• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk yaşta çaresizlik......

O yastaki cocugun gercek bir iliski yasayabilecegine inanmiyorum. Surter eder o kadar anca. Hanim kizlar bekaretleri bozulunca bir cocukluk travmasi hikayesi yazmayi seviyorlar ama biraz mantik sinirlarinda olmali.

Yahu baksana konuşma ve kendini ifade etme şekli gayet düzgün . Bu kadar akıllı biri neyin ne olduğunu bilir. Bunalım falan yaşamaz.

neyin ne olduğunu bilmek kime göre balkovan???
gece gece dalga geçiceksen başka sayfaya git lütfen.doktora gitmekten çok korkuyorum mesela bunu anlarmısın...zaten adet sancılarımdan jinekoloğa gittiğimde bekar olduğun için alttan muayene istemezsin heralde demişti.
çok garip biliyomusun senin şu yaptığın.

şu hayatta ördeğe bile tecavüz edenler varken, hiçbir şeye olmaz denmemeli bence...:31:

Ortada tecavüz yazısı yoktu sanırım. Ayrıca tıbben 8 yaşında ereksiyon haline gelebilen erkek henüz görülmedi. Haa bilmeyenler için söleyim ürolog bir hekim arkadaşım derki çocuklar sabah ereksiyonu yaşar o da çişi geldiğinden. Biraz bilelim öyle konuşalım

yok artık ya mümkün değil hani büyük biri yaptı deseniz inancam ama çocuktan bahsediyorsunuz. evet anne babasının ilişkisini görmüş olbilir ama nasıl yapacağını bilemez o yaşta bir çocuk.
ayrıca kan gelmedi diyorsunuz buna rağmen neyin tedirgenliği ki bu.

gece gece dalga geçiceksen başka sayfaya git lütfen.doktora gitmekten çok korkuyorum mesela bunu anlarmısın...zaten adet sancılarımdan jinekoloğa gittiğimde bekar olduğun için alttan muayene istemezsin heralde demişti.

Bu konuyu diğer bölümlerede acmissin canım bu dorduncu yer sekiz yaşında bir çocuk beraber olamaz ihtimal vermiyorum bosuna üzülme gercekten okdr kolay değil yabancılar bu işi asmisken bile 15yasinda yapabilior onlarda .

Neden boyle bir konuda sahte konu acsin bayan?
Amaci ,cikari ne olabilir?
Cinsellikle ilgili her konuya sahte demeyi birakin artik lutfen..

Cnm sana gelince ben bir birlesme oldugunu sanmiyorum,oyle hatirliyosundur. Bence bir jinekologa gidip icini rahatlat.

Cocukken olabiliyor boyle seyler.
Bende 7yasindayken mahalle arkadasimla gizli bir kosede birbirimize ayip soylemesi cinsel organlarimizi gostermistik.
merak deyin,cahillik deyin
cinselligin tabu oldugu bir ulkede bu meraklar cok dogal.
Hic vicdan azabi cekme
cocuktun otesi yok.
Sevgiler.

Ortada tecavüz yazısı yoktu sanırım. Ayrıca tıbben 8 yaşında ereksiyon haline gelebilen erkek henüz görülmedi. Haa bilmeyenler için söleyim ürolog bir hekim arkadaşım derki çocuklar sabah ereksiyonu yaşar o da çişi geldiğinden. Biraz bilelim öyle konuşalım

ben var mı dedim? ülkede böyle olaylar yaşanırken hiçbir şeye olmaz demeyin dedim
anlayarak okursanız iletişim kurabiliriz

Amcanın oğlu ben değilim ki neden benim vicdanım olsun .

Bizde zatenn bunu anlatmaya çalışıyoruz konu sahibine ama neden gelip konuyu bulandırıyorsun yok fake yok inanmayın dyorsun

Kimin ne yaşadğını hiçbirimiz bilemeyiz bence uslubunuza dikkat edin özellikle de üst mesajınız çok itici !

8 yaşında bir çocuğun bahsettiğiniz şekilde ilişki bile demek istemiyorum da her neyse işte onu yapması imkansız bence..
hepimiz 8 yaşında olduk hepimiz birşeyler gördük duyduk merak ettik ama hiçbir 8 yaşındaki çocuk bu dereceye gelemez bilemez bir kere ya..
sen ne kadar ailemi gördüm duydum desende film gibi izlemedin heralde..
hadi şimdinin 8 yaşındaki çocuğu yapsa (Allah göstermesin) bi nebze inandırıcı olabilir,internet vs dolayısıyıla..ama 15-16 yıl öncesi imkansız.

