T tempo_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 1.233 47 118 İstanbul 9 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemce #21 hiç çocuğu olmayanlar, ne olursa olsun rağzıyım diye yazmış :)) benim bir yaramaz oğlum var.. ikincisini yapıp yapmamak için 7 yıldır düşünüyorum hala karar veremedim :) :uhm:
hiç çocuğu olmayanlar, ne olursa olsun rağzıyım diye yazmış :)) benim bir yaramaz oğlum var.. ikincisini yapıp yapmamak için 7 yıldır düşünüyorum hala karar veremedim :) :uhm:
buse_burcu rabbim sana emanet Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 1.028 0 116 38 Tunceli 9 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemce #22 çok ilginç bir yaklaşım....
MissEbruli Nirvana Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 892 735 648 Ankara 12 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemce #23 ah anacım istiyorum da önce çocuğu yapacak koca bulmak lazım -tatlicadiarzu-
Meryemce dost istersen ALLAH yeter Kayıtlı Üye 10 Haziran 2008 1.249 3 116 Malatya 7 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemce #24 ~~MiSa~~ .!.: ah anacım istiyorum da önce çocuğu yapacak koca bulmak lazım -tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... a.s.Allah önce gönlüne göre bir koca sonrada güzel:ecrin_bebek: bir evlat nasip eder inşallah buse_burcu .!.: çok ilginç bir yaklaşım.... Genişletmek için tıkla... :bbo::1closedeyes:Şeniz sencerderen .!.: hiç çocuğu olmayanlar, ne olursa olsun rağzıyım diye yazmış :)) benim bir yaramaz oğlum var.. ikincisini yapıp yapmamak için 7 yıldır düşünüyorum hala karar veremedim :) :uhm: Genişletmek için tıkla... a.s.Fazla düşünme bence kardeşi olunca belki daha sakin bir çocuk olurgamyoncuiremsu epaq .!.: Ben hazırmışım galiba. Ne yaparsa yapsın arkasını sırıta sırıta topluyorum çünkü,gönüllü kölesiyim hanımefendininyerimseniben Genişletmek için tıkla... alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3:1hug:
~~MiSa~~ .!.: ah anacım istiyorum da önce çocuğu yapacak koca bulmak lazım -tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... a.s.Allah önce gönlüne göre bir koca sonrada güzel:ecrin_bebek: bir evlat nasip eder inşallah buse_burcu .!.: çok ilginç bir yaklaşım.... Genişletmek için tıkla... :bbo::1closedeyes:Şeniz sencerderen .!.: hiç çocuğu olmayanlar, ne olursa olsun rağzıyım diye yazmış :)) benim bir yaramaz oğlum var.. ikincisini yapıp yapmamak için 7 yıldır düşünüyorum hala karar veremedim :) :uhm: Genişletmek için tıkla... a.s.Fazla düşünme bence kardeşi olunca belki daha sakin bir çocuk olurgamyoncuiremsu epaq .!.: Ben hazırmışım galiba. Ne yaparsa yapsın arkasını sırıta sırıta topluyorum çünkü,gönüllü kölesiyim hanımefendininyerimseniben Genişletmek için tıkla... alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3:1hug:
Meryemce dost istersen ALLAH yeter Kayıtlı Üye 10 Haziran 2008 1.249 3 116 Malatya 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemce #25