- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah öyle Adildir ki...yaptığı yanına kar kalmaz elbet,o bebekte büyür bi gün,o kadında genç kalmaz hep.
KASAP DÖNER SAP DÖNER
GÜN OLUR HESAP DÖNER...
videoyu paylasan face sayfasina bakarsaniz ogrenirsiniz. Yakalanmis ve bebek hemen alinmis bende cok mutlu oldumnereden öğrendiniz kadının bulunduğunu ve bebeğin alındığını.Haber linki var mı ? Okursam mutlu olurum.
yazdıklarınızdan çıkardığım anlam daha önce yazdığım gibi .
Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?
Ceevap verdim ben videoyu paylasan face sayfasinda bir video daha var bulunmus anne her kimse ve bebek alinmis link olarak atmayi bilmiyorum.Bulunmuş dediniz. Nereden okudunuz link atar mısınız? dedik ama cevap vermeye üşendiniz sanırım
Ama hala burada ki insanların duygularını sorguluyorsunuz.
Sizce ilk defa mı görmüş arkadaş (edaligeceler)..
Siz gerçekten bu sorunun cevabını mı merak ediyorsunuz?
Yoksa tartışmamı çıkarmak istiyorsunuz?
Tamam yazdıktan sonra gördüm cevap vermişsiniz. PardonCeevap verdim ben videoyu paylasan face sayfasinda bir video daha var bulunmus anne her kimse ve bebek alinmis link olarak atmayi bilmiyorum.
Ceevap verdim ben videoyu paylasan face sayfasinda bir video daha var bulunmus anne her kimse ve bebek alinmis link olarak atmayi bilmiyorum.
şimdi gördüm ama görüşüm değişmedi.Hala bu tip insanların ölmesi için gece gündüz dua edeceğim.
Hiç dikkat ettiniz mi dilencilerin falan çocuklarının hiç sesi çıkmaz. Bebek bile olsalar öylece otururlar. Bu videoyu izlediğimden beri acaba bebekleri böyle yaparak sindiriyorlar mı diye geçiriyorum aklımdan.
Çocuk bile değil yahu bebek. Yüzünü korumak için elini bile kaldıramaz öldürene kadar tokatlayacaksın bu şerefsizi.
Bu videoyu izlemeden boyle seylerden haberiniz olmadigini ilk defa gorup duydugunuzumu soyluyorsunuz yani. Hangi dunyada yasiyosunuz?
Hiç dikkat ettiniz mi dilencilerin falan çocuklarının hiç sesi çıkmaz. Bebek bile olsalar öylece otururlar. Bu videoyu izlediğimden beri acaba bebekleri böyle yaparak sindiriyorlar mı diye geçiriyorum aklımdan.
Çocuk bile değil yahu bebek. Yüzünü korumak için elini bile kaldıramaz öldürene kadar tokatlayacaksın bu şerefsizi.