çocuk yaşta çaresizlik......

kaderim10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
47
0
6
34
Ankara
Nasıl anlatsam bilemiyorum.yıllardan beridir aklımı kurcalayan bu kötü fikirden kurtulmam yada en azından birileriyle paylaşmam gerekiyor.Herkesin bi hikayesi vardırya benimki baştan mahvoldu belkide...
7-8 yaşlarındayken yine benimle aynı yaşta olan amcaoğluyla ne olduğunu bilmeden anlamadan cinsel bi ilişki yaşadım.yıllarca bunu kendi içimde inkar etsemde evet bu gerçekti....şuan yazarken bile çok kötü hissediyorum ve 24 yaşındayım.
o zamanlar köy yerinde arkadaşlar arasında böyle şeyler olduğunuda duymuşluğum olmuştu sonradan.bilinçsiz anne babalara sahip olmanın bedeliydi belkide.hiç konuşmayan bilmeyen saatlerce yalnızlığa terkedilmiş ve daha çocukken yalnız hissettiren.....
Şimdi yıllar geçti ve aklımdan çıkmıyor.kimilerine göre önemsiz olsada bakiremiyim acaba diye merak ediyorum..? hatırlamadığım o günü hafızamdan silebilmeyi çok isterdim.
ve şimdi bi doktora gidip durumu sorup öğrenmek istiyorum.sonradan ordan burdan duyduğuma göre çocukken kızlık zarı bozulmuyormuş.ve hatırladığım kadarıyla o zamanda kan gelmemişti.öyle olsaydı sanırım bunu unutmazdım.yıllarca sakladığım bu gerçek yüzünden psikolojim çok bozuk.Aslında bütün yaşamım boyunca hata yapmaktan sakınan ve dikkatli olan biri olarak ta o yıllarda böyle bişeyi yaşamak çok acı geliyor şimdi.Neden diye soruyorum bazen..bu yaşadığım evleneceğim adamada haksızlık değilmi diye düşünüyorum bazen ama bilinçsizce yapılan o ahreketin bedelini halen daha ödüyorum ve çok korkuyorum...
Lütfen bilenleriniz varsa yardımcı olsun.gözlerim dolu dolu yazıyorum bu satırları,...masumiyet benim tüm genç kızlığım boyunca sahip olduğum ahlakımmı..yoksa böyle bişeyi yaşadığım için en baştanmı kaybettim...........

Açıkçası ben o yaşta kizliginizin bozulucak şekilde ilişkiye girebldgnze ihtimal dahi vermiyorum okadar kolay değil çünkü.Kuzeniniz kaç yasindaydi ?geçmiş olsun tabiki üzücü yasadklrniz ama bu kişi akrabaniz evlenecgnz kişi bunu bilirse çok kötü olur karşılaşınca unutamaz bi şekilde aklına gelir akrabalarla ilgili mevzu olunca.çok kucukmussunuz lütfen unutun gitsin bunu.

kuzenimde benimle aynı yaştaydı.çocukluk ve tamamen meraktan yaşanan bi aptallık..ama yaşadığım vicdan azabının tarifi yok.o an ilişkinin detayları hayal meyal aklımda ama olduğunu biliyorum.hatta o yaşlarda bile ben ne yaptım diye kendi kendime defalarca kez sorduğumu...kuzenmlede bayram düğün vs.. zorunlu görmeler dışında karşılaşma durumu yok.ama çok korkuyorum.kanasaydı hatırlardım diyorum yada acı hissettiğimi...bilemiyorum kafam çok karışık.

İyi de 7-8 yaşında insanın aklına gelmez ki o.
Bilmez yani ? Ben 13 yaşımda bi biyoloji kitabında böyle birleşmeyi anlatan vajina ile penisin çizimini görünce öğrenmiştim. İlişki nasıl olur bilmiyordum.
Bir de 8yaşında bir çocuğun penisi ereksiyon olmaz ki ? Yani olur da isteyince olmaz yani. Ne bileyim. Koca insanlar zorlanıyor ilkinde. Sanmıyorum ben.
Mümkün mü ya ?

7-8 yaşlarında insanın aklına gelmez diye bi durum yok..izlediğin ve gördüğün şeyler etkiler psikolojini.
ben anne babamla aynı odada uyutuluyordum mesela???
çok acı ama kuzenimde eminim öyle şeylere şahit olmuştur.ben bile bu yaşımda arkadan ilişki olduğunu duyuyorum.küçücük çocuk bana 7-8 yaşında arkanı dönsene demişti.tüylerim diken diken bunları yazarken...yani o annesinde babasında görmese nasıl bilir böyle bişeyi....
ayrıca annem benimle hiç konuşmaz ilgisizdi.babamda öyle.haklarını tabiiki yemem ama iletişim benim ailemde yok.taa o yaşlardan yalnızlığa terk edilmiş bi hayat....bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum ama hissettiğim acıyı yaşamayan bilemez...

o kdr değil canım yaaa, kanama filan olsa korkar annene filan sölerdin bence, hem kadın hem de erkek ergenlikte bazı şeyleri gelişiyo, o yaşlarda anca temas olmuştur, bence korkma, kızlık öle kolay bozulmuyo, ayrıca acısıda kötü yani,

inşallah öyledir.tek umudum bu.
bana kalan psikolojik çöküntü ayrı tabii..

