• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk yaşta çaresizlik......

Benim yazılarımda fake ve inanmayın kelimeleri olduğunu sanmıyorum. Sizin neye inanmak istediğiniz beni alakadar etmez. Herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür. Kısıtlayıcı olansa hakarettir. Şahsımın hakaret içerikli tek bir kelimesi olmadı. Siz de yukarda yazdığınız iki kelimeye dikkat edin. Bana ait olmayan iki kelimeyi bana maal etmişsiniz .

Pardon da siz dediniz neden bnm vicdanım olsn ben amcanızın oğlu değilim diye

Yanlız bişi dicem şmdi tartışırız ve konu fake çıkarsa cidden :41::41:

Bu arada burda bir zamanlar babaannesinin bahçesinde ayakta akrabası tarafından tecavüze uğradığını söyleyen kişiler de gördüm ve ne ilginç ki başka konular açmamış ve başka yerlerde konuşmamışlardı. Burda herkes aklı başında bireyler bu tip konular hoş diil

canım o yaştaki bir erkek çocuğu nasıl ereksiyon oldu, siz nasıl pozisyon alabildiniz gerçekten çok merak ediyorum çünkü işin içinde zorlama yok. yani o yaştaki çocuk neyin ne olduğunu nerden biliyo ağzım açık okudum yazdığını. bence kızlık zarın bozulmamıştır ama sen ondan önce bi psikologa git çünkü bu senin ruhunda dahada derin izler bırakabilir

daha detaylı yazmak kötü etkiliyor beni ama köy yeri bahçede.ayaktayken yaşandı yani öyle pozisyon falan yok.tam emin olacağım şekilde hatırlamıyorum zaten.tek istediğim doktora gidip bunu açık açık anlatıp cesaretimi toplayabilmek....

Cocuk yasta cinsel iliski olmaz. Bunu kafanizda yaratmadiginizdan emin misiniz bu bir. Ikinci cinsel iliski yasamis olsaniz bile ayni ve cocuk yasta oldugunuz icin bu gercek bir iliski sayilmaz. Kafanizdan bir an once atin, bir psikolog disinda kimseye de anlatmayin.

kızlar ne fake'i ya lütfen artık yapmayın.zoruma gidiyor.benim ilk üyeliğim bu konu için açtım.daha fazla ne söylemem gerek allahaşkına..

Pardon da siz dediniz neden bnm vicdanım olsn ben amcanızın oğlu değilim diye

Yanlız bişi dicem şmdi tartışırız ve konu fake çıkarsa cidden :41::41:

Tartışmaya lüzum yok empati kurun yeter. Siz olsanız burda saçmalarmısınız yoksa emin olmak için bişey mi yapardınız eminim herkes doktora giderdi. Hatta doktor muayene etmezdi emin olun. Eğer ediyorsa bilin ki hikayeniz şüpheli

Zaten bu ilk üyeler nedense çekinmeden bu tarz bir konu açmışlar allah allah çok ilginç ... Ben ilk üyeliğimde evime yardımcı aramak için arıyordum sayfaları. Acaba gariplik bende mi

Aynı konuyu defalarca aynı metinle kopyala yapıştır yapmanın anlamı nedir ?

İki ay önce fikrini aldığın insanlarda sana hemen hemen aynı yorumda bulunmuşlar..
Kendini rahatlatacak bir davranışta bulunmadığın her halinden belli oluyor..
Şimdi ne yazsak boş..

Hani tekrar gelirsin, aynı konuyu kopyala yapıştır yaparsın diye tırsıyorum..

