• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

ceylanimmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
25
6
3
Giresun
Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum:(
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.

Yok oyle bisey sacmalik..

Dinleme el alemi , onlara.ne senin cocugundan ya..

Doguracak olan sensin , senin karar vermen lazim ..

Rahim kusmez , ne kusmesi .. yok kirilsin bide..

Bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama dogum kontrol haplariyla ria larin yumurtalari tembelestirdigni duymustum ama esiniz korunuyorsa bunun bekar bir bayanin bebek yapmamasi gibi zararli olacagini dusunmuyorum lakin tehlikeli bir korunma yontemi dikkatli ol.

insanların lafına aldanma. ..öyle saçmalık mı olur yaa..nasibinde kismetinde ne zaman varsa o zaman olur. .Rahim kusmesini ilk kez duydum:mad:

Ben cok duydum artik oyle
Bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama dogum kontrol haplariyla ria larin yumurtalari tembelestirdigni duymustum ama esiniz korunuyorsa bunun bekar bir bayanin bebek yapmamasi gibi zararli olacagini dusunmuyorum lakin tehlikeli bir korunma yontemi dikkatli ol.

Evet tehlikeli ama haptan iyidir iste ne bilim hap butun duzenimi bozuyor saol cevabin icin

Bu mantıkla evli olmayanlar hapı yuttu. Bende 23 yaşındayım. Evli değilim kısmetse 2016'da sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. 2018 den öncede çocuk olmaz. Bu demektir ki ben 27 yaşında olmuş oluyorum. Benim rahmim bırak küsmeyi, beni terk bile edebilir. Bu tip şeylere kulak asmayın.

çok insan kullanıyor doğum kontrol hapı. . bi arkadaşım ilacı bıraktı. . bi ay sonra hamile kaldı. .rahimin tembellesmesiyle ilgisi yok. ..Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. ..o ilaçlar kötü olsa uretilmezdi dimi?

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.

Bırakın bu cahil söylentileri ya. Rahmimiz her ay regl döngüsüyle kendini yeniliyor. Ne küsmesi? Bir alemsiniz.

Korküma taktiği bunlar. Herkesin olmama ihtimali var tabi de küsmeden değil o...
Kaç yllk evlisin ki..
Olacaksa olur o düsme bunlara. İstediğihde yap

Çok güldüm yahu.
Belli bir yaştan sonra hamile kalma ihtimali yavaş yavaş azalmaya başlar. Ama bu 30 veya 35 yaştan sonra olarak bilinir. O da yumurtlama ile ilgilidir.

O ne öyle ya çocuk kandırır gibi. Tabağındakini bitir evladım yoksa arkandan ağlar.
çocuk yap evladım yapmazsan rahmin küser. Şu el alemin kapama düğmesi yok mu ya? İnsanı manyak ederler. Kulak asma sen onlara :KK66: :)

Son düzenleme:
çok insan kullanıyor doğum kontrol hapı. . bi arkadaşım ilacı bıraktı. . bi ay sonra hamile kaldı. .rahimin tembellesmesiyle ilgisi yok. ..Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. ..o ilaçlar kötü olsa uretilmezdi dimi?
Rahim degil yumurta tembelesmesi yapiyormus diye duydum bunlar halk arasindaki soylentiler :KK70:tabiki size katiliyorum guzel Allahim ne zaman ol derse o zaman olur nitekim bende de ria var lakin bu ay regl olmadim ve test yapmaya korkuyorum boyleyken bile hamile kalabiliriz Allah isterse.

4 sene aralıksız hap kullandım, hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım yaşım 32 idi.
Bende küsen eden bir organ olmadı çok şükür.
Bugün aile hekimliğinde bir kadın benden önce içeri girdi, hiç istememiş, düşünmemiş ve ömrü korunmakla geçmiş (20 yıl)ama hamile kalmış ve kendisi 41 yaşındaydı folik asit için gelmiş.
Ama genç olmasına rağmen tedavi görenler, evli olup 15 senedir bebek isteyenler vs böyle hayat hikayeleri de mevcut.
Herkesin vücudu, bünyesi, metabolizması, yumurtalıklarının çalışması bir değil ki.

Umarım siz istediğinizde ve hazır olduğunuzda sağlıklı ve hayırlı evlatlarınız olur.

Kusura bakma ama asıl garip olan bu lafın senin kafanı kurcalaması.. Saçma deilmi ya? Neyini düşünüorsunki?? 3 sene boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Çevremdeki doktorların ( komşular ve sülalem) teşhislerini duysan dudağın uçuklar.. Kısırlaşırsın !! Yumurtalığın erir!! Adetin kesilir!! Normal yumurtlama olmaz menepoza girersin ohooo daha neler neler.. Hatta bir kaç kişiden bebek sahibi olmak için tedavi gördüğümü fakat işe yaramadığını bile duydum :) 3 kızım var sağ salim çok şükür :) o 3 senede meslek sahibi oldum doya doya tatil yaptım, annelik izni için bir kota var onu doldurdum, komşular dığursun hemen sanane dimi :)
Takmaaa

Hepinize tesekkur ederim cavaplariniz icin evet komik biraz ama konu cocuk olinca insan istet istemez kafaya takiyo benim annemde 40 yasinda hamile kaldi 14 yil aradan sonra ama iste herkez bidi bidi ayni seyi soyleyince takiliyo kafama. Bende sizinle ayni seyleri dusunuyorum ama bunu baskasindan duyunca insan daha iyi rahatliyo

Back
X