Yok yanlış anlamayın sizi asla yargılamam.
Aklına gelmez ki derken normal şartlar altında bir durumdan bahsetmiştim. O tarafı düşünemedim.
Ailenizin sizin yanınızda onları izlemesi elbetteki bilincinize yerleşir ve merak uyandırır. Yanlış anlaşıldıysa yorumum kusura bakmayın. Dediğiniz gibi yaşamayan bilemez. Çok üzüldüm .
Ama bence yine de tam yapamadığınızı düşünüyorum. Sandığınız gibi olmadığını düşünüyorum.

O yaşta bekaretinin bozulacağını sanmıyorum. O kısmını arkadaşlar açıklamış zaten yeterince.

Böyle bir durumda asıl önemli olan psikolojin. İmkanın varsa bir psikologa gidip destek almalısın. Yaşadığın olay basit bir olay değil. Bir çok cocuğun masumca evcilik oynadığı bir zamanda bunları bilmen ve yaşaman üzücü. Şu anda bekaretinden çok bence yaşadığın olayın yarattığı travma ilgilendirmeli seni. Erkeklere olan bakış açını, kendine ve insanlara olan güvenini, evlendikten sonraki cinsel hayatını büyük anlamda etkileyebilir bu olay.

Okuyunca şaşırdım biraz ama çocukluk işte

Bende sanmıyorum ki 8 yaşında bi çocuk ereksiyon olsun

Üzülmeyin ve kafanızdan silin atın o görüntüyü ..

Kendnizi boş yere yiyip bitirmeyen

Biz kadınlar çok safız dimi. Şurda yazılan şeylere cevap veriyoruz. Çünkü gerçek olduğunu sanıyoruz.
Bunu yazan bir kadın bile değildir .

bence kendinizi bu kadar yipratmak yerine bir doktora gidin ve muayene olun. bakire olup olmadiginizi ogrenmek sizi rahatlatacaktir, ki bence de cinsellik olmamistir. travmatik bir olay yasamissiniz, ancak olayi masumiyetimi yitirdim gibi degerlendirmeyin. siz gelecege bakin.

Enfazla surtunme tarzı olmuştur kan gelir aci hissederdiniz idrarinizi yaparken yanma olurdu yani mutlaka hatirlardiniz sanmıyorum yaşınız çok kucukmus .ama hiç ihtimal vermiyorum ama doktora muayene olmaya gtmeyin bunun için sadece psikologa gidin unutmak için bu olayı..

anlıyorum sizi evet normal şartlar altında öyle olması gerekir....ama benim malesef öyle olmadı.ailemin benim yanımda izleme gibi durumu yoktu geceleri uyanmalarım ve bunlar napıyor demelerim yetiyordu bana....cahilliğin dibe vurmuş hali...düşününce anne ve babama saygımı yitiriyorum hatta nefret ediyorum.sadece paranın herşeye yettiğini düşünürler çünkü...ama ben bu acıyı yıllarca yaşarım...annem benimle adet olurken bile tek bir kelimeyle konuşmamış insandır.o dönemleride aynen şimdi olduğu gibi tek başıma atlatmışımdır...şimdi anlatıyorum anne böyle böyle diye neden o kadar ilgisizdin neden diye..hak veriyor bana kızım cahillik diyor ama benim için artık çok geç...........

O yaşta sertleşme olmayacağı gibi tam bir cinsel birleşme de olamaz...Slania ya katılıyorum.Psikolojik yardım almalısın...

tam hatırlamadığını yazmışsın, bence olamaz öyle bişey. çocuk gördüğü hareketleri yapmıştır sadece sen öyle sanıyosundur

Biz kadınlar çok safız dimi. Şurda yazılan şeylere cevap veriyoruz. Çünkü gerçek olduğunu sanıyoruz.
Bunu yazan bir kadın bile değildir .

saçmalamayın.....okumayın cevapta vermeyin....imkansız geliyor değilmi yazdığım.ama gerçek.gerisi senin vicdanın.lütfen cevap yazma artık.

canım o yaştaki bir erkek çocuğu nasıl ereksiyon oldu, siz nasıl pozisyon alabildiniz gerçekten çok merak ediyorum çünkü işin içinde zorlama yok. yani o yaştaki çocuk neyin ne olduğunu nerden biliyo ağzım açık okudum yazdığını. bence kızlık zarın bozulmamıştır ama sen ondan önce bi psikologa git çünkü bu senin ruhunda dahada derin izler bırakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…