Dogumdan sonra bir sureligine hayat duruyor gb oluyor evet. Tek dusundugumuz tek ugrasimiz bebegimiz oluyor. Bi kahve icmek disari cikip bi nefes almak mumkun olmuyor heleki kis bebegiyse. Evin icinde hatta tek bir odaya kapanip kaliyoruz. Ama emin olun geciyor. Eski gunlerinize eski size geri kavusucaksiniz merak etmeyin. Biraz zaman alicak sabirli olun, hayatinizin normale donucegini bilerek gecirin bu gunlerinizi ki kafayi kirmayinArkadaşlar lütfen bana bi yol gösterin, kafayı yemek üzereyim.
Okadar sene uğraştım tedavi gördüm isfediğimden 10000% emindim.
Hamilelikte doğumda aksi hiçbirşey yaşamadım.
Eşim ailem full destekçim.
11 aralıkta doğum yaptım ve her Allahın günü ağlıyorum. Çocuk doğurduğum için pişmanım sanki.
Onu çok seviyorum ama elimde değil çıldıracak gibiyim.
Allah aşkına bu bir dönemmi geçiyormu? İntiharı bile düşünüyorum artık ara ara.
Sanki herkesin hayatı devam ediyor benimki bitmiş gibi hissediyorum.
Geçer lütfen sık sık dışarı çıkın bu günler geçecek şuan lohusa psikolojisiyle böyle düşünüyorsunuz kendinizi çok dinlemeyin yıllardır beklediğiniz bu anı şükrederek geçirin çünkü isteyipte hala kavuşamamış bir sürü anne baba var sizi zorlayan çocuğun bakımı mı oluyor
Dogumdan sonra bir sureligine hayat duruyor gb oluyor evet. Tek dusundugumuz tek ugrasimiz bebegimiz oluyor. Bi kahve icmek disari cikip bi nefes almak mumkun olmuyor heleki kis bebegiyse. Evin icinde hatta tek bir odaya kapanip kaliyoruz. Ama emin olun geciyor. Eski gunlerinize eski size geri kavusucaksiniz merak etmeyin. Biraz zaman alicak sabirli olun, hayatinizin normale donucegini bilerek gecirin bu gunlerinizi ki kafayi kirmayin
Lohusa depresyonu olabilir. Bolca dua edip kendini sakinleştir. Dilersen de bi yardım al. Hepsi geçecek merak etmeArkadaşlar lütfen bana bi yol gösterin, kafayı yemek üzereyim.
11 aralıkta doğum yaptım ve her Allahın günü ağlıyorum. Çocuk doğurduğum için pişmanım sanki.
Lohusa depresyonu olabilir. Bolca dua edip kendini sakinleştir. Dilersen de bi yardım al. Hepsi geçecek merak etmehepimiz bu yollardan geçtik. Sadece biraz sabır. Bebeğini çok seviyorsun işte ne güzel. Sürekli koynuna al onunla sakinleşmeye çalış. Kokusunu çek içine. Hepsi geçici
Ayniydim . 3. Bebeğim benim neden agliyorsun sen tecrubelisin , sanki tecrübeli lohuslaik diye bişey varAllah razı olsun. Etrafımda anlamıyor sanki bazı insanlar beni. Neden ağlıyorsun Allah istediğini nasip etti işte şükret vs diyorlar. Kendimi dahada kötü hissediyorum. Kötü anneymişim gibi.
Benimkide kış bebeği oğlum 2 aylıkDogumdan sonra bir sureligine hayat duruyor gb oluyor evet. Tek dusundugumuz tek ugrasimiz bebegimiz oluyor. Bi kahve icmek disari cikip bi nefes almak mumkun olmuyor heleki kis bebegiyse. Evin icinde hatta tek bir odaya kapanip kaliyoruz. Ama emin olun geciyor. Eski gunlerinize eski size geri kavusucaksiniz merak etmeyin. Biraz zaman alicak sabirli olun, hayatinizin normale donucegini bilerek gecirin bu gunlerinizi ki kafayi kirmayin
Hayırlı olsunArkadaşlar lütfen bana bi yol gösterin, kafayı yemek üzereyim.
Şu kısım çok önemli hemen uzman desteği almalısınız. Geçen bir dönem ama sizin yazdığınız o kelime hemen uzman desteği alınması gereken bir cümle kendiniz aşacak gibi durmuyor biz evet bu dönem geçici geçecek desek de sizi ikna edemeyiz bir nevi lohusa depresyonu yaşıyorsunuz ben de yaşadım çünkü biliyorum.Allah aşkına bu bir dönemmi geçiyormu? İntiharı bile düşünüyorum artık ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?