çocuklarda korku anksiyete(3yaş)

betul2155

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
2
0
1
32
merhaba benim 3 yaşında bir kızım var. 3 hafta önce karıncalı bir rüya gördü ve o günden sonra hayatımız değişti. 3 haftadr sürekli kaygılı korkulu uyumak istemiyor karıncaların geleceğni düşünüyor. uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum diyor. çok üzülüyorum bu duruma oyun terapistine gittik ama 1 hafta oldu hiç etki etmedi derin uykuya bile geçemiyor bu durumu yaşayan var mı varsa ne olur yazsın hep böyle mi kalacak

benim kizimda sinekden korkuyodu geceler aglamalar bagirmalar bak anne ustumde.sinek.geldi sinek bana bakti sinek sonunda dedimki ben o.sinegi budum oldurdum uykunada gelemez bide dua edeleim uyuyalim kacsinlar dedim ondan sonra uzun sure aglamadi rahat uyudu ama gecen gun eve bir sinek kacmis gordu anne bak yine geldi dedibenim kizimda uc yasinda

yaaa ayyyy evet benimkide öyle üstüme geldi yataga geldi perdenin üzerinde bende ısrarla yok diyorum ama bu gece daha kötü oldu uyumıcam sende uyuma karınca var öylr bi uyudu ki sabaha kadar döndü durdu vızırdadı bu nasıl bişry ya ben ilk defa görüyorum bir de sizden duydum endişeleniyotum siz sakin kalmısssınz ne güzel ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…