Çocuklara şiddet uygulayan ölsün !!!

Allahım sen büyüksün.. ne olur herkesi anne baba yapma.
Senin takdirinden sual olunmaz ama yalvarırım içimiz parçalanıyor..
şuncacık sabiye işkence ediyor bu yaratık...
Ben çok kötü oldum, bütün bedenim sızım sızım sızladı..

Lutfen boyle video lar yuklemeyin, izlemedim ama tahmin ettim.herkesin butun gununu mahvediyorsunuz. Insan olan zaten yapmaz,ve insan olan gordugunde engel olur. Burda boyle bir suru insani uzmeye hakkiniz yok lutfen..
Bu kadin yakalanmis ve bebegi elinden almislar cok cok sukur
..

İnsan mı bu yaa bu insan olamaz bu kadını Bize yani çocuğu olsun diye hastane hastane dolaşan, hergün Allah'a yalvaran bir bebeğe sahip olmak için hergün gözyaşı döken ve anne sözünü duyabilmek için canından can giden bizlerin eline versinler bunu. hay Yarabbim canım acıdı videoyu görünce :KK61::KK61:

bide insanlar nasıl canileşiyor,nasıl bu kadar merhametsizleşiyor diye düşünüyordum,
ilk doğduğu andan itibaren dayağa,şiddete maruz kalıyor,büyüyünce envai çeşit sıkıntılarla,maddi manevi zorluklarla uğraşıyor...ne beklenecek ki, evliya mı olacak o yavru...
anne mi o kadın bence annesi değil ya, olabilir mi böyle bişey,anne kıyamaz ki bebeğine:KK61:

Gerçek enneler de yapıyor bunu acıı gerçek..
Gecen haberlerde tövbe yarabbim kafayı yiyodum
Adam 3 yaşında ki çocuğunu hergün dövüyormuş, daha neler yapmış anlatmaya canım dayanmıyor..
Çocuğu döverek öldürmüş. Streç filme sarmış balkona koymuş 2 gün beklemiş balkonda
Sonrada ormanlık bir yere gömmüş...

Allahım sen büyüksün.. ne olur herkesi anne baba yapma.
Senin takdirinden sual olunmaz ama yalvarırım içimiz parçalanıyor..
şuncacık sabiye işkence ediyor bu yaratık...
Ben çok kötü oldum, bütün bedenim sızım sızım sızladı..

gerçekten içim sızladı.Biz ne emekler veriyoruz tırnağı taşa değmesin istiyoruz şunun gibilere bak .Offff offf yüzünü hafızama kazıdım.Hangi şehir yada semt yazılmamış ama keşke birde resmini koyabilseler.

Keske izlemeseydim.. Cok cok kötü oldum, nefesim kesildi.
Allahim bildigin gibi yap böyle canileri.. Kötü oldum ya

Lutfen boyle video lar yuklemeyin, izlemedim ama tahmin ettim.herkesin butun gununu mahvediyorsunuz. Insan olan zaten yapmaz,ve insan olan gordugunde engel olur. Burda boyle bir suru insani uzmeye hakkiniz yok lutfen..

Günününz mahvolmasın diye böyle haberlere bakmayın.Siz BDV ye de bakmayın.Yumuşak konular okuyun.
Ben hayatı mahvolan bu bebeğin o annesini tanıyan gören olursa diye paylaştım.Keşke ben görseydim videoya çekmezdim anında cezasını verirdim.

Gerçek bu neden görmekten yana değilsiniz...
Herkes üzülsün evet... herkesin bütün günü maffoladabilir..
Ama en azından daha duyarlı yaklaşırız. Burada binlerce insan açacak bu videoyu
Zira insanlar bunu yaşıyor... şiddet işte... biz görmeye dayanamazken onlar yaşıyor
Elbet birilerine bişeyler aşılayacak bu gibi konular..

Günününz mahvolmasın diye böyle haberlere bakmayın.Siz BDV ye de bakmayın.Yumuşak konular okuyun.
Ben hayatı mahvolan bu bebeğin o annesini tanıyan gören olursa diye paylaştım.Keşke ben görseydim videoya çekmezdim anında cezasını verirdim.
Kadin bulunmus ve bebek cokk sukur alinmis.o caniden. Benim yazdigimdan bunu cikariyorsaniz zaten diyecek birseyim yok size.