Tartışmaya lüzum yok empati kurun yeter. Siz olsanız burda saçmalarmısınız yoksa emin olmak için bişey mi yapardınız eminim herkes doktora giderdi. Hatta doktor muayene etmezdi emin olun. Eğer ediyorsa bilin ki hikayeniz şüpheli

Tükürdüğümü yalamayı da blirim o zaman :9:

Kusura bakmayın:1: biz herkesi ciddiye aldığımız için böyle sorunlar olabliyor :52::52:

Cocuk yasta cinsel iliski olmaz. Bunu kafanizda yaratmadiginizdan emin misiniz bu bir. Ikinci cinsel iliski yasamis olsaniz bile ayni ve cocuk yasta oldugunuz icin bu gercek bir iliski sayilmaz. Kafanizdan bir an once atin, bir psikolog disinda kimseye de anlatmayin.

kafamda yarattığım bişey değil elbette... halen daha kuzenimle denk geldiğimizde mecburiyetten sorarız birbirimizi.ikimizdede utanma hali.zaten ya bayramda ya düğünde toplu yerlerde....ben utancımdan yerin dibine girerim o ayrı...

Canim bosa takma ikiniz de kucukmusunuz benzer seyleri ben de yasadim kuzenimle ama kiyafetlerimi cikarmaya utanirdirm. Iyiki de utanirmisim. Neler neler isterdi bben anlamlarini hic bilmezzdim sadece opusmeyi bilirdim. O yuzden yalan oldugunu dusunmjuyorum ama 8 yasindaki bir cocuk kizligini bozamamistir bosa endiselenme. Cocukken yasadigin bisey icin de vicdan azabi cekme artik.

böyle düşünme ihtimaliniz olabilir tabi...o kadar aptal değilim hikaye uydurup buraya yazacak kadar....sadece çevresinde böyle bişeyi yaşayan varsa çocuk yaşta olabilirmi bu kadar korkmakta doktora gitmekte saplantı haline getirmekte haksızmıyım diyorum.ben bunu yaşadığımda köy yerindeydim ve sonradan kızlar arasında bunu yaşayan bi kaç kızın daha olduğunu vs..duydum.hatta onların evlendiğini ve hiç bi sorun olmadığınıda biliyorum.... ama korkuyorum.......
Aslında benim yaşadığım asıl travma bundan sonrasıydı...bu talihsizlik yaşanırken ablam görmüş ve sonradan bana yıllarca 'suçunu anne babaya söyliyimmi' diye baskı yapmış.iki yıl hemen hemen.8-9 yaşlarım..ve bu sebepten bütün işlerini bana gördürmüş hizmetçi gibi davranmış küçümsemiş hor görmüş....bende utanıp her dediğini yapmışım.abla dediğim şahsiyetse benden 7 yaş büyüktü.şuan 24 yaşındayım ve kendisiyle görüşmüyorum bile.hiçbişey olmamış gibi davranmak çok acıtıyor canımı....

Calisiyor musunuz? Psikiyatra gidebilme sansiniz var mi?

Zaten bu ilk üyeler nedense çekinmeden bu tarz bir konu açmışlar allah allah çok ilginç ... Ben ilk üyeliğimde evime yardımcı aramak için arıyordum sayfaları. Acaba gariplik bende mi

amacın nedir yazdıkalrımın yalan olduğunu düşünüyorsan yalan değil.sana daha fazla ispata girmicem canım tamam uzatma artık

daha detaylı yazmak kötü etkiliyor beni ama köy yeri bahçede.ayaktayken yaşandı yani öyle pozisyon falan yok.tam emin olacağım şekilde hatırlamıyorum zaten.tek istediğim doktora gidip bunu açık açık anlatıp cesaretimi toplayabilmek....

o sadece sürtünmedir canım olsa olsa yoksa o yaşta hemde ayakta cinsel birleşme mümkünnnn değilllll

Doktora açık açık anlatmakk ....

hani derlerya kınamıcaksın bu hayatta kimseyi....yazdıklarımın yalan olduğunu gerçek dışı olduğunu düşünüyorsan çık git mutlu hayatıda yaşa burayı okuma.
ama sana diyim hiç yaşanmaz dediğin şeyler bi gün mutlaka yaşanır.asla kınama.

Back