Kanalları gördükçe girip engelleyeceksiniz.merhaba kizlar
kizim arada tableti ile cizgi flm veya oyuncak kurulu mu ile ilgili videolar izliyor. ama bu nasil bir seydir ki. altta alaksiz vidolar cikiyo. ya aklim almiyo. anne babalr cocuklariyla igrenc videolar çeliyorlar. yok chalenc mis. yok eşsek sakasaymis. cipsler cok yararliymis. ya ben izlemeye midem bulanıyo o kadar iticiler. kızımin asla izlemesini istemiyorum. gunde sabah aksam yarimşar saat birseyler izlemesine izin veriyorum. ben bu kanallari nasil engellerim ya. bilen varsa yardimci olsun lutfen
ama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.Kanalları gördükçe girip engelleyeceksiniz.
Başka yolu var mıdır, sanmıyorum.
Kişi engellemeama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.
merhaba kizlar
kizim arada tableti ile cizgi flm veya oyuncak kurulu mu ile ilgili videolar izliyor. ama bu nasil bir seydir ki. altta alaksiz vidolar cikiyo. ya aklim almiyo. anne babalr cocuklariyla igrenc videolar çeliyorlar. yok chalenc mis. yok eşsek sakasaymis. cipsler cok yararliymis. ya ben izlemeye midem bulanıyo o kadar iticiler. kızımin asla izlemesini istemiyorum. gunde sabah aksam yarimşar saat birseyler izlemesine izin veriyorum. ben bu kanallari nasil engellerim ya. bilen varsa yardimci olsun lutfen
cok teşekkürler olduKişi engelleme
- Engellemek istediğiniz kullanıcının kanal sayfasına gidin.
- Hakkında sekmesini, ardından İşaretle'yi tıklayın.
- Kullanıcıyı engelle'yi seçin, ardından Gönder'i tıklayın.
merhaba kizlar
Bbende merak ediyorum denedim olmuyor...kadini tablet verdi diye elestirenler mukemmelsinizmerhaba kizlar
Ben yapamadimcok teşekkürler oldu
Onu maalesef özel kurumda öğretmenlik yaparken ben de yaşadım. Bizim ped reklamıydı, 8 yaş grubu, bilenler gülüyor, bilmeyenler tuvalet kağıdı sanıyor. Öyle bir baskı hissettim ki,Yolu yok sanırım.
Okullarda youtube yasaklı normalde. Ben de hep kızardım çünkü sürekli video izletirim. Bir gün izletirken prezervatif reklamı çıktı, 3-5 saniye sonra geçebiliyorsun ancak. Projeksiyonun fişini çektim ama sesi kısana kadar anlayan anladıbir daha youtube tövbe yani
Kızın kaç yasindaama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.
Ped reklamı çıkınca ne olacak ki? Ahlak bozucu falan değil sonuçta. 8 yaşındaki çocuk veya 80 yaşında adam onu görünce ahlakı bozulmaz (bence)Onu maalesef özel kurumda öğretmenlik yaparken ben de yaşadım. Bizim ped reklamıydı, 8 yaş grubu, bilenler gülüyor, bilmeyenler tuvalet kağıdı sanıyor. Öyle bir baskı hissettim ki,
Youtube a giriş yapın google hesabı ile ondan sonra engelle seçeneği çıkar komple kanalı engelleyebilirsinizama engelle butonu cikmiyo ya. yoksa internetten de baktim nasil engellenir diye. ama bende o engelleme kismi cikmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?