- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
cok yardimci oldun tesekkür ederim
Arkadaşınla konuştunmu? Sonuç nedir canım...:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok yardimci oldun tesekkür ederim
Benimde bir arkadaşım oğlunda böyle bir problem vardı uzun zaman önce.Bir uzmana danıştılar ve dr. bunun normal olduğunu öyle bir durumda çocuğu hemen ona hissettirmeden başka bir aktiviteye yönlendirlerini söyledi.Arkadaş çocuğuna birde slopet tarzı pantolonlar giydiriyordu o dönem hani kolay çıkartamasın falan diye yerimseniben Zamanla geçti dert etmesinler.Şimdi herşey normal.Ama uzun sürmüştü onuda belirteyim,yani iki günde düzelmez umutsuzluğa kapılamsınlar bence.
yaa kıslar benim oğlum daha 2 yaşında
vucudunu tanıması için çok erken değilmi
altını açıyorum yenisini bezletmeden kaçıyor.
öyle dolaşmak istiyor.sonra tv ye yada başka bişeye dalınca bakıyorum pipisini uzatıyo uzatıyooo
bide bakıyorumki kocaman olmuş pipisi.
çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım benim oğlumda dört yaşında uzun zamandır cinsel organıyla ilgili hep sürtünme halinde.sert olan herşeyin tepesine çıkıyor ne yapacağım bilmiyorum.sulu boya,pastel boya,oyun hamurları ve boyama kitapları aldım.biraz dikkati dağıldı ama yinede fırsat buldukça oyuncak kovasını ters çevirip üstüne çıkıyor.benim onun dikkatini dağıtmaya çalıştığımın farkında olsa gerek şimdide ya masanın altında yada benim arkam dönükken yapmaya çalışıyor.çok sabır ister.kızmıyorumda soğumasın diye cinsellikten diye.geçen görümcem ben oturuyoruz yanımızda görümcemin kızının cinsel organına elliyor.görümcemle konuştuk hatta sağolsun birşey demedi ben olsam kızardım vallahi.oda erkek çocuk büyüttüğü için anlıyor sanıyorum.sonra konuştum oğlumla yapmaması gerektiğini şimdi yapmıyor inşallah bidaha yapmaz.
ufak çocuklarda masturbasyon çok normaldir. kendimiz bunu hatırlamıyoruz diye yapan çocuklara lütfen hastalıklı gözüyle bakmayın. bütün çocuklar bunu yapar, sadece bir kısmı nasıl bir şey olduğunun çok farkında olmadığı için uluorta yapmakta sakınca görmez. yapan çocuktan soğumak ya da döverim o çocuğu gibi ifadeler çok cahilce. bu tedavi gerektiren bir şey değildir. bir yetişkin ya da psikolog çocuğa yaptığının ne olduğunu ve toplumda, sosyal ortamlarda uygun kaçmayacağını açıklayabilir ama "iyileştiremez" çünkü bu bir hastalık değildir. her insan cinsel dürtülerle doğar. bunlar 15 yaşında birdenbire sihirli bir şekilde ortaya çıkmaz, hep içimizdedir.
benim oglumda beni opuyor ve anne bak pipim uyandi diyor ben ne yapicam bilmiyorum simdilerdede konusup duzelt meye calisiyorum ve bana soylemiyor fakat ben anliyorum benim oglum 4 yasinda televizyonda opusenleri gorup cok ayip demi annecim diyor bunu ne yapicam baba ve ben sastik nasil ögreticeyimizi doktarami gitsek acaba ama daha 2 hafta oldu banada fikir verin lutfengamyoncuiremsu
TERLİKCİM ÇOK GÜZEL VE TÜM ANNELERE ÇOK FAYDALI OLACAK BİLGİLER VERMİŞSİN TEŞEKKÜRLER...........
a.s[/quote
İyi dileklerin için teşekkürler canım. Paylaştıkça herşeye çözüm bulacağımıza inanıyorum... Çocuklar için parmak basılacak çok önemli bir konu bence... katılımını beklerim canım... kaydirigubbakcemile5
çok ilginç yaa...
Allahım ben cok asabi bi insanım kesin doverdim tenefuste o cocugu
ama yazık gerci onun da aklı kesmiyodur ki
kim bilir nerden kimden gorup etkisinde kaldı senağlama