- 23 Ağustos 2012
- 49.901
- 1
- 231.574
- 798
6 yılda olumsuz herhangi birşey yaşadınmı cnm?ben daha 4 aylıktayım da
banka adı da vereyim gitsin:) iş bankasından yaptırdım..bir de eve çocuk dergisi geliyor,o kumbaraya bayılıyorum zaten..getirisi de fena değil.
Açıkçası şuan vazgeçip gram hesabı açtırsam diyorum ama ödediğim ücreti alabilir miyim bilmiyorum
Haklısınız aslındaGram hesabi daha iyi
On yil onceki altin gr ina bakin
Bi de turk parasina
Altin degerli metal butun dunyada degerli
Ya Turk parasi ?
kendimin altın hesabı var,istediğim zaman mesela altın düşünce alıyorum,gram olarak birikiyor hesabında.mantıklı yatırım..Açıkçası şuan vazgeçip gram hesabı açtırsam diyorum ama ödediğim ücreti alabilir miyim bilmiyorum
yok ufak tefek artışı var. banka devlet fonlarında değerlendiriyor parayı.ama zaten maksat kar etmekten ziyade para erimesin ,biriksin demek ..eksilmiyor artıyor ama dediğim gibi çok bi getirisi yok,altın hesabı kadar mesela.Bizim maaş hesaplarımız orda çocuk hesabında farklı getiri var mı sadece yatırdığınız para kadar mı oluyor hesabınızda
evet var.ama her ay düzenli çıkmıyor:) okula giden çocuklara karne getirenlere mesela kitap hediye ediyorlar falan..oğlum o yüzden bankayı çok seviyor.aaa dergi de mi var
nerede benim dergim
yarın gidip hesap sorayımmmmm
bazı bankacılar kumar gibi oynuyorla ryalnız..biliyorsunuz bes te seçenkler var. yani değerlendirdiğiniz fonları değiştirebiliyorsunuz.senede 5 sefer atıyorum..riskli fonlar arası gidip geliyorlar borsa gibi düşünün belki öyle bir durum olabilir.Bi de bankaci tabii ki bes yapalim der
Ama maasinin yarisini bes e yatirdigini gozunuzle gordunuz mu
Bankacilar bilmiyor mu riskini
Cok saf kalpli bi bankaciymis
Bu ulkede bir gecede her sey olabiliyor
O disinizden tirnaginizdan arttirdiginiz paralara yazik ..
Isbankasını bende bu yuzden sevıyrm yaevet var.ama her ay düzenli çıkmıyor:) okula giden çocuklara karne getirenlere mesela kitap hediye ediyorlar falan..oğlum o yüzden bankayı çok seviyor.
evet var.ama her ay düzenli çıkmıyor:) okula giden çocuklara karne getirenlere mesela kitap hediye ediyorlar falan..oğlum o yüzden bankayı çok seviyor.
bazı bankacılar kumar gibi oynuyorla ryalnız..biliyorsunuz bes te seçenkler var. yani değerlendirdiğiniz fonları değiştirebiliyorsunuz.senede 5 sefer atıyorum..riskli fonlar arası gidip geliyorlar borsa gibi düşünün belki öyle bir durum olabilir.
Beste bırıken paralar secılen yatırım aracında yatırım sırketı tarafından degerlendırılırAma bunu konu sahibi yapamiyor ki
O sadece bes e para yatiriyor
zaten çocuk için yatırım manasında yapılacak iş değil bu..ben sadece bir bankacaı yapıyorsa yatırım belki bu şekilde yapıyordur demek istedim..besi ben de mantıklı bulmuyorum ki 4 sene kadar sigortacılık yaptım:)Ama bunu konu sahibi yapamiyor ki
O sadece bes e para yatiriyor
Bes devletin veya bankanın parayı kullanma şeklidir.Şimdi bunun 1 aylık zorunluluk yasası da çıktı.Burayı geçeyim...Arkadaşlar merhaba
Çocuklarınız için geleceğe yönelik nasıl birikimler yapıyorsunuz
2 Yaşında oğlum var yaklaşık 1 yıldır BES ödüyoruz
BES sizce iyi bir birikim yolumu bunun dışında neler yapabiliriz siz neler yapıyorsunuz?
Bana göre BES yatırım aracı değildir.30-40 sene usanmadan biriktirecen de ilerde ufak tefek öyle işini görsün..Arkadaşlar merhaba
Çocuklarınız için geleceğe yönelik nasıl birikimler yapıyorsunuz
2 Yaşında oğlum var yaklaşık 1 yıldır BES ödüyoruz
BES sizce iyi bir birikim yolumu bunun dışında neler yapabiliriz siz neler yapıyorsunuz?
Beste bırıken paralar secılen yatırım aracında yatırım sırketı tarafından degerlendırılır
Istersenkz degsıtırebılıosunjz cok secenek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?