- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Etkilenir mi mi?Acayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Acayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Ay bilmiyorum katip aslında biliyorum ama insanın kendi çocuğu olunca afallıyormuş.Etkilenir mi mi?O öyle bişey değil ki ama.
Acayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Çok zor bir durum çocuklar daha iki cinsiyeti zor ayırırken. Bence okulla konuşunAcayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Anladığım kadsrıyla bunu diyen arkadaşı çucuğun kendisi değil onu diyen çocuğun ailesiyle konuşmasınızı öneririm enazından kendi çocuklarına karşı ya önlem alırlar veya konuşurlar şaka yapmıştır muhakkak ama 8 yaşında bir çocuğun bunu bilmeside ayrı bi düşündürücüCinsel yönelim doğuştan geliyor, etkilenerek değişmesi mümkün değil. Çocuğunuzun farklı bir cinsel kimliği de olabilir. Bence önemli olan etkilenir mi diye endişelenmek yerine yönelimi ne olursa olsun onu seveceğinizi ve arkasında duracağınızı hissettirmek.
Ne dicem ki öğretmene.Çok zor bir durum çocuklar daha iki cinsiyeti zor ayırırken. Bence okulla konuşun
Bence öğretmeniyle konuşun çok yaymadan. O da çocuğun ailesiyle irtibata geçsin. Diğer türlü hem çocuk hem ailesi zor durumda kalır. Çocugun üzerine yapışır bu konu siz de bilirsinizÇok zor bir durum çocuklar daha iki cinsiyeti zor ayırırken. Bence okulla konuşun
Anladığım kadsrıyla bunu diyen arkadaşı çucuğun kendisi değil onu diyen çocuğun ailesiyle konuşmasınızı öneririm enazından kendi çocuklarına karşı ya önlem alırlar veya konuşurlar şaka yapmıştır muhakkak ama 8 yaşında bir çocuğun bunu bilmeside ayrı bi düşündürücü
Yok yok gelip baya kulağına aşkını itiraf etmiş.Anladığım kadsrıyla bunu diyen arkadaşı çucuğun kendisi değil onu diyen çocuğun ailesiyle konuşmasınızı öneririm enazından kendi çocuklarına karşı ya önlem alırlar veya konuşurlar şaka yapmıştır muhakkak ama 8 yaşında bir çocuğun bunu bilmeside ayrı bi düşündürücü
Konuyu aktarın ailesi ile konuşsun çocuk annem beni böyle doğurdu diyormuş belki de cinsel istismara uğruyorNe dicem ki öğretmene.
Anladığım kadsrıyla bunu diyen arkadaşı çucuğun kendisi değil onu diyen çocuğun ailesiyle konuşmasınızı öneririm enazından kendi çocuklarına karşı ya önlem alırlar veya konuşurlar şaka yapmıştır muhakkak ama 8 yaşında bir çocuğun bunu bilmeside ayrı bi düşündürücü
Yurtdisinda mısınız ?Acayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Çocuğunuz en fazla şaşırır aklı karışır siz konusur açıklama yaparak yardımcı olabilirsiniz, şaka yapmıştır öyle zannetmiştir yada seninle arkadaş olmak istiyor ilgini çekmek istiyor diye gecistirirdim.Acayip Bi konuyla geldim. 8 buçuk yaş oğlum var. Bugün okulda oynadığı Bi arkadaşı kulağına ben sana aşık oldum demiş.Ama çocuk erkek. Çocuk şaka yapmıştır dicem ama Sesi de kıza benziyormuş. Ben orta cinsim annem beni böyle doğurdu demiş. Benimki de bi daha senle oynamıcam demiş. Kız da olsa aynısını derdi gerçi. O seni arkadaş olarak seviyordur öyle zannetmiştir oyna ya falan dedim ama Bi yandan da korktum kafası karışır mı etkilenir mi? Ne diyim ki ben bu çocuğa. Bi bu eksikti.
Orta cins kavramını anlayıp kullanabilen bir çocuğun ailesi de bilinçlidir hiç merak etmeyin siz ama haklısınız böyle bir ülkede kesinlikle bende sabır diliyorum kendilerine.Ben yerinizde olsam bunu diyen çocuğun ailesine sabır duası ederdim.anasına gidip gidip ben orta cinsim şöyleyip sen beni böyle doğurdun deyip duruyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?