Gerçek enneler de yapıyor bunu acıı gerçek..
Gecen haberlerde tövbe yarabbim kafayı yiyodum
Adam 3 yaşında ki çocuğunu hergün dövüyormuş, daha neler yapmış anlatmaya canım dayanmıyor..
Çocuğu döverek öldürmüş. Streç filme sarmış balkona koymuş 2 gün beklemiş balkonda
Sonrada ormanlık bir yere gömmüş...

aaa, tövbe bismillah:KK57:
bunu yeni duyuyorum. psikolojim allak bullak oldu, bela okumak bile az geliyor bunlara:KK61:

Kadin bulunmus ve bebek cokk sukur alinmis.o caniden. Benim yazdigimdan bunu cikariyorsaniz zaten diyecek birseyim yok size.

nereden öğrendiniz kadının bulunduğunu ve bebeğin alındığını.Haber linki var mı ? Okursam mutlu olurum.
yazdıklarınızdan çıkardığım anlam daha önce yazdığım gibi .

Bu kadin yakalanmis ve bebegi elinden almislar cok cok sukur
..

bir günümüzde mahfolsun ,10 günümüzde...görmeden bilemeyiz,bilinçlenemyiz. başlığı okuyunca annelerin ,yaramazlık yapınca çocuğunun totosuna şaplatması falan sandım, görünce şok oldum,
maalesef millet olarak görmeden farkına varamıyoruz özgecan olayında olduğu gibi.
ben bu tür paylaşımların insanların farkına varması bilinçlenmesi açısından destekliyorum

Bu tip insanları tek tek toplamak istiyorum.Beni ilgilendirmez kendi çocuğudur diye umursamazlarıda ayrıca kınıyorum.Uzun zamandır gazetelerde okuyorum ,yollarda görüyorum çocuklara bebeklere acımadan şiddet uyguluyorlar.Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz.Devlet bu konuya el atsın deriz devletin yurtlarında islahevlerinde neler oluyuyor okur görürüz.Ailelere iş düşüyor deriz kızlarını mal gibi satan çocuklarına sevgiyi çok gören o ailelerden ne bekleyebilirsin.
şu paylaştığım video en son artık sabrımı taşırdı.İstiyorumki çocuklara bebeklere şiddet uygulayanlar hemen şimdi ÖLSÜN.

ellerin kırılsın. vicdansız, merhametsiz. gün gelsin; o döve döve helak ettiğin bebek, büyüdüğünde Allah seni bir tek ona muhtaç etsin, oda seni böyle döve döve barındırsın yanında İnşallah.

Offf kalbim sıkışıyor bunları izlerken. Kızım karşımda oynuyor. Nasıl kıyarım ona ben.

Salak emzirmeye calisiyor bir de galiba.
İcim gitti.
Rabbim korusun ve kurtarsin yavrucagi.

Devletin de milletin de bu şiddet olayına gerçek çözümler üretmesi gerekiyor.
Tamam herkese yetişemez devlet yada biz toplumun her yerde gözü olamaz
Ama en azından birilerini kurtarabilmeliyiz.
Hani derler ya herkes kapısın önünü süpürse sokaklar tertemiz olur.
Çok alakalı bir söz olmayabilir şuan aklıma bu geldi.. doğru da bir söz
İnsanların üzerine düşen görevler olmalı..
İnsansak insan gibi duyarlı olmalıyız.

Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar. Che Guevara

Resmen içimden birşey koptu sanki, kanım dondu birkaç dakika kendime gelemedim. O kadının saçlarını dolayacaksın eline bak bakalım vurmak nasıl oluyor göstereceksin bir güzel, adi insan.

bir günümüzde mahfolsun ,10 günümüzde...görmeden bilemeyiz,bilinçlenemyiz. başlığı okuyunca annelerin ,yaramazlık yapınca çocuğunun totosuna şaplatması falan sandım, görünce şok oldum,
maalesef millet olarak görmeden farkına varamıyoruz özgecan olayında olduğu gibi.
ben bu tür paylaşımların insanların farkına varması bilinçlenmesi açısından destekliyorum
Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?

X