• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk yapmaya hazır mısınız?...

Meryemce

dost istersen ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.249
3
116
Malatya
Çikolata, fındık ezmesi yada fıstık ezmesini alın ve oturma odasındaki perdelerin, koltuğun ve halının üzerine sürün. Şimdi yeni suladığınız çiçek saksısını devirin ve çamurun her yere bulaşmasını sağlayın. Daha sonra boya kalemleri ile duvara güneş, ay ve çöpten adam resimleri çizin. Son olarak koltuğun arkasına yarım yenmiş yemek kalıntıları bırakın ve bir hafta orda bırakın.

Oyuncak Testi:
200 parçalık bir lego kutusu alın (Eğer lego bulamazsanız, çivi yada kırık şişe parçaları da kullanabilirsiniz.) Bir arkadaşınızdan rica edin bunları evin her tarafına dağıtmasını isteyin. Gözlerinizi bir eşarp ile kapatın ve banyoya yada mutfağa gitmeye çalışın. Sakın bağırmayın (sesiniz gece çocuğu uyandırabilir).

Alışveriş testi:
Bir veya iki tane küçük hayvan ödünç alın (bizim önerimiz keçi bulmanız) ve onlarla birlikte bir alışveriş merkezine gidin. Her zaman gözünüzün önünde olmalarına dikkat edin. Yedikleri yada zarar verdikleri her şeyi arkalarından ödeyin.

Giyinme testi:
Bir yerlerden kocaman, mutsuz, canlı bir ahtapot bulun. Küçük bir file torbayı üzerine giydirmeye çalışın ve tüm kollarının içerde kalmasını sağlayın.

Yedirme testi:
Büyük plastik bir sürahi bulun. Yarısını su ile doldurun. Tavana bağlı kalın bir ip ile bağlayın. Sürahiyi sallamaya başlayın. Şimdi bir kaşık dolusu çorbayı sürahinin ağzına doldurmaya çalışın. Bunu yaparken uçak geliyormuş gibi sesler çıkarın. Son olarak sürahinin içindeki herşeyi yere boşaltın.

Gece testi:
Bir yastık kılıfının içine kum doldurun ve suyun içine batırın. Akşam saat 8'de bebekle (kum torbası) ile dans etmeye ve ninni söylemeye başlayın. Saat 9'a kadar devam edin. Bebeğinizi yatağa yatırın ve alarmınızı saat 10'a kurun. Alarm çalınca tekrar bebeği kucağınıza alın ve bildiğiniz tüm şarkıları söylemeye başlayın. Bir düzinede kendi kafanızdan uydurun ve sabah 4'e kadar devam edin. Alarmı bu sefer 5'e kurun. Kalkın ve kahvaltı hazırlayın. Bu testi 5 sene kadar sürdürün. Neşeli ve mutlu görünün.

Fiziksel Test(Kadınlar için):
Kocaman bir yastık bulun ve içini kuru fasulyeler ile doldurun sonrada tüm elbiselerinizin önüne bu yastıklardan dikin. 9 ay kadar orda kalmasını sağlayın. Sonra fasulyelerın 10 da 1 ini yastıktan çıkarın.

Fiziksel Test(Erkekler için):
En yakın eczaneye gidin. Cüzdanınızı tezgahın üzerine bırakın. Asistana istediğini almasını söyleyin. Şimdi en yakın markete gidin ve maaş çeklerinizin direk kendilerine yatması için gerekli işlemleri başlatın. Bir gazete alın ve evinize gidip son defa sessizlik içinde okuyun.

Final testi:
Çocukları olan bir aile bulun. Sabır, disiplin, tolerans, tuvalet eğitimi ve çocuğun masa terbiyesi üzerine bir söylev verin. Kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiğini anlatın. Çocuklarını asla başı boş bırakmamaları gerektiğini söyleyin. Tadını çıkarın. Bu belkide bütün cevapları bildiğiniz son an olabilir


Eğer hala hayatta iseniz, çocukların ayaklarından tavana asılması gerektiğini, uyutmak için uyku ilacı vermenin fena fikir olmadığını, yemek yemeden ne kadar yaşanabileceğini, Filistin askısının nasıl bir şey olduğunu, başka bir ülkeye kaçmayı DÜŞÜNMÜYOR iseniz , TEBRİKLER! çocuk yapmaya hazırsınız demektir.
 
