- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.801
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
Ha ama ahlar tutuyor diyim. Benle evliyken lojmana başvurdu. Lojmanın içi kötü ama mahalle bir numaralı mahalle. Çaprazına da dükkan açmaya başlamış ortak diye. Neyse eniştesinin tazminatı ile aldığı altınları alıp sokağa atmışlar. Enişte de hırsla herşeyi anlattı hemen boşadım bunu. Lojman hakkını alamadı! Ortak dediği vazgeçmiş. Dükkanı asla tutmadı. Ablası çoluk çocuğunu besleyemedi enişteyi geri çağırdılar sanırım. Enişte de salak biraz gitti. Dükkana girmiş bir tanıdık herşey çürümüş dedi. Peynirler kokuyor zeytinler kurumuş reçeller küflü. O mahallede elit yani asla almazlar. Kapatılır yakında dedi. HBunları bildiğimi bilmiyor mutlu görüntü çiziyor kendince. Onun en sevdiği şey para ve o yaya gidiyor para atlıYorumlariniz dikkatimi cekti konulariniza baktım.Ben bosanali 2 ay oldu serefsiz evleneli 1 ay.
Anlasmaya göre kızımı( 7 yasinda) 15 günde bir alacak yatili diye konuşmuştuk Ama o zaman evlenecegini bilmiyir bu kadar hizli beklemiyordum.Ondan kurtulmak için anlastim aslinda maddi manevi .1 yil süren cekismeli dava psikolojisi çok zordu.Simdi de vicdan azabi çekiyorum.Keske anlasmasaydim kızımı alip o.pusuna götüremezdi diye.
Şu anda vermiyorum kızımı o da gitmek istemiyor korkuyor da babasindan.
Ettiğim beddualar ahlar tutarmi bilmiyorum.Ama bir mucizeye ihtiyacim var.
Ben kızımı vermedikte daha da çok saldiriyor.Avukat hapis kararina kadar gidebilir dedi.Bu pislik de yapar amac zaten bana zarar vermek.
Allah bizi neden bu dertle sınadı bilmiyorum ama çok zormuş