- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Biz kadınlar çok safız dimi. Şurda yazılan şeylere cevap veriyoruz. Çünkü gerçek olduğunu sanıyoruz.
Bunu yazan bir kadın bile değildir .
şu hayatta ördeğe bile tecavüz edenler varken, hiçbir şeye olmaz denmemeli bence...
Yahu baksana konuşma ve kendini ifade etme şekli gayet düzgün . Bu kadar akıllı biri neyin ne olduğunu bilir. Bunalım falan yaşamaz.
şu hayatta ördeğe bile tecavüz edenler varken, hiçbir şeye olmaz denmemeli bence...
neyin ne olduğunu bilmek kime göre balkovan???
gece gece dalga geçiceksen başka sayfaya git lütfen.doktora gitmekten çok korkuyorum mesela bunu anlarmısın...zaten adet sancılarımdan jinekoloğa gittiğimde bekar olduğun için alttan muayene istemezsin heralde demişti.
çok garip biliyomusun senin şu yaptığın.
Ördek mi :)tövbe yarabbim
Ortada tecavüz yazısı yoktu sanırım. Ayrıca tıbben 8 yaşında ereksiyon haline gelebilen erkek henüz görülmedi. Haa bilmeyenler için söleyim ürolog bir hekim arkadaşım derki çocuklar sabah ereksiyonu yaşar o da çişi geldiğinden. Biraz bilelim öyle konuşalım
Amcanın oğlu ben değilim ki neden benim vicdanım olsun .
Ortada tecavüz yazısı yoktu sanırım. Ayrıca tıbben 8 yaşında ereksiyon haline gelebilen erkek henüz görülmedi. Haa bilmeyenler için söleyim ürolog bir hekim arkadaşım derki çocuklar sabah ereksiyonu yaşar o da çişi geldiğinden. Biraz bilelim öyle konuşalım
neyin ne olduğunu bilmek kime göre balkovan???
gece gece dalga geçiceksen başka sayfaya git lütfen.doktora gitmekten çok korkuyorum mesela bunu anlarmısın...zaten adet sancılarımdan jinekoloğa gittiğimde bekar olduğun için alttan muayene istemezsin heralde demişti.
çok garip biliyomusun senin şu yaptığın.
O yastaki cocugun gercek bir iliski yasayabilecegine inanmiyorum. Surter eder o kadar anca. Hanim kizlar bekaretleri bozulunca bir cocukluk travmasi hikayesi yazmayi seviyorlar ama biraz mantik sinirlarinda olmali.
Bizde zatenn bunu anlatmaya çalışıyoruz konu sahibine ama neden gelip konuyu bulandırıyorsun yok fake yok inanmayın dyorsun
Kimin ne yaşadğını hiçbirimiz bilemeyiz bence uslubunuza dikkat edin özellikle de üst mesajınız çok itici !
evet, cezası da sadece 437 tl. ne acı dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?