Çocuk yapmaya kendini henüz hazır hissetmeyenler buraya :)

enn iyisi canımmm...anne babalar istiyo bi de bize gelse şu ilham :)

hahaha esımde varda bende yok :) acaba bende bı gun cocuk ıstermıyım yaa hıc dusunemıorm benım bebegım oldugunu .. gece ısten gel ona bak sabaha kdr bekle aglasın gozler kapalı uyut felan :)

slm kızlar bende varım

ben ruh halim şimdilik istemıyoır oyuzden burda sizinle takılcam benim kocabebegim henüz kendını baba olarak görmuyor malum once onu buyutmem gerekmiş anladım gecde olsa :):)
17 aylık evlıyım ara sıra cocuk istegım oldu elbet :) nedenlerine gelınce ilk sırada özenti vardı tabıkı..benım cevremde herkes 2.3.yılındaydı evlılıklerının ve hepsi gebeydi.. her carsıya cıkısımızda ya bıberon alırdık yada zıbın nasıl özenırdım ayyy bende gebe kalsam dıye ..şimdi cocuklar dogdu ve iyiki gebe kalmamısım dedım 2. nedenım evde sıkılıyorum calısmıyorumda bide eşim işi dolayısıyla 20gun kadar sehır dısında oluyor geceleri korkuyorum tek basıma o yuzdne istiyordum..
3.cusude annem olsun teyzem olsun ee hadi sakın korunmayın tembıhlemeri yuzundendi..
teyzemın en buyuk korkusu rahata alısırsın demesiydiii

valla öylede oldu yani.. gece 2de canımız kokorec cekıyor cıkıyruz ee cocuk olsa bu mumkun olmazdı sonucta..

benım kayınpeder bu aksam ugradım yanına dıorkı hanı torun nerde torun :))) oo baba daha erken dedım :) guluoo 4 ay oldu kızım yap bı tane yasın genc dıo :) kayınvalıdem de sanane ayıp sus dıo :)

bende 16 aylık evliyim. aslında çocukları çok seviyorum bazen çok istiyorum. taaki kaynanam iki ay önce evimize gelene kadar. ben bu yıl çocuk sevcem deyince ona inat istemiyorum. çünkü ben başkaları sevsin diye çocuk yapamam. kendim bakabileceğim zaman yapmak istiyorum. başkalarının bencilce istekleri için değil. bide torunum olunca sık sık gelirim dedi. sırf o yuzden 10 yıl yapmasam yeridir...

ayy bende geldim burası tam benlik2 sene bitti evliliğimizde hala çocuk istemiyorum ben ya hiç içimden gelmiyo o duygu çevremde birsürü bebekleri olanlar var bana diyolarki özenmiyonmu yoo diyorum niye özeneyimki ben onları gördükçe korkuyorum daha niye rahatımı bozayım diyorum şimdi ne güzel rahatım alışveriş yaparkeen bebek kıyafetlerini görüp almak istiyorum ama sadece o an dükkandan çıkınca anında yok oluyo o istek bebek çok büyük soroumluluk ya bakmak büyütmek ömrünün sonuna kadar onla uğraşmak zorundasın nekadar eertelenirse o kadar iyi
ama isteyincede Allahım aratmasın inşallah Allah isteyen herkese versin

Kız dilekkk bacım ben hazır hissediyodum bu sene sanki ama artık ben de hazır hissetmediğime karar verdim.. buarada ben de 2.5 senelik evliyim ve 24 yaşındayım 30' a kadar yolu var hadi bakalım

Kız dilekkk bacım ben hazır hissediyodum bu sene sanki ama artık ben de hazır hissetmediğime karar verdim.. buarada ben de 2.5 senelik evliyim ve 24 yaşındayım 30' a kadar yolu var hadi bakalım

hee napak 30 40 kadar bilen yolu var bacım 2.leride 50 de falan doğuruz heralde

hee napak 30 40 kadar bilen yolu var bacım 2.leride 50 de falan doğuruz heralde

kız dün akşam benim adamla çocuk mevzusunu konuşuyoruz da.. benimki çok çocuk isteyenlerden 60' ında bile doğrtturucam seni dedi.. hee tabi dedim zati ben menapoz olmucam diye anlaşma imzaladım

cnm bayanların yası sorulmazda özür dileyerek soruyorum kaç yasındasın..?? çünkü kadının yasıyla doğacak cocuğun sağlığı doğru orantılı belli bi yasa kadar doğrman lazımda o yüzden sordum

tüm dediklerine katılıyorum su an istemiorum ama valla isteynce olmazsada cok üzülürüm ben

evet ya kımısı dıorkı fazla kullanma cocugun olmaz.. ama benım arkadaslarım bıraktı hamıle kaldı 1 ay ıcınde... ck enteresan...

ainen hayatm gercekten cok enteresan ama kısırlık yapmıyor bu haplar sadece cook eskiden gebe kalma süresini uzatıomus

ainen hayatm gercekten cok enteresan ama kısırlık yapmıyor bu haplar sadece cook eskiden gebe kalma süresini uzatıomus

işte koca karılar doktorlardan iyi biliyorlar yaa sağdan soldan duyduklarını bize aktarıyorlar...

kızlar.. topiğinizi gördümde yazmadan geçemedim. anneliğe hazır hiç olunmuyor inanın bana.

ben anneyim ve bakın bu saatte ayaktayım, zar zor uyutabildim neden uyumuyorum mama saati gelecek şimdi...

yani kıssadan hisse en iyisini yapıyorsunuz, tamam melek gibi masum çok sevimli ona asla bir diyeceğim olamaz ama, anne olduktan sonra anladımki bende henüz hazır değilmişim.

siz en iyisini yapıyorsunuz, kendinize vakit ayırın, çocuk nasıl olsa birgün olur..

29 yaşına yeni girdim canım yaş geçiyor farkındayım etraftakilerde özellikle annem yaşımdan dolayı düşün diyor haklıda ona diyecek lafım yok ama düşüncem değişmiyor hamile kalmaktan korkuyorum gecikmem olsa çok tedirgin oluyorum hapla korunduğum halde acaba??? Diyerek panik oluyorum

paranoyak olmusuzz bende de var o hapla korunuyorum ama acaba oluo korkuorm bı gun gecsın

20aylk evliyim 2yıldır d.k. hapı kullanıyordum 2ay önce bıraktım.. ama hala temkinliyiz çünkü benim bebek sahibi olmaya cesaretim yok bi özeniyorum bi vazgeçiyorum:97: büyük kararsızlıkların ardından sağlam kararlar doğar derdi bir hocam inş. öyle olur:))

merhaba arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz bende 29 yaşındayım 16 aylık evliyim ama inanın ne ben ne eşim hatta eşim daha isteksiz çocuk konusunda düşünmüyoruz keyfimize düşkünüz anlayacayacağınız hatta bir kere bir yakın arkadaşla dışarı çıktık ailece onların 3 yaşında oğulları var birazda yaramaz bir çocuk eşim eve gelir gelmez biz en iyisi hiç çocuk yapmayalım dedi bu ne dedi ne oturdular ne yemek yediler ne bişey anladılar yani zor valla gerçekten hazır olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…