Çocukla göğüs büyütme

Pembe19-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
338
146
Mrb ben de amelıyat dusunuyorum pazartesı dr şa gorusmem var duyduguma gore dr kas zarı altı yapıyormuş benim sorunum 2 yasında bır kızım var annem 10 gun bende kalacak onu kac gun kucagıma almamam gerekıyor ,altını falan da degıstırmem gerekecek 15 gun 1 ay annem eşim idare eder de sonra ne olucak bılmıyorum bır de 10 gun sonra işe başlıyacagım otomatık vıtes araba kullanmam gerekecek 10 gunden sonra kullanabılırmıyım sızce

Merhaba, 10 günden sonra çok da zor olmaz bu dedikleriniz, yine de dikkat etmeniz gerekecek ama, ben iyi hissediyorum deyip de ağır şeyler kaldırmak, ağır hareketler yapmak zarar verebilir.

10 gunde baya toparlarsin ama kizini kucaginda tasiyabilirmisin emin degilim.benimki kasalti 27.gunum yine de cok agir seyler kaldirmiyorum.arabayi rahat kullanirsin.ben 9.gunumde otomatik viteste hic sorun yasamadim

canım merhaba. yarama tuz basmışsın :)) bende aynı dertten müzdaribim 2,5 yaşında bir oğlum var ve kreşe götürmek zorundayım ve sadece 7 gün destek alabilecem. naapcam bilmiyorum. araba koltuğuna oturtabilecek kadar yada altını değiştirip giydirebilecek kadar gücüm olurmu çok merak ediyorum. sırf bu yüzden ameliyatımı erteleyebilirim bile...

Evet cnm hem çok istıyorum bir an önce olsun bitsın istıyorum bakalım bir drla goruseyım de ne dıyecek

Evet cnm hem çok istıyorum bir an önce olsun bitsın istıyorum bakalım bir drla goruseyım de ne dıyecek
Ya bende mayısta olmak istiyorum emzirmeyı 4 ay önce bıraktım göğüslerim yumuşak ve içi boş ama bugun gogus ucunu sıktım süt geldi amelıyat olamam mı acaba

10 gün makul bir süre çocuğu kucağa almak biraz zor olabilir sadece ama altını değiştirip otomatik araba kullanırsınız .ben kullanmıştım sadece direksiyonu biraz daha yavaş çevirebiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…