Çocuklar Ölmesin Demek = Terör Propagandası ....
Gibi lanse ediyor bazı basın organlarında ama durum bundan ibaret değil tabi.
Ekranlarda farklı yansıtılıyor = Ekranlarda orayı bu hale getiren sadece pkk , sivil ölümlerden sadece pkk sorumlu diye yansıtılıyor ama ....
Öğretmen arkadaşlar dönüp o çocukların yüzüne nasıl bakacak = Devlet kendi öğretmeni korudu , çocuklar kimsenin umurunda değil ...
Görün,duyun,bize el verin = Devletin zulmüne sessiz kalmayın ! (çünkü zaten pkk yeteri kadar lanetleniyor , bu konuda çağrıya gerek yok )
Yani konuşmanın alt metni farklı mesajlar içeriyordu , ayrıca kimlik değiştirip bunu yaptığı için de , bir sorgulansın bakalım ; yoksa bağlantısı yoktur .
Öyle bir öğretmenin olmadığı çıktı ortaya.
Güzel atıp tutmasından belliydi zaten.
Aynen öyle müthiş bir şekilde algı yapıyorlar.ayrıca araziye,kötücüllük tavan yapmışÇocukların ölmesini isteyen asker değil,pkk
Çocukları öldürenler de asker değil, pkk
Askere-polise bir şey olduğunda, 3 maymunu oynayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?Agzini acan terorist bu ulkede. Uc maymunu oynayacaksin: Duymadim, gormedim, konusmuyorum.
Ben askerin polisin, sehidin halini gene burada, bu forumda uc sene boyunca, siz bebek katilini "Sayin Apo" yaptiginizda da, PKK bayraklarini ve Apo posterlerini suc olmaktan cikardik dediginizde de, TCKlilerin hepsini hapislerden saldik dediginizde de, yuzu maskeli eli kalasnikoflu teroristleri serbestce caddelerde yuruyus yaptirdiginizda da, sehit albaylarin, yarbaylarin gene asker olan kardeslerini cenazelerden toplattirip linc ederek gozaltina aldirdiginizda da, acili sehit babasina "boyle karaktersiz babalar var" dediginizde de yazdim... Yuzlerce kez... O zaman sen nerdeydin?Askere-polise bir şey olduğunda, 3 maymunu oynayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben askerin polisin, sehidin halini gene burada, bu forumda uc sene boyunca, siz bebek katilini "Sayin Apo" yaptiginizda da, PKK bayraklarini ve Apo posterlerini suc olmaktan cikardik dediginizde de, TCKlilerin hepsini hapislerden saldik dediginizde de, yuzu maskeli eli kalasnikoflu teroristleri serbestce caddelerde yuruyus yaptirdiginizda da, sehit albaylarin, yarbaylarin gene asker olan kardeslerini cenazelerden toplattirip linc ederek gozaltina aldirdiginizda da, acili sehit babasina "boyle karaktersiz babalar var" dediginizde de yazdim... Yuzlerce kez... O zaman sen nerdeydin?
Sen AKPli gibi konustugun muddetce benim icin bir AKPlisin. Inkar etsen de zihniyet ayni cunki.Ben akpli değilim.
Akpnin hatalarını da desteklemiyorum.
Bu yapılanları ben yapmadım, ohh ne güzel yapmışlar da demedim?
Neden asker polis diyince, direkt akpli olduğumu çıkarttınız? Askeri polisi destekleyen sadece akpliler mi? Pkknın karşıtları sadece akpliler mi?
Bu da bir bilinç altı demek ki.
akp şunu yaptıysa zıttını yapalım, bunu yapmadıysa biz yapalım mantığıyla, pkk ile hükümeti bir tutan, pkkya sempatik bakanlar yok mu? Oralardaki acıları yaşatanın pkk değil de devlet olduğunu söyleyenler var ya. Bu nankörlüktür. Ordaki sivil halkı öldüren pkk, pkkyı öldüren asker.. Ve gidip, sivil halka zarar veren asker deniliyor. O kadar komik ki..
