E Efes78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2022 1.502 1.661 63 46 15 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Efes78 #1 Merhaba,8 yaşındaki çocuğumda kedi alerjisi olduğunu düşünüyorum..Böyle bir sorun yaşayan var mı?Nasıl bir tedavi uygulandı?
Merhaba,8 yaşındaki çocuğumda kedi alerjisi olduğunu düşünüyorum..Böyle bir sorun yaşayan var mı?Nasıl bir tedavi uygulandı?
siirdekisihirbaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2025 58 64 3 26 15 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Efes78 #2 Efes78 .!.: Merhaba,8 yaşındaki çocuğumda kedi alerjisi olduğunu düşünüyorum..Böyle bir sorun yaşayan var mı?Nasıl bir tedavi uygulandı? Genişletmek için tıkla... Alerji testi yaptırıp kesin sonuç alırsanız doktorlar buna dair öneri sunar zaten. Ama eğer varsa kediden uzak durması gerektiği aşikar
Efes78 .!.: Merhaba,8 yaşındaki çocuğumda kedi alerjisi olduğunu düşünüyorum..Böyle bir sorun yaşayan var mı?Nasıl bir tedavi uygulandı? Genişletmek için tıkla... Alerji testi yaptırıp kesin sonuç alırsanız doktorlar buna dair öneri sunar zaten. Ama eğer varsa kediden uzak durması gerektiği aşikar