- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
enn iyisi canımmm...anne babalar istiyo bi de bize gelse şu ilham :)
hahaha esımde varda bende yok :) acaba bende bı gun cocuk ıstermıyım yaa hıc dusunemıorm benım bebegım oldugunu .. gece ısten gel ona bak sabaha kdr bekle aglasın gozler kapalı uyut felan :)
ooo senin 4 yıl olmuş bizim daha 8.ayda hani çocuk lafları çoğalmaya başladı :)
aynen zor işşş bide çalışan anne için daha zor.ben ewdeyimmm:)
benım kayınpeder bu aksam ugradım yanına dıorkı hanı torun nerde torun :))) oo baba daha erken dedım :) guluoo 4 ay oldu kızım yap bı tane yasın genc dıo :) kayınvalıdem de sanane ayıp sus dıo :)
ayy bende geldim burası tam benlik2 sene bitti evliliğimizde hala çocuk istemiyorum ben ya hiç içimden gelmiyo o duygu çevremde birsürü bebekleri olanlar var bana diyolarki özenmiyonmu yoo diyorum niye özeneyimki ben onları gördükçe korkuyorum daha niye rahatımı bozayım diyorum şimdi ne güzel rahatım alışveriş yaparkeen bebek kıyafetlerini görüp almak istiyorum ama sadece o an dükkandan çıkınca anında yok oluyo o istek bebek çok büyük soroumluluk ya bakmak büyütmek ömrünün sonuna kadar onla uğraşmak zorundasın nekadar eertelenirse o kadar iyi
ama isteyincede Allahım aratmasın inşallah Allah isteyen herkese versin
Kız dilekkkbacım ben hazır hissediyodum bu sene sanki ama artık ben de hazır hissetmediğime karar verdim.. buarada ben de 2.5 senelik evliyim ve 24 yaşındayım 30' a kadar yolu var hadi bakalım
hee napak 30 40 kadar bilen yolu var bacım 2.leride 50 de falan doğuruz heralde
bende sizdenim...............evliliğimizin 4. yılındayız hala hazır değiliz eşimle .....bu gidişle hazır olamıycaz sanırım ..herkes çocuk sormaya ,yap pişman olursun olmaz bide v.s demeye başladı tabi bizde meşhurdur böyle muhabbet bir tane yaparsın bide kardeş yap derler bitmez yani...gerçi hiç takmıyorum çünkü içimden gelmiyorki bana göre değil diyorum çocuk sevdiğimle beraberim daha nolsun tadını çıkar diyorum eşimde biz üremek için evlenmedik daha gezip tozarız boşver zamanı gelince olur olmazsada napalım diyor ...birimiz istese belki durum değişir ama böyle gidiyor bakalım.. bazen hormonlarım depreşiyor gibi geliyor ama iş ciddiye binince acayip tırsıyorum kazara olursa iyi olucak yoksa bize kalırsa olmaz bu iş Allahın taktiri tabi Allah çok isteyenlere versin hayırlısı
ayy bende geldim burası tam benlik2 sene bitti evliliğimizde hala çocuk istemiyorum ben ya hiç içimden gelmiyo o duygu çevremde birsürü bebekleri olanlar var bana diyolarki özenmiyonmu yoo diyorum niye özeneyimki ben onları gördükçe korkuyorum daha niye rahatımı bozayım diyorum şimdi ne güzel rahatım alışveriş yaparkeen bebek kıyafetlerini görüp almak istiyorum ama sadece o an dükkandan çıkınca anında yok oluyo o istek bebek çok büyük soroumluluk ya bakmak büyütmek ömrünün sonuna kadar onla uğraşmak zorundasın nekadar eertelenirse o kadar iyi
ama isteyincede Allahım aratmasın inşallah Allah isteyen herkese versin
evet ya kımısı dıorkı fazla kullanma cocugun olmaz.. ama benım arkadaslarım bıraktı hamıle kaldı 1 ay ıcınde... ck enteresan...
ainen hayatm gercekten cok enteresan ama kısırlık yapmıyor bu haplar sadece cook eskiden gebe kalma süresini uzatıomus
işte koca karılar doktorlardan iyi biliyorlar yaa sağdan soldan duyduklarını bize aktarıyorlar...
cnm bayanların yası sorulmazda özür dileyerek soruyorum kaç yasındasın..?? çünkü kadının yasıyla doğacak cocuğun sağlığı doğru orantılı belli bi yasa kadar doğrman lazımda o yüzden sordum
29 yaşına yeni girdim canımyaş geçiyor farkındayım etraftakilerde özellikle annem yaşımdan dolayı düşün diyor haklıda ona diyecek lafım yok ama düşüncem değişmiyor hamile kalmaktan korkuyorum gecikmem olsa çok tedirgin oluyorum hapla korunduğum halde acaba??? Diyerek panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?