Sen AKPli gibi konustugun muddetce benim icin bir AKPlisin. Inkar etsen de zihniyet ayni cunki.
Bu forumda PKKya sempatik bakanlar yok. O sizin yakistirmaniz. HDPye oy verenler var, o parti de halihazirda ayni AKP kadar yasalar cercevesinde mesru bir partidir. Aksi takdirde mecliste olmazlardi bugun, degil mi? HDP ile PKK ne kadar yakinlasti ise, AKP ile de PKK o kadar yakinlasmistir bu ulkede. HDPnin degistirmeye gucunun yetmedigi her turlu kanunu PKK istedigi icin degistiren parti AKPdir. Bugune dek Apoyu en az HDP kadar muhatap alan diger parti AKPdir. Yalan mi?
Sen AKPli gibi konustugun muddetce benim icin bir AKPlisin. Inkar etsen de zihniyet ayni cunki.
Bu forumda PKKya sempatik bakanlar yok. O sizin yakistirmaniz. HDPye oy verenler var, o parti de halihazirda ayni AKP kadar yasalar cercevesinde mesru bir partidir. Aksi takdirde mecliste olmazlardi bugun, degil mi? HDP ile PKK ne kadar yakinlasti ise, AKP ile de PKK o kadar yakinlasmistir bu ulkede. HDPnin degistirmeye gucunun yetmedigi her turlu kanunu PKK istedigi icin degistiren parti AKPdir. Bugune dek Apoyu en az HDP kadar muhatap alan diger parti AKPdir. Yalan mi?
Ayrica, artik askeri polisi diline dolamaktan vazgec, onlari daha fazla siyasetinize alet etme. Yeteri kadar ediliyorlar zaten. Bugun asker karar vermekte etkisiz eleman, sadece bir emir eri. Asker yillardir hukumete bagli, hukumet de herkesin malumu Erdogana. Bu savasin taraflari asker ve PKK degil, Erdogan ve PKK.Ne alaka akp ya
Al işte
biliyor musun , sen de PKKLI GİBİ KONUŞUYORSUN
Ama ben yine de saygımı bozup, sana pkklıların yanındasın demiyeceğim.
Askeri polisi savunmak, pkkya karşıt olmak akplilik olmuş ha.. Diyecek birşey bulamıyorum.
Hay ağzınız bal yesin.Bu kadının yaptığı konuşmanın çok çok eksik ve bazı alt metinler içerdiğini bende söylemiştim.Ve konuşmadan da hiç hoşlanmamıştım.
Ama terör propagandası diyemezsiniz bu konuşmaya. Kadın ne PKK nın ne devletin lafını bile ağzına almadı.
Bu kadarı çok fazla değil mi?
Hdp milletvekilleri PKK cenazelerinde konuşma yaparken,hükümet dağdaki teröristleri davullu zurnalı ülkeye sokarken soruşturma yapılamıyor, ama bir kadın çıkıpta " çocuklar ölmesin" derken düşündüğü alt metin yüzünden soruşturma mı geçiriyor???
Gözünü sevdiğimin ülkesi,herşey şaka gibi
Ayrica, artik askeri polisi diline dolamaktan vazgec, onlari daha fazla siyasetinize alet etme. Yeteri kadar ediliyorlar zaten. Bugun asker karar vermekte etkisiz eleman, sadece bir emir eri. Asker yillardir hukumete bagli, hukumet de herkesin malumu Erdogana. Bu savasin taraflari asker ve PKK degil, Erdogan ve PKK. Orada olen, zarar goren sadece PKK olsa hic kimsenin sesi cikmazdi burada, ben de dahil hepimiz oturur burda tayyipi alkislardik. Ama medyanin susturuldugu halinde bile sesini duyurmaya calisan Kurt halki var, vatandas var, ogretmen var. Sosyal medya var, resimler var, videolar var, haykiran insanlar, dagilan aileler, yikilan evler, yikilan hayatlar var. Senin gibi gozlerimi kapatip susup oturamadigim icin PKKli sayildiysam umurum degil. Ben bir gulun solmasini bile icime sindiremiyorum, kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?