- Konu Sahibi hanimpazari
-
Büyüme hormonunun alakalı bir sıkıntı yoksa dert etmeyin derim düzenli yüzme etkili diye biliyorumSelamlar hanımlar, oğlum 5 yaşında ama boyu yaşıtlarına göre biraz gerideÇok üzülüyorum bu duruma benle aynı şeyleri yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz? Ayrıca balık yağına da başlatmak istiyorum o konuda da önerilere açığım.
Ben iki çocuğumada kullanıyorum genel olarak gelişime iyi gelio hem oğlumda biraz unutkanlık ve derslerine odaklanamama vardı eski göre daha azaldıKızımda da aynı problemleri yaşadık argivit focusla toparladı baya boyu da yaşına göre ideal şu an çok şükür
Daha önce görmüştüm eczanede siz söyleyince aklıma geldi şimdi. Boy ve derslerinde ki odaklanma sorunu için düşünüyordumKızımda da aynı problemleri yaşadık argivit focusla toparladı baya boyu da yaşına göre ideal şu an çok şükür
Aynen bende farkediyorum kızımda dikkatini daha iyi topluyo eskiye göreBen iki çocuğumada kullanıyorum genel olarak gelişime iyi gelio hem oğlumda biraz unutkanlık ve derslerine odaklanamama vardı eski göre daha azaldı
Tadı nasıl? Daha önce aldığımı tadından dolayı içiremedimBalık yağına yeni başladık argivit dha alıyoruz memnun kaldık öneririmzaten doktorumuz tavsiye etti bide özellikle de eczaneden al dedi
Kızınız kaç yasındaydıKızımda da aynı problemleri yaşadık argivit focusla toparladı baya boyu da yaşına göre ideal şu an çok şükür
aynen buna yuzde yuz katiliyorum takviye bile olsa doktora danismadan vermeyin belki hormonlarini tetikleyecek birsey olabilir karacigerine zarar verebilir kalbini yorabilir yasina uymayabilir , belki de hic gerekmez normaldirLütfen doktor görmeden bir şey vermeyin ve lütfen seveceği bir spora yönlendirin.
Merhaba çocuklar kaç yaşındydıBen iki çocuğumada kullanıyorum genel olarak gelişime iyi gelio hem oğlumda biraz unutkanlık ve derslerine odaklanamama vardı eski göre daha azaldı
Balik yağını ben 4 yaşından beridir kullanıyorum boyuna kilosuna baya etki etti oğlumun ayrıca yogurt süt hergun mutlaka yedirmek lazim bi de tabiki sportif faaliyetlere yönlendirmek lazim 5 yas standartlara göre kıyaslamak icin cok küçük bir yas ergenliğe kadar baya boy atar zaten merak etmeyin ama omega 3 kullaninSelamlar hanımlar, oğlum 5 yaşında ama boyu yaşıtlarına göre biraz gerideÇok üzülüyorum bu duruma benle aynı şeyleri yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz? Ayrıca balık yağına da başlatmak istiyorum o konuda da önerilere açığım.
İyi akşamlar öncelikle şunu merak ettim babası ve sizin boyunuz uzun mu ? Eğer uzun oldugunuz halde kısalığı dert ediyorsanız mutlaka bı çocuk doktoruyla görüşün ama eğer sizin ve babanın boyu kısa ise çocuktan uzun boy beklemeyin derim bır de sizden ricam doktorunuz onermedikce çocuklara balık yağı hapı şurubu vs vermeyin zira bundan bayağı zarar görmüş bir bireyim vakti zamanında annemde kız kardeşimle bana yoğun şekilde vitaminler verdiği için ergenlik sonrası vücut dengemiz bayağı bozuldu kız kardeşim aşırı zayıf ben aşırı kiloluyum lütfen bilinçsiz bir şekilde kullanmayın etkisi ergenlikte ortaya cikiyorSelamlar hanımlar, oğlum 5 yaşında ama boyu yaşıtlarına göre biraz gerideÇok üzülüyorum bu duruma benle aynı şeyleri yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz? Ayrıca balık yağına da başlatmak istiyorum o konuda da önerilere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?