evet canım. bazen rabbim onların ne suçu var diyorum.sonra hiçbir suçları yok dünya sınav dünyası diyorum...onların da sınavı buymuş...gerçekten çok masumlar ama içlerinden şanssız doğanlar da varsenağlama
amin canım.. rabbim hepisini korusunen masum varlık cocuklar ya...allahg hepsını korusun kollasın
emegıne yuregıne saglık
ya aslında anlatılacak o kadar çok şey varki.. hepsiniyazmak mümkün mü.. kimi istemeden o halde. kimi kaçrılımış çalıştırılıyor. kimi öyle olmaya zorlanıyor... bazen kayıp çocuk haberleri falan görüyorum analar ağladıkça ağlıyorum. Allah korusun kuzularımızı. diyorum ki o anne nasıl dayanıyor. onun yavruda sıcak bi kucağa ana sıcağına muhtac değil mi senağlama bazen sokakta yalınayak çalışan çocuklar görüüyorum. acba kaçırılmışdamı çalışıyor. aacaba maddi durumalrı mı yok... rabbim sabır versin senağlamaemegine saglik canim cok güzel bir konu actin, bende böyle cokca görüyorum icim ciz ediyor ozaman bende bu durumda olan cocuklari benim cocuklarima gösteriyorum onlarda anlasinlar diye baska yerlerde cocuklar neler yasiyor diye...ama malesef tam olarak kavramiyorlar durumu...evet üzülüyoruz ama elimizden onlara dua etmekten baska care kalmiyor veyada birazcik olsun maddi yardim ..........
evet canım. rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallahhepsi çok güzel çocukların.herşeyin en güzelini hakediyorlar.en çok üzüldüğüm anne yada babası olmayanlar.
ben ağlayan çocuk görmeye dayanamıyorum, o çocuğu ağlatanları giidp bir güzel tartaklayasım geliyor,geçenlerde otogara giderken gördüm çocuğun ayağı çıplak annesimi nesi bilmiyorum çocuğu kolundan tutup bi oraya bi buraya öyle bi savurduki, gel ben seni bi savurayım dicektim öyle, kolu çıkacaktı resmen çocuğun, çocuğa eziyet edenlere asla katlanamıyorum. onlar masum birer melek. hiç bir insan annesinin karnından kötüolarak doğmaz, hepsi birer melek olarak doğar, sonra yaşanılan şartlara durumlara göre kişiliği şekillenir. çocuklarımızı bir heykeltraş edasıyla öyle bir şekillendirelimki, içlerinde acıma duygusu olan sevgi olan bireyler haline gelsinler.
deryacım ellerine sağlık, dün gazete de okudum ingilterede bir kadın lotodan para kazanmış ve afrikadaki çocukları evlat edinmiş, gözlerim doldu, açlık sefalet içindeki çocukların ellerinden de tutacak insanlar var demkki hala dedim.
onları dünyay biz getiriyoruz, dediğin gibi, annelik doğurup doğrup sokaklara atmak değildir. dah çok yol katetmemiz lazım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?