... yeni doktorumuz kalçaya kadar demirli ayakkabı verdi. 6 ya kullanın dedi...
bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan varmı...içim içimi yiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?