• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Çocuklarda geniz eti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Usagi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
177
35
48
37
Mrb kızım alerjisi olduğu için geniz eti var.4 yaşında hasta olduğunda çok şişiyor eylülde teşhis kondu.çocuk dr ilaçla halledilebilir dedi.bir çok kbb dr geniz eti ameliyatı yapmıyorum tekrarlıyor vs diyormuş .bu durumda kafam çok karıştı ameliyat olanlar çocuk büyüdü rahatladı dedi hep.geniz eti sorunu olup da çocuk büyüdükçe rahatladı diyen var mı yoksa kurtuluş yok mu tecrübeleriniz nedir? Özellikle de ameliyatsız atlattık diyen var mı?

Benim oğlumda vardı geniz eti 6 yaşında ameliyat oldu iyikide oldu geniz eti büyüse bile kafa yapısı ona oranla büyüdüğü için sorun olmadı bademciklerini aldırmadım geniz etini aldırdığımda geriledi ve küçüldü onlarda ameliyat çok basit bir ameliyat hemen toparladı çok rahat etti

Şuan benim oğlumda da var 4 yaşinda ..alerjik surup kulaniyoruz birde 2 aylik sprey verdi doktor. Kuculur dedi 2 ay sonra kontrole goturcem durumuna göre konusuruz dedi. uyku sorunu horlama ve tikanikligi devam ederse yemek yemesi çok zorlasirsa ameliyat ediyorlarmiş..insalah o kadar ilerlemez ama ilerleyipde ameliyat olan kuzenlerimin cocuklari var hepside cok rahatladi yemek yemeleri duzeldi hatta gelişimleride iyi oldu buna paralel olarak

Back