Çocuklara şiddet uygulayan ölsün !!!

Videoyu izlemedim dayanamiyorum boyle seylere... ama iyi ki paylastiniz, belki cocuguna "arada bir iki tokat" atan, "ben kucukken dayak yedim hic de psikolojim bozulmadi, dayak cennetten cikmadir" diyen bikac anne izler de yaptiklarinin disardan nasil gorundugunu anlarlar.

nereden öğrendiniz kadının bulunduğunu ve bebeğin alındığını.Haber linki var mı ? Okursam mutlu olurum.
yazdıklarınızdan çıkardığım anlam daha önce yazdığım gibi .
videoyu paylasan face sayfasina bakarsaniz ogrenirsiniz. Yakalanmis ve bebek hemen alinmis bende cok mutlu oldum

Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?

Ama hala burada ki insanların duygularını sorguluyorsunuz.
Sizce ilk defa mı görmüş arkadaş (edaligeceler)..
Siz gerçekten bu sorunun cevabını mı merak ediyorsunuz?
Yoksa tartışmamı çıkarmak istiyorsunuz?

o zaman ben izlemeyim dayanamam ağlarım günlerce

Ceevap verdim ben videoyu paylasan face sayfasinda bir video daha var bulunmus anne her kimse ve bebek alinmis link olarak atmayi bilmiyorum.

Yırtık kadın Seni paralamak lazım böyle.....
İnsan denmez sana ya o minnacık surata nasılda geçirdi...
İçim gitti...
Sen anneliği zerre kadar haketmiyorsun..Yazıkkkk Çok yazık

şimdi gördüm ama görüşüm değişmedi.Hala bu tip insanların ölmesi için gece gündüz dua edeceğim.

https://www.facebook.com/
Tabi ki bizde dua edicez sizi anliyorum hepimizin cani yaniyor hepimiz sizin gibi dusunuyoruz. Bu olaylari biliyoruu goruyoruz. Ama malesef elimizden ne geliyor bela okumaktan baska. Sizin bizim gibi duyarli,kalbi vicdani olan insan zaten boyle birsey yapmaz veya gordugunde mudahale eder herseyi pahasina. Umarim anlatabildim. Yanlis anlasilmak istemem. Ben suan bu videoda olani izlemedim ama tahmin ediyorum ve km lerceeee uzaktayim birsey gelmiyor elimden . Ama dualarim hep var gorsem,gormesem...

El kadar bebeğe nasıl vuruyor. Ben kendi kız kardeşim bebekken onu öpmeye bile kıyamazdım. Nasıl insanlar var yarebbim, insan olamaz bunlar. Hayvan dediğimiz köpekler bile aynı evde yaşadığı bebeklere bir şey yapmazken, bu kadına ne desek bilemiyorum hayvan bile denmez buna!

videoyu izleyemedim

face giriş yapın diyor

başka link verirmisiniz

o caniyi görmek istiyorum!

Hiç dikkat ettiniz mi dilencilerin falan çocuklarının hiç sesi çıkmaz. Bebek bile olsalar öylece otururlar. Bu videoyu izlediğimden beri acaba bebekleri böyle yaparak sindiriyorlar mı diye geçiriyorum aklımdan.
Çocuk bile değil yahu bebek. Yüzünü korumak için elini bile kaldıramaz öldürene kadar tokatlayacaksın bu şerefsizi.

Türkiyede değilmiş bulunmuş ama bunun gibiler çok tabii
dilenciler çocuklarına ilaç içiriyorlarmış bütün gün uyusun diye
hatta kaçırılan çocuklar çoğunlukta olurmuş bu ilaç içenlerde ve ayaklarını kırıp yanlış kaynatırlarmış sakat kalsın diye.Zamında kadıköy meydanda bütün çocukalrın ayakları aynı şekilde sakat dilenirdi o sıra haber yapılmıştı.O zamanlar internet olmadığından kimse fazla birşey bilemiyordu.
Bir şey dikkatimi çekti suriyelilerin çocukları hep kucaklarında ama uyumazlar ve kaçını gördüm severken çocuğunu.
Zor durumdaki dilenme ile iş olarak dilenenler farklı geldi onları gördükten sonra.

Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?

ya benim anlamadığım siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz,
evet çocukların ,bakıcısının,amcasının , dayısının dıdısının dıdısının şiddet,cinsel istismar v.s olaylarını duydum ama öz annenin el kadar bebeğine böyle muamele etttiğini ilk defa duyuyorum,görüyorum.
bu sizi neden bu kadar şaşırttı anlayamadım. duyup duymamam beni bağlar ayrıca.
istemiyorsanız,bakamıyorsanız konuya dahil olmazsınız biter gider,nedir bu tartışma merakı anlamadım ki

evet,kesinlikle...

Uff niye izledim ki Allah merhamet versin böylelerin kalplerine ne denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…