Sevgili kaderim10 mesleki bilgi paylaşmayı sevmem ama bana işimin öğretilmesini de sevmem . Yaşanılan bir olayın farklı yönlere dayandırılarak muayene masasına yatan çok kız gördüm . Mesela örnekleri anlatayım , klozetten hamile kaldığını iddaa edenler, abisinin tecavüz ettiğini söyleyip aslında marketin reyon görevlisi çıkanlar...
Bekaret zarı denilen şey oldukça sıkı kılcal damarlardan oluşmuş bir dokudur. Ayrıca vajina girişinin de ucunda değildir ve kolay kolay yırtılmaz . Cerrahi müdehale bile gerekebilir. Bunları bilmiyormuş gibi davranmanın alemi yok.

Bencede ya okadar küçük bi çocuk yapamaz yani çocuk büyük olsa tamam dicemde ...mümkün deil ereksyon olması okadar uzun süre tutabilmesi sizin okadar kolay şekilde caniniz yanmadan ilişkiye grebilmeniz cçok çok zor dicem ama o bile deil direk imkansız ayrıca dördüncü kez aynı konuyu acmssnz insanlar hepsinE imkansiz yazmış yeniden soruyorsunuz :(

biz ne desekte senin aklında hep bir soru kalcak sen en iyisi muayene ol derin bir oh çek. zaten sonucu öğrenince bu olayda hafızandan silinebilir ya da silenmesi daha kolay olur. böylece konuyu kapatırsın.
hala aklında kalırsa bu olay ( ki ben muayeneden sonra etkisinden çıkacağına inanıyorum ) o zaman psikologdan yardım alırsın

hemen git muayene ol. kendine daha fazla eziyet etmemen açısınan diyorum. git ve kafanı rahatlat böyle bir yere varamazsın olduydu olmadıydı diyerek olmaz

O yastaki cocugun gercek bir iliski yasayabilecegine inanmiyorum. Surter eder o kadar anca. Hanim kizlar bekaretleri bozulunca bir cocukluk travmasi hikayesi yazmayi seviyorlar ama biraz mantik sinirlarinda olmali.

böyle düşünme ihtimaliniz olabilir tabi...o kadar aptal değilim hikaye uydurup buraya yazacak kadar....sadece çevresinde böyle bişeyi yaşayan varsa çocuk yaşta olabilirmi bu kadar korkmakta doktora gitmekte saplantı haline getirmekte haksızmıyım diyorum.ben bunu yaşadığımda köy yerindeydim ve sonradan kızlar arasında bunu yaşayan bi kaç kızın daha olduğunu vs..duydum.hatta onların evlendiğini ve hiç bi sorun olmadığınıda biliyorum.... ama korkuyorum.......
Aslında benim yaşadığım asıl travma bundan sonrasıydı...bu talihsizlik yaşanırken ablam görmüş ve sonradan bana yıllarca 'suçunu anne babaya söyliyimmi' diye baskı yapmış.iki yıl hemen hemen.8-9 yaşlarım..ve bu sebepten bütün işlerini bana gördürmüş hizmetçi gibi davranmış küçümsemiş hor görmüş....bende utanıp her dediğini yapmışım.abla dediğim şahsiyetse benden 7 yaş büyüktü.şuan 24 yaşındayım ve kendisiyle görüşmüyorum bile.hiçbişey olmamış gibi davranmak çok acıtıyor canımı....

Bizde zatenn bunu anlatmaya çalışıyoruz konu sahibine ama neden gelip konuyu bulandırıyorsun yok fake yok inanmayın dyorsun

Kimin ne yaşadğını hiçbirimiz bilemeyiz bence uslubunuza dikkat edin özellikle de üst mesajınız çok itici !

Benim yazılarımda fake ve inanmayın kelimeleri olduğunu sanmıyorum. Sizin neye inanmak istediğiniz beni alakadar etmez. Herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür. Kısıtlayıcı olansa hakarettir. Şahsımın hakaret içerikli tek bir kelimesi olmadı. Siz de yukarda yazdığınız iki kelimeye dikkat edin. Bana ait olmayan iki kelimeyi bana maal etmişsiniz .

bekaret konularında ki yaratıcılık beni hayrete düşürüyor artık peçeteden sonra küçük bir çocuk :53: keşke bu yaratıcılık ilimde fende kullanılsa...
akıl var mantık var yahuuuu sekiz yaşında ki bir çocuk bunu yapabilir mi, ya mümkün mü bu, o zaman yanmıştık biz bir çoğumuz kızlığımızdan şüphe etmeliyiz o halde biraz mantıklı olun lütfen yaa

Son düzenleme:
Back