• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocuklara nasıl su veriyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynen bizim doktorumuzda öyle söyledi,2 yaşına kdr hazır su kaynatılacak.hazır sulardan zehirlenen de çok oldu,duymadınız sanırım

arkadaşlar doktorumuza sordum,en azından bu yaz sonuna kadar hazır suda olsa kaynat dedi.ishal salgınları yazın çok sık görülüyor,sebebide genelde sulardaki mikroplar oluyor dedi.tabiki karar sizin yinede

bebeğim 4 aylık mama ile besleniyor hem maması için hemde içmesi için doğduğundan beri hazır su kullanıyorum ve onu da kaynatıp veriyorum...tabiki biraz daha büyünce direk hazır suyu vereceğim...

1 yaşına kadar hazır suyu kaynatıp verdim.1 yaşından sonra kaynatmadan hazır su kullanıyoruz.

5. ayda ek gıda ile birlikte su vermeye başladık.
nestle purelife önerdi dr.kaynatmadan veriyorum.
bir sıkıntı olmadı çok şükür.

yoo ben kaynatıyorum doktorum söyledi.bazı konularda doktorlar arası görüş farkı olabilir bu nedenle tek bir doğru varmış gibi yanıltmamak gerekir insanları değil mi?

suyu kaynatmadan veren bir arkadaşımın bebeği şu an ishalden hastanede,Allah korusun,şansa bırakılacak bişey değil,kaynatmak zor iş mi sanki

benim 4.5 aylık kızım su içmek istemiyor.su aolduğunu anlayınca yüzünü buruşturup bağırmaya başlıyor içmemek için. ek gıda veriyorum sanırım su içmesi gerekiyor bende ne yapacağımı bilmiyorum

bayanlar ek gıdaya geçince su vermek gerekir mi emzirmeye de devam ediyoruz ya yeterli suyu anne sütünden alamıyorlar mı doktorumuz 6aydan sonra su ver dedi benim de kafam karıştı ???

bayanlar ek gıdaya geçince su vermek gerekir mi emzirmeye de devam ediyoruz ya yeterli suyu anne sütünden alamıyorlar mı doktorumuz 6aydan sonra su ver dedi benim de kafam karıştı ???

ek gıdaya geçince mutlaka su vermek gerekir doktorum söyledi bende emziriyorum ama aynı zamanda suda veriyorum zaten doktorum suyu alsın almasın mutlaka su verilmesi gerekir dedi özellikle öğün aralarında benimki su içmek istemiyo ek gıda aldığı halde bende çay kaşığıyla aralarda deniyorum buarada benimki 4 aydan sonra ek gıdaya geçtik

biz hazır suyu kaynatıyoruz.

benim bebeğimde sudan pek hoşlanmıyor, kasıkla veriyorum yada papatya cayı içiyor oda su yerine gecer bi süre sonra kendi alışır diye ümit ediyorum.ama bir yandanda vicdana zabı cekiyorum ya susuz kalırsa ya suya alışamazsa ya buyusede içmek istemezse vs diye ama ne yapiyim zorlamı tıkıyım ağzına.

doktorumuzun önerisi ile doğumdan beri hazır suyu kaynatarak veriyorum. yemeklerini de hazır su ile yapıyorum.1 yaşından sonra kaynatmadan vereceğim. ha hiç hazır suyu direkt vermedin mi dersen. bu yaz birkaç kez verdim:))

benim oglan su içmek istemiyor...4.5 aylık...böbreklerimizde genişlemede var.su içmesi lazım ama 1 aydır denıyorum zor bela bi kac kaşık verebiliyorum...meyve suyu rezene nane içiyo ama su içmiyo....napabilirim?

benim oglan su içmek istemiyor...4.5 aylık...böbreklerimizde genişlemede var.su içmesi lazım ama 1 aydır denıyorum zor bela bi kac kaşık verebiliyorum...meyve suyu rezene nane içiyo ama su içmiyo....napabilirim?

ben içmediğinde kaşıkla veriyorum canım biberona 30 ml ılık suyu dolduruyorum kşıkla keyifle içiyor. birde böyle dene...

Back