şu hayatta ördeğe bile tecavüz edenler varken, hiçbir şeye olmaz denmemeli bence...
kafamda yarattığım bişey değil elbette... halen daha kuzenimle denk geldiğimizde mecburiyetten sorarız birbirimizi.ikimizdede utanma hali.zaten ya bayramda ya düğünde toplu yerlerde....ben utancımdan yerin dibine girerim o ayrı...
daha detaylı yazmak kötü etkiliyor beni ama köy yeri bahçede.ayaktayken yaşandı yani öyle pozisyon falan yok.tam emin olacağım şekilde hatırlamıyorum zaten.tek istediğim doktora gidip bunu açık açık anlatıp cesaretimi toplayabilmek....
hayır çalışmıyorum üniversite son sınıfta okuyorum şuan.psikoloğa gitmek istiyorum evet ama acaba birilerine yüz yüze anlatmak unutmamı zorlaştırırmı diye korkularım var.
7-8 yaşındaki bir erkek çocuk ereksiyon olamaz,ilişkiye hiç giremez bile..
O yaştaki çocuğun tek sertliği idrarının gelmesinden dolayı pipisinin hafif sertleşmesidir..
Kaldı ki cinsellik yaşayacak...
Aynı konuyu defalarca aynı metinle kopyala yapıştır yapmanın anlamı nedir ?
İki ay önce fikrini aldığın insanlarda sana hemen hemen aynı yorumda bulunmuşlar..
Kendini rahatlatacak bir davranışta bulunmadığın her halinden belli oluyor..
Şimdi ne yazsak boş..
Hani tekrar gelirsin, aynı konuyu kopyala yapıştır yaparsın diye tırsıyorum..
Zaten yuzlesemedigin icin buyumus. Senin kesinle uzman destegi alman lazim. Bekaretin icin endiselenme o yastaki cocugun ereksiyon olma ihtimali yok bekaretin asla bozulmus olamaz surtundu gecti zaten sen hayatinda hic cinsellik yasamamissin bilemiyosun belli ki nasil iliskiye girilir ondan cehaletin. Ama psikolojin gercekten bozuk bu cocukluk travmalari seni mahvetmis. Bu sekilde saglikli bir insan olamazsin. Duzgun iliski yasayamazsin. Psikiyatra gitmelisin. Tedaviye ihtiyacin var. Burda iki kelam yazarak duzeltemeyiz yillarin travmatik surecini
İlişki türleri hakkında bir bilgim yok diye bişey okudum biyerlerde ama ne ilginç ki pozisyon kelimesini biliyorsun. Üniversite okurken ilişki türleri hakkında herkesin bilgisi vardı benim zamanımda acaba ben uzayda mı yaşıyorum. Bizim okul nerelerdeydi ya.
ben ereksiyonun ne olduğunu bilmiyorumki.sadece meraktan diyorumya bi anda olmuş bişey.ama çocuk yaşta öyle bi durum olmuyorsa çok rahatlarım.doktora en azından bu şekilde anlatmam.ne biliyim kontrol ettirmek için ne söylenirki.tek bildiğim er yada geç bigün gideceğim.
ben ereksiyonun ne olduğunu bilmiyorumki.sadece meraktan diyorumya bi anda olmuş bişey.ama çocuk yaşta öyle bi durum olmuyorsa çok rahatlarım.doktora en azından bu şekilde anlatmam.ne biliyim kontrol ettirmek için ne söylenirki.tek bildiğim er yada geç bigün gideceğim.
Bende baktım da şimdi bikaç ayrı bölüme aynı konuyu tıpatıp aynı metinle kopyala yapıştır yapmışsınız ?
Amaç ? orda yazanlar yardımcı olamadı mı ?
Ayakta ilişki mümkün deil psikologa gidip herseyi unut ve boşuna endiselenoyorsun zaten
Bende baktım da şimdi bikaç ayrı bölüme aynı konuyu tıpatıp aynı metinle kopyala yapıştır yapmışsınız ?
Amaç ? orda yazanlar yardımcı olamadı mı ?
Dalga mı geçiyosunuz ?
24 yaşındayım dediniz 24 ! !
Özellikle de konuya yön veriyosun. Sen ne kadar akıllıysan emin ol ben de o kadar hatta daha fazla akıllıyım. Git kendine bir kahve yap ve uzaklaşmaya başla. İyi geceler ....
yazdığın cevap için teşekkür ediyorum.haklısın belkide önce psikoloğa gitmeliyim.çünkü beni asıl yıpratan süreç ailemdeki ilgisizlik ve ablamın yaşattığı baskı....dediklerinizi ciddiye alıyorum gerçekten sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?