hayır neden dalga geçeyim....yaş 24 ve bilmiyorum.kusura bakmayın bu bi eksiklikse.....!
hayır olamadı.hepsi bana doktora git bişey olamaıştır dedi ama ben doktora gidecek cesareti kendimde bulamadım bu süreçte.
Ayrıca burda daha fazla okuyan sayısı olduğunu farkettim.tekrar yazmama gerek yokki çünkü benim derdim aynı...
umarım anlatabilmişimdir..
hayır olamadı.hepsi bana doktora git bişey olamaıştır dedi ama ben doktora gidecek cesareti kendimde bulamadım bu süreçte.
Ayrıca burda daha fazla okuyan sayısı olduğunu farkettim.tekrar yazmama gerek yokki çünkü benim derdim aynı...
umarım anlatabilmişimdir..
Ayakta iliski mumkun degil mi??? :))) biri 7 yasindaki cocuk bekaretimi bozdu der, biri ayakta iliski olmaz der, cinsellik konusunda ne cahil bu toplumun kadinlari. Hem de bu cagda. Olacak is degil. Internet elinizin altinda ya hu insaf
İşte ördeğe de damacanaya da tecavüz için ve 7-8 yaşında sex yapmak için ereksiyon gerek.Haydar Dümen yorumu gibi olucak ama burda durum şu: Siz direksiyon koltuğuna oturup direksiyonu sağa sola hareket ettirip arabayı sürdüğünüzü sanmışsınız.Ama malesef araba çalışmadan gitmez...
O yaşta bekaretinin bozulacağını sanmıyorum. O kısmını arkadaşlar açıklamış zaten yeterince.
Böyle bir durumda asıl önemli olan psikolojin. İmkanın varsa bir psikologa gidip destek almalısın. Yaşadığın olay basit bir olay değil. Bir çok cocuğun masumca evcilik oynadığı bir zamanda bunları bilmen ve yaşaman üzücü. Şu anda bekaretinden çok bence yaşadığın olayın yarattığı travma ilgilendirmeli seni. Erkeklere olan bakış açını, kendine ve insanlara olan güvenini, evlendikten sonraki cinsel hayatını büyük anlamda etkileyebilir bu olay.
hayır neden dalga geçeyim....yaş 24 ve bilmiyorum.kusura bakmayın bu bi eksiklikse.....!
Ama olmalı konu açıyorsan ve herkesin fikrini alıp rahatlamak istediysen bence dinlemeliydn de yazılan yorumları ve korkunu yenip gitmeliydin doktora.
Psikolog hiçbi hastasının özel dosyasını kmseye gösteremez bu bi suçtur yani sadece doktorunla senin aranda kalıcak bi durum bu .
Ayrıca bi önceki yorumlarnızda bazen knuşuyoruz dğünlerde amcaoğluyla dediniz onla knuşmaya yüzyüze gelmeye utanmıyorsunuz da doktordan mı çekiniyorsunz ?
Lütfenn mantığınızı ilk plana almaya çalışın ve korkularınızı yenip gidin bi doktora
evet bu psikolojiyle mutlu bi evlilik yaparmıyım onuda bilmiyorum.bazen bütün erkeklerden iğreniyorum.çünkü ailemde yaşadığıklarımda hiç iyi şeyler değildi.umarım bi gün hepsini unuturum.evleneceğim adamı mutsuzluğuma ortak etmek istemiyorum çünkü.
Komedi... Huyum kurusun asla hemcinslerimin yeni yetmeler tarafından kandırılmalarına izin vermedim vermem de benim olduğum yerde herkes kadına saygıyı bilecek . Kimse de bir bayan arkadaşımızın bilgi vermek amacıyla söylediği şeyleri bir gurup arkadaşıyla okuyup ' olum baksana kadın ne yazdı ' diyip puhahahaha gülemez. Bilmem anlatabildim mi
Komedi... Huyum kurusun asla hemcinslerimin yeni yetmeler tarafından kandırılmalarına izin vermedim vermem de benim olduğum yerde herkes kadına saygıyı bilecek . Kimse de bir bayan arkadaşımızın bilgi vermek amacıyla söylediği şeyleri bir gurup arkadaşıyla okuyup ' olum baksana kadın ne yazdı ' diyip puhahahaha gülemez. Bilmem anlatabildim mi
yanlış anlama ama sen üniversite öğrencisi olduğuna emin misin? hayır yani Türkiye'de orta okuldan başlıyor cinsellik dersleri...bu işte bi terslik var yani...:26:
He bizim kafamiz calismiyor sen bizi ayikacaksin oyle mi? Sadece konu sahibine degil yazan insanlara da hakaret ediyorsun.
Inanmiyorsan yazmazsin bu kadar basit. Sen site yoneticisi misin kural belirleyeceksin?
Hadsizlikte tanimadigin sinirlari birazdan forum yoneticileri tanitir sana!
ben ereksiyonun ne olduğunu bilmiyorumki.sadece meraktan diyorumya bi anda olmuş bişey.ama çocuk yaşta öyle bi durum olmuyorsa çok rahatlarım.doktora en azından bu şekilde anlatmam.ne biliyim kontrol ettirmek için ne söylenirki.tek bildiğim er yada geç bigün gideceğim.
gerçekten bilmiyor musun ne demek olduğunu?
eğer bilmiyorsan gerçek bir cinsel ilişki hakkında da fikrin yok demektir. dolayısı ile yaşadığın şeyin ne olduğunuda bilmemen gerekir
kafa karıştırdın şimdi.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?