- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide insanlar nasıl canileşiyor,nasıl bu kadar merhametsizleşiyor diye düşünüyordum,
ilk doğduğu andan itibaren dayağa,şiddete maruz kalıyor,büyüyünce envai çeşit sıkıntılarla,maddi manevi zorluklarla uğraşıyor...ne beklenecek ki, evliya mı olacak o yavru...
anne mi o kadın bence annesi değil ya, olabilir mi böyle bişey,anne kıyamaz ki bebeğine
Allahım sen büyüksün.. ne olur herkesi anne baba yapma.
Senin takdirinden sual olunmaz ama yalvarırım içimiz parçalanıyor..
şuncacık sabiye işkence ediyor bu yaratık...
Ben çok kötü oldum, bütün bedenim sızım sızım sızladı..
Lutfen boyle video lar yuklemeyin, izlemedim ama tahmin ettim.herkesin butun gununu mahvediyorsunuz. Insan olan zaten yapmaz,ve insan olan gordugunde engel olur. Burda boyle bir suru insani uzmeye hakkiniz yok lutfen..
Lutfen boyle video lar yuklemeyin, izlemedim ama tahmin ettim.herkesin butun gununu mahvediyorsunuz. Insan olan zaten yapmaz,ve insan olan gordugunde engel olur. Burda boyle bir suru insani uzmeye hakkiniz yok lutfen..
Kadin bulunmus ve bebek cokk sukur alinmis.o caniden. Benim yazdigimdan bunu cikariyorsaniz zaten diyecek birseyim yok size.Günününz mahvolmasın diye böyle haberlere bakmayın.Siz BDV ye de bakmayın.Yumuşak konular okuyun.
Ben hayatı mahvolan bu bebeğin o annesini tanıyan gören olursa diye paylaştım.Keşke ben görseydim videoya çekmezdim anında cezasını verirdim.
Gerçek enneler de yapıyor bunu acıı gerçek..
Gecen haberlerde tövbe yarabbim kafayı yiyodum
Adam 3 yaşında ki çocuğunu hergün dövüyormuş, daha neler yapmış anlatmaya canım dayanmıyor..
Çocuğu döverek öldürmüş. Streç filme sarmış balkona koymuş 2 gün beklemiş balkonda
Sonrada ormanlık bir yere gömmüş...
Kadin bulunmus ve bebek cokk sukur alinmis.o caniden. Benim yazdigimdan bunu cikariyorsaniz zaten diyecek birseyim yok size.
Kadin bulunmus ve bebek cokk sukur alinmis.o caniden. Benim yazdigimdan bunu cikariyorsaniz zaten diyecek birseyim yok size.
Bu kadin yakalanmis ve bebegi elinden almislar cok cok sukur
..
Bu tip insanları tek tek toplamak istiyorum.Beni ilgilendirmez kendi çocuğudur diye umursamazlarıda ayrıca kınıyorum.Uzun zamandır gazetelerde okuyorum ,yollarda görüyorum çocuklara bebeklere acımadan şiddet uyguluyorlar.Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz.Devlet bu konuya el atsın deriz devletin yurtlarında islahevlerinde neler oluyuyor okur görürüz.Ailelere iş düşüyor deriz kızlarını mal gibi satan çocuklarına sevgiyi çok gören o ailelerden ne bekleyebilirsin.
şu paylaştığım video en son artık sabrımı taşırdı.İstiyorumki çocuklara bebeklere şiddet uygulayanlar hemen şimdi ÖLSÜN.
Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?bir günümüzde mahfolsun ,10 günümüzde...görmeden bilemeyiz,bilinçlenemyiz. başlığı okuyunca annelerin ,yaramazlık yapınca çocuğunun totosuna şaplatması falan sandım, görünce şok oldum,
maalesef millet olarak görmeden farkına varamıyoruz özgecan olayında olduğu gibi.
ben bu tür paylaşımların insanların farkına varması bilinçlenmesi açısından destekliyorum