:D bunlarin basima gelecegni bile bile hala bebek istiyorum, sanirim delirdim delikafadulden
 
:D bunlarin basima gelecegni bile bile hala bebek istiyorum, sanirim delirdim delikafadulden

a.s.Canım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın:emir_bebek:
çünkü çocuk dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şeydir opuyorumnanaktan
Allah olamayanlara bu güzel duyguyu tattırsın olanlarında yavrularını korusun :emir_bebek:
 
amin meryemce. insallah olur. 3 yildir ugrasiyorum. isteyen herkesin olsun.

ne kadar kötü birsey gibi anlatilsada yukarda o mis koku herseye deger. o minik eli tutmak, sana anne demesi dünyanin en güzel seyi olsa gerek
 
hahahhah çok güldüm, aynen anlatıldığı gibiii ama anne olunca hattaa, karnınıza ilk yerleştiği anda anne olmaya adapte oluyorsunuz. gerisi boş, o istediği kadar dağıtsın, istediği kadar uykusuz bıraksın, bir gülüşü dünyaya bedel, bir annem diye sarılışının tarifi yok. en saf en katıksız sevgi.
allah bütün isteyenlere versin. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. dünyanın en tatlı canavarları onlar. nasıl oluyorda bu kadar gücü buluyoruz bende bilmiyorum ama, annelerimizin önünde eğiliyorummm
 
:1hug:SadeceMeyraopuyorumnanaktan

:1hug:littlefairyopuyorumnanaktan


alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
 
60221839.png
 
Vallaha benimkiler maf ediolar ortaligini buna ragmen asigim onlara beeee, gene olsun isterdim ama yasam sartlari malum iki dane sukrolun rabbime, olmayanlara versin insallah .
 
Çok güzelalkisalkisalkis
Ben yine de istiyorum..Hazıım demek ki..alkisalkisalkis
 
bunları benim kocam mı yazdı acaba kaydirigubbakcemile3

çocuk = kabus der her zaman
 
karikatur035.gif



:emir_bebek:--------------------------:ecrin_bebek:--------------------:emir_bebek:--------------------:ecrin_bebek:
 
ben zaten hazır oldugumu dusunmuyordum.. :sinifsinif: bu goruntuler ve bu yazıdan sonra.. :delphin: epey uzun zamanda dusunemıycem sanırım.. :lepi: kk sonum olcak benım sonum.. :gitme: bu gıdısle.. :kahve: benım jeyar her gece burda olmama cok pıs kıl kaptı.. mafoldumben cocuk konusunun da kk sayesınde ıncelemeye alındıgını ogrense once ıteleyıp sonra oteleyıp paket yapıp kargoya verır.. :delphin: dogru annemlere.. kaydirigubbakcemile4
 
ben zaten hazır oldugumu dusunmuyordum.. :sinifsinif: bu goruntuler ve bu yazıdan sonra.. :delphin: epey uzun zamanda dusunemıycem sanırım.. :lepi: kk sonum olcak benım sonum.. :gitme: bu gıdısle.. :kahve: benım jeyar her gece burda olmama cok pıs kıl kaptı.. mafoldumben cocuk konusunun da kk sayesınde ıncelemeye alındıgını ogrense once ıteleyıp sonra oteleyıp paket yapıp kargoya verır.. :delphin: dogru annemlere.. kaydirigubbakcemile4

sırnaşık şey------------:roflol:------------------:roflol:-----------------:roflol:-------------:roflol:---------------sırnaşık şey
 
Ben hazırmışım galiba.
Ne yaparsa yapsın arkasını sırıta sırıta topluyorum çünkü,gönüllü kölesiyim hanımefendininyerimseniben
 
Back