cocuklar icin youtube deki kötu icerikli kanallar !

Size tavsiyem youtube u tamamıyla kaldırın ve minika çocuk trt çocuk veya güvendiğiniz eğitici herhangi bi kanal yükleyin. Her an saçma bi şey çıkıcak korkusu olmuyor en azından..

Ped reklamı çıkınca ne olacak ki? Ahlak bozucu falan değil sonuçta. 8 yaşındaki çocuk veya 80 yaşında adam onu görünce ahlakı bozulmaz (bence)
Ahlak bozucu demedim ki. Açıklayamadım, benim pedagojik formasyonum yok, çocuklara bu nasıl açıklanır bilemedim alt tarafı. Hepsi evinde görmüş zaten, kimisi tuvalet kağıdı sanıyordu.
Ne biçim alaka kurdun ahlakla? Başlıktan mı? O mesajımda, bir arkadaşı alıntılayıp anımı yazdım, konuyla bağımsızdı.
Nasıl okuduysan direkt baltayla gelmişsin.

Alıntı yapıp cevap verdiğiniz yorum 'okulda prezervatif reklamı çıktı ne yapacağımı bilemedim hemen fişi çektim' gibi bir şeydi.
Hem bu yorumu (sonuçta ahlakla ilgili) alıntılayıp anınızı anlattığınız için hem de üzerimde büyük bir baskı hissettim dediğiniz için, öyle bir anlam çıkarttım.
Baltayla gelmemiştim
Yazdığınızdan öyle anlaşılıyordu
Ya da ben yanlış anladım

Kesinlikle yanlış anladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…