çocuk yaşta çaresizlik......

şu hayatta ördeğe bile tecavüz edenler varken, hiçbir şeye olmaz denmemeli bence...

İşte ördeğe de damacanaya da tecavüz için ve 7-8 yaşında sex yapmak için ereksiyon gerek.Haydar Dümen yorumu gibi olucak ama burda durum şu: Siz direksiyon koltuğuna oturup direksiyonu sağa sola hareket ettirip arabayı sürdüğünüzü sanmışsınız.Ama malesef araba çalışmadan gitmez...

Kınama ile ilgili bir yazım da olduğunu sanmıyorum. Üniversite son sınıftaykenki halimi düşüneyim...... Hımmm yararlı işler peşindeydim

Kafanizda yarattiniz derken... Hani bir seyler olmusta bilinc altiniz da ustune bir kac hayal yerlestirmis olabilir mi? Bilemiyorum... Bir uzmandan destek alin.

O yaşlarda mümkün değil bu,sadece tensel bir temas olmuştur o kadar..

hayır çalışmıyorum üniversite son sınıfta okuyorum şuan.psikoloğa gitmek istiyorum evet ama acaba birilerine yüz yüze anlatmak unutmamı zorlaştırırmı diye korkularım var.

Zaten yuzlesemedigin icin buyumus. Senin kesinle uzman destegi alman lazim. Bekaretin icin endiselenme o yastaki cocugun ereksiyon olma ihtimali yok bekaretin asla bozulmus olamaz surtundu gecti zaten sen hayatinda hic cinsellik yasamamissin bilemiyosun belli ki nasil iliskiye girilir ondan cehaletin. Ama psikolojin gercekten bozuk bu cocukluk travmalari seni mahvetmis. Bu sekilde saglikli bir insan olamazsin. Duzgun iliski yasayamazsin. Psikiyatra gitmelisin. Tedaviye ihtiyacin var. Burda iki kelam yazarak duzeltemeyiz yillarin travmatik surecini

7-8 yaşındaki bir erkek çocuk ereksiyon olamaz,ilişkiye hiç giremez bile..
O yaştaki çocuğun tek sertliği idrarının gelmesinden dolayı pipisinin hafif sertleşmesidir..
Kaldı ki cinsellik yaşayacak...

ben ereksiyonun ne olduğunu bilmiyorumki.sadece meraktan diyorumya bi anda olmuş bişey.ama çocuk yaşta öyle bi durum olmuyorsa çok rahatlarım.doktora en azından bu şekilde anlatmam.ne biliyim kontrol ettirmek için ne söylenirki.tek bildiğim er yada geç bigün gideceğim.

İlişki türleri hakkında bir bilgim yok diye bişey okudum biyerlerde ama ne ilginç ki pozisyon kelimesini biliyorsun. Üniversite okurken ilişki türleri hakkında herkesin bilgisi vardı benim zamanımda acaba ben uzayda mı yaşıyorum. Bizim okul nerelerdeydi ya.

Bende baktım da şimdi bikaç ayrı bölüme aynı konuyu tıpatıp aynı metinle kopyala yapıştır yapmışsınız ?

Amaç ? orda yazanlar yardımcı olamadı mı ?

yazdığın cevap için teşekkür ediyorum.haklısın belkide önce psikoloğa gitmeliyim.çünkü beni asıl yıpratan süreç ailemdeki ilgisizlik ve ablamın yaşattığı baskı....dediklerinizi ciddiye alıyorum gerçekten sağolun.

bende gayet önemseyip yorum yaptım ama arkadaş ereksiyonun bile ne olduğunu bilmiyomuş gerçekten şaşırtıcı

Ereksiyon nedir bilmiyormusun şimdi buna inanamam...

Son düzenleme:

Dalga mı geçiyosunuz ?

24 yaşındayım dediniz 24 ! !

Bayan bi jinekoloğa anlatırsan bu durumu o da sana aynı şeyi söyleyecektir...http://www.seksolog.com/kategoriler/cinsel-tepkiler/erkegin-cinsel-tepkileri bi oku istersen...faydası olur mu bilmem.Ama muhakkak bi uzmana gözük...

Bende baktım da şimdi bikaç ayrı bölüme aynı konuyu tıpatıp aynı metinle kopyala yapıştır yapmışsınız ?

hayır olamadı.hepsi bana doktora git bişey olamaıştır dedi ama ben doktora gidecek cesareti kendimde bulamadım bu süreçte.
Ayrıca burda daha fazla okuyan sayısı olduğunu farkettim.tekrar yazmama gerek yokki çünkü benim derdim aynı...
umarım anlatabilmişimdir..

Ayakta ilişki mümkün deil psikologa gidip herseyi unut ve boşuna endiselenoyorsun zaten

Ayakta iliski mumkun degil mi??? :))) biri 7 yasindaki cocuk bekaretimi bozdu der, biri ayakta iliski olmaz der, cinsellik konusunda ne cahil bu toplumun kadinlari. Hem de bu cagda. Olacak is degil. Internet elinizin altinda ya hu insaf

Yadırgadığımdan veya kınadığımdan değil..

Eğer böyle bir şey yaşadığınızın şüphesi sizin aklınızı kemiriyorsa neden bir çözüm yoluna başvurmuyorsunuz..

Yani vakit neden kaybediyorsunuz. Bir gününüzü ayırıp bir doktora gitmiş olsaydınız şu iki ay içerisinde şimdiye bu durumun ne olduğunu anlamıştınız..

Doktor ile hasta arasında özel bir durumdur bu.Sizden başkasının duyma ihtimali 0 yani..

Özellikle de konuya yön veriyosun. Sen ne kadar akıllıysan emin ol ben de o kadar hatta daha fazla akıllıyım. Git kendine bir kahve yap ve uzaklaşmaya başla. İyi geceler ....

Özellikle de konuya yön veriyosun. Sen ne kadar akıllıysan emin ol ben de o kadar hatta daha fazla akıllıyım. Git kendine bir kahve yap ve uzaklaşmaya başla. İyi geceler ....

senin benden daha ciddi sorunlar var biliyomusun.konuya yön vermek ne demek....bu kadar şüpheciliğnle sanırım sende huzurlu biri değilsin.bence sen kahveni al ve çık git.haklı olduğumu anlayınca çirkinleşme..

Rica ederim. Umarim ihmal etmezsin. Yasin geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…