• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarda boyun ağrısı neden olur yardım

Dertlimomy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
152
71
28
35
Kızlar 4 yaş oğlumun boynu bir senedır ağrıyor sureklı, şiddetli bir ağrı değil ama devamlı bir ağrı.. Birkac dr a götürdüm ilk önce geniz eti olduğu ortaya cıktı ama bu ağrıyla ilişkilendirilemedi, bır ay sonra mr cekelım dendi ama ben olabileceklerden cok korkuyorum 😔 😔 bide anksiyetem var cok korkuyom bana bişeyler söyleyın

Siz tüm kontrollerini yaptırın aklınızda soru işareti kalmasın. Belki büyüme ağrısıdır, yanlış yastık kullanımı yanlış yatmaktan ya da duruş bozukluğu olabilir. Sonrasında belki fizyoterapist ile ilerlersiniz. Geçmiş olsun🙏

İnşallah dediğin gıbı olur, benım korkum baska ihtimaller 😔 Allahım butun cocuklara sağlık versin

Çocuğunuz çok hareketiyse boyun ağrısı olabilir atlayıp zıplıyorsa biryerlerden veya kollarını omuzlarını yoracak şekilde oyunlar oynuyorsa ondanda olabilir.

Yastigini değişin belki yatagi yastığı ile alakalıdır. Merak etmeyin umarım önemli bi sorun değildir

Bıde bende anksiyete var hep kötü bişe olacak gıbı hıssedıyorum çocugumla alakalıve herkes bana paranoyak muamelesi yapıyor, kımseyle dertleşemıyorum konusamıyorum kafayu yemek uzereyım

Back