- Konu Sahibi hanimpazari
-
Tiroidlere falan bakıldı. Başka hormon testine ihtiyaç görmediler.Hormon testi mi yapıldı ve kaç günde çıkıyor sonuçlar acaba
Canım öncelikle bi doktora gitmelisin iştahı nasıl? Ben kendi yaşadıklarımı anlatayım kızım 6 yaşında ekim 21 de doluo yaşı. Herneyse iştahı yok die doktora götürdüm zaten yaşıtlarına görede kısa farkındayım herneyse doktor baktı ve boy kilo sınırın altında çıktı mama başladık kakaolu süt şeklinde normalde tanesi 25 tl ama sınırn altnda olduğu için birazını devlet ödüo aldık zorla içirdim hatta hepsi bitmedi bile argivitde başladı haziranda başlamıştık bugün kontrolmz vardı uzamamış yarım kilo almış. Bu arada önceki gittiğimizde çölyak testide yaptı çok şükür çölyak çıkmadı. Şimdi uzamadığını görünce çocuk endokrnolojiye götürün dedi. Yüzme kursuna yazdırdım ama doktor zıplamalı şeyler daha etkili olur dedi zıp zıp gibi.
Ben kısayım 1.45 boyum eşim 1.68 falan kızımda şuan 103 cm bize göre belki normaldir ama doktor elimizden geleni yapalım dedi hormonal sıkıntı varmı onada bakılsın dedi. Kızımın sütle yoğurtla peynirle hiç işi olmaz öyle söyleyim içiremiorum zorlaya zorlayada ben bi yerden sonra pes ediorum durum bu yani. Sizin boy kaç
N NorditropinDun doktora gittik klasik boy kilo bakildi genetik olarak normal dedi kemik yasina bakildi 3 yas cikti boy olarakda 4 yas cikti.Hormon testi icin bir prosodur varmis 6 ay takip edilmesi gerekiomus uzamazsa gelismezse hormon testi yapilacakmis oda hastaneye yatirilip ilac verilip yarim saat arayla 5 kez kan alinacakmis.Eger hormon dusuk cikarsa bileklerden falan film cekilecekmis sanirim ilac baslanacakmis 3 veya 4 gun yatis yapilir dedi hormon sonucuna gore.
Hormon testi yaptiran arkadaslar sizdede bu sekilde 6 ay bekledi mi doktorunuz?Suan ilac falan yazmdai 3 ogun yedir paketli gidalardan uzak dur gunde 2 bardaktan fazla sut icirme dedi
hormonlarla alakalı değil çok şükür ama insan yaşıtlarından kısa cılız olduğunu görünce üzülüyo haliyleBüyüme hormonunun alakalı bir sıkıntı yoksa dert etmeyin derim düzenli yüzme etkili diye biliyorum
Şu an 7 yaşındaKızınız kaç yasındaydı
Merhabalar büyüğü 10 küçüğü 8 yaşında ablasıMerhaba çocuklar kaç yaşındydı
Burdada öneren çok insan sormuş eczacıya sordum o da tavsiye etti aldık bakalımArgivit fokus işe yaradı bizde sanki
Yemek konusunda o kadar seçici ki zorla yediriyorum desem yeridir.. omega3üde daha önce aldım tadını sevmedi diye kullanamadık burdaki bi arkadaş sağolsun argivit balık yağı önermiş geçen eczaneden onu aldım çok rahat kullandı diğeri gibi sorun olmadı bunu düzenli kullancaz artıkBalik yağını ben 4 yaşından beridir kullanıyorum boyuna kilosuna baya etki etti oğlumun ayrıca yogurt süt hergun mutlaka yedirmek lazim bi de tabiki sportif faaliyetlere yönlendirmek lazim 5 yas standartlara göre kıyaslamak icin cok küçük bir yas ergenliğe kadar baya boy atar zaten merak etmeyin ama omega 3 kullanin
Bi çocuk doktorunun geliştirmiş olduğu içinde vitamin ve mineral barındıran şurupmuş. İçinde beyni ve zekayı geliştiren bişey varmış doktorum söyledi ama şimdi hatırlayamadım. Doktorum tavsiye ettiği için aldım güvenle kullanıyorum.argivit focus nedir?
Balık yağını Argivitin önerdiği güvenilir internet sitesinden aldım cidden dediğinz gibiymiş kullanım açsından hiç bi sıkıntı yaşamadıkBenimki de normalde ağzına sürmezdi ama bu klasik şurup olanlar gibi değil damlatarak kullanılıor aroması da çok güzel, ben eczaneye bebeğimden dolayı gidemediğim için internetten Argivitin yönlendirdiği güvenilir satıcıdan aldım, malum ürünlerin sahtesi de piyasa olabilior.
Tahmin ediodum zaten seveceğini şuruplara göre baya rahat kullanıoBalık yağını Argivitin önerdiği güvenilir internet sitesinden aldım cidden dediğinz gibiymiş kullanım açsından hiç bi sıkıntı yaşamadık
Şifa olsun.Burdada öneren çok insan sormuş eczacıya sordum o da tavsiye etti aldık bakalım
Ah keşke yedirebilsem ama balığı hiç bi şekilde ağzına sürmüyor o yüzden argivit dha aldık geçen gün bununla devam edicez omega3 açığını böyle kapatcaz.Saraçoğlu, çocuklarda boy uzatmak için 1 yıl boyınca haftada 3 gün, kefal, uskumru, palamut ve torik olabilir balıkların siyah etini 50-60 gram yenilmesini öneriyor 1 yıl yapıp 1 ay ara verilsin diyor. Onu biliyorum. Şifa olsun inşaallah
Çok teşekkürlerŞifa olsun.
Benim kızımdada baya bi etkisi oldu çocuk doktorumuz önermişti şu anda yeğenim kullanıyor onda da olumlu etkilerini gördükArgivit fokus işe yaradı bizde sanki
Çok teşekkürler bilgilendirme için ama zaten yemekle pek arası olan bi çocuk olmadığından tok yattığı söylenemez :/Günlük gıda alımına dikkat edip akşam 8den sonra yemeği keserek boy uzamasına katkıda bulunabilirsiniz. Büyüme hormonu tok yatan çocuklarda çok salgılanmıyor diye biliyorum. Gece karnını doyurarak uyuması iyi